Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt

ACUVUE -piilolinssit Johnson & Johnsonilta

ACUVUE on maailman myydyin piilolinssimerkki. ACUVUE-piilolinssit täyttävät korkeimmat vaatimukset laadusta ja käyttömukavuudesta. Siksi Johnson & Johnson tarjoaa ensimmäisenä yrityksenä markkinoilla tyytyväisyystakuun ACUVUE-piilolinsseille. ACUVUE-piilolinsseissä käytetään patentoitua Hydraclear-järjestelmää, mikä takaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden koko päivän ajan hoitaen samalla silmiäsi. Kaikissa ACUVUE-piilolinsseissä on UV-suodatin, ja siksi ne vähentävät todistetusti harmaakaihin riskiä myöhemmin elämässä.

Mister Spex suosittelee eritoten 1-Day ACUVUE-kertakäyttölinssejä sekä niille, jotka käyttävät ajoittain piilolinssejä että niille, jotka haluavat uudet, raikkaat ja puhtaat piilolinssit joka aamu. ACUVUE-piilolinssit ovat erittäin käytännölliset, koska niitä ei tarvitse laittaa säilöön tai puhdistaa. Lisäksi 1-Day ACUVUE -linsseissä on ainoina kertakäyttölinsseinä Hydraclear-järjestelmä ja UV-suoja. Johnson & Johnson oli ensimmäinen maailmanlaajuinen kertakäyttölinssien valmistaja, ja se on säilyttänyt markkinajohtajan asemansa tähän päivään saakka.

Mister Spex tarjoaa myös tooriset 1-Day ACUVUE -kertakäyttölinssit hajataittoisuudesta kärsiville, sekä 1-Day ACUVUE Moist -linssit kuivista silmistä kärsiville.

Stiftung Warentest (saksalainen tuotetestaussäätiö) on antanut ACUVUE-piilolinsseille korkeimmat pisteet testeissään. Testaajiin suurimman vaikutuksen tekivät 1-Day ACUVUE -kertakäyttölinssit: Stiftung Warentest kiitteli niiden kestävyyttä koko päivän läpi, tarkkoja voimakkuuksia sekä 1-Day ACUVUE -malliston sisältämiä kaarevuussäteitä. 1-Day ACUVUE -piilolinssien istuvuus on erityisen hyvä, ja ne takaavat jatkuvasti terävän ja selkeän näkökyvyn.

ACUVUE Bifocal, ACUVUE Advance, ACUVUE Advance hajataittoisuudesta kärsiville ja ACUVUE Oasis -piilolinssit ovat saaneet Silmo D'Or -palkinnon piilolinssitutkimuksessa. Tämä on yksi monista syistä siihen, miksi ACUVUE-piilolinssit lukeutuvat Mister Spexin parhaiten myyviin malleihin.

Voit tilata ACUVUE-piilolinssit Mister Spexistä ja saada nopeaa ja luotettavaa palvelua.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.