Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!
Kategoria

Näe selkeästi Acuvue-piilolinsseillä Mister Spexiltä!

Yksi suurimmista piilolinssialan nimistä on ilman epäilystäkään Acuvue – ja me tarjoamme koko valikoimamme Acuvue-linssejä edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyy varmasti kaikki mitä etsit, olipa se sitten kertakäyttöiset Acuvue-linssit tai hajataittoisuutta korjaavat linssit. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen yli 49 €:n arvoisille tilauksille.

Acuvue-piilolinsseillä voit muuttaa, miten näet maailman

Piilolinssien kuuluu olla sekä käytännölliset että mukavat, ja Acuvue-piilinssit tarjoavat molempaa. Johnson & Johnson on itse asiassa niin varma piilolinssiensä laadusta, että he tarjoavat tyytyväisyystakuun kaikille Acuvue-piilolinsseille. Yhdistä tämä takuu Mister Spexin tarjoamiin uskomattomiin hintoihin, ja paremman diilin löytäminen tulee vaikeaksi.

1-Day Acuvue -piilolinssit ovat korkealaatuisetkertakäyttölinssit, ja siksi ne ovat ihanteellinen vaihtoehto sekä piilolinssien satunnaisille käyttäjille että niille, jotka ottavat mielellään päivittäin uuden piilolinssiparin käyttöön. Acuvue-linsseissä on lisäksi integroitu UV-suodatin, joka tarjoaa lisäsuojaa haitallisia UV-säteitä vastaan.

Jos sinulla on helposti kuivuvat silmät, tutustu 1-Day Acuvue Moist -linsseihin, jotka ovat Johnson & Johnsonin kuivia silmiä varten tarjoamat piilolinssit, jotka ehkäisevät silmien kuivumista. 1-Day Acuvue for Astigmatism -hajataittoa korjaavat piilolinssit tekevät epäselvistä kuvista selkeitä ja kirkkaita, sillä saat ne juuri tarpeidesi ja silmälasireseptisi tietojen mukaan.

Palkintoja voittaneet Acuvue-piilolinssit kaikilla Mister Spex -verkkokaupan eduilla

Kun tilaat mitkä tahansa Acuvue-piilolinssit, voit olla varma, että linssisi ovat voittaneet palkintoja innovaationsa, designinsa sekä laatunsa ansiosta, mikä taas on todiste siitä korkeasta tasosta, jota ansaitset piilolinsseiltäsi. Edut, jotka saat tilatessasi Acuvue-linssit Mister Spexiltä, ovat:

  • Upeat hinnat
  • Ilmainen toimitus yli 49 €:n arvoisille tilauksille
  • Palautusoikeus
  • Ystävällinen asiakaspalvelu aina tarvittaessa

Mister Spexiltä löytyy täydellinen valikoima piilolinssejä juuri sinulle, yhdestä paketista Acuvue-linssejä aina isoihin pakkauksiin varastoa varten. Tutustu valikoimaamme jo tänään, tartu etuihin ja näe maailma uusin silmin!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo