Biofinity

Biofinity

BIOFINITY-piilolinssit

Biofinity on CooperVisionin kuukausilinssimalli. Linssit ovat niin hengittävät, että ne sopivat jopa 30 päivän jatkuvaan käyttöön päivin, öin. Biofinity-piilolinssit antavat mahdollisuuden nauttia uudenlaisesta vapaudesta ja itsenäisyydestä. Ne vapauttavat käyttäjän päivittäiseltä puhdistukselta ja säilytykseltä. Biofinity on CooperVisionin aikaansa edustava tuote, joka sisältää innovatiivista ja patentoitua Aquaform-materiaalia. Linssit ovat erittäin pehmeät ja niin mukavat käytössä, että unohdat niiden olemassaolon kokonaan! Biofinity-piilolinsseissä on vaaleansininen sävytys, joka tekee linssien käsittelystä ja löytämisestä kotelosta lapsellisen helppoa.

Linssejä on saatavilla useissa voimakkuuksissa (+8.00D – -12.00D), ja siksi useat asiakkaat hyötyvät Biofinityn tarjoamista eduista. 48 %:n vesipitoisuuden ja äärimmäisen korkean hapenläpäisykyvyn (160Dk/t) ansiosta Biofinity-piilolinssit takaavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden – terävän näkökyvyn ja terveet silmät.

Biofinity-kuukausilinssit eivät sisällä myöskään lisäaineita, pinnoitteita, kostutusaineita tai muita pintakäsittelyjä, jotka saattavat ärsyttää silmää. Siksi Biofinity-piilolinssejä suositellaan erityisesti herkkäsilmäisille.

BIOFINITY -piilolinssit

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo