Clariti-piilolinssit Mister Spexistä

Mister Spexin Clariti-piilolinssit ovat CooperVisionin laadukas tuote. CooperVision on yksi maailman johtavista silmien hoitotuotteiden valmistajista. Clariti-piilolinssit takaavat käyttömukavuutta ja terveellisen käyttökokemuksen koko päivän ajaksi. Clariti-linssit on valmistettu silikoni-hydrogeelistä, ja niissä on hyödynnetty ainutlaatuista AquaGen-teknologiaa. Siksi Clariti-tuotteet tarjoavat tehokkaasti lisää happea sarveiskalvoihisi ja säilyttävät silmiesi luonnollisen kosteuden.

Mister Spexin Clariti-piilolinssejä on tarjolla kolmessa eri kategoriassa, joita ovat Clariti 1, Clariti Toric ja Clariti Multi-focal. Clariti 1 on hyvä valinta liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen. Jos kärsit hajataittoisuudesta, valintasi on Clariti Toric. Ikänäöstä kärsivät voivat käyttää Clariti Multi-focal -piilolinssejä. Näitä tuotteita suositellaan etenkin urheilijoille, paljon matkustaville sekä dynaamista ja aktiivista elämää eläville, koska ne tarjoavat kertakäyttöisten piilolinssien ehdotonta vapautta ja käyttömukavuutta.

Sopivien Clariti-piilolinssien löytäminen Mister Spexistä, Euroopan johtavasta verkko-optikkoliikkeestä, on lapsellisen helppoa: voit saada aina apua päteviltä ja ystävällisiltä optikoiltamme puhelimitse. Tarjoamme myös helpot palautukset ja nopean toimituksen, jotta saat varmasti kätevän shoppailukokemuksen verkossa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo