Avaira

Avaira

Avaira-piilolinssit Mister Spexistä

Mister Spexin Avaira-piilolinsseissä yhdistyvät älykkäästi edistyksellinen design ja ainutlaatuiset linssimateriaalit. Ne tarjoavat käyttömukavuutta koko päiväksi, tarkan näön ja parempaa suojaa. Näiden linssien takana on CooperVision, joka on yksi johtavia silmien hoitotuotteiden valmistajia. Linssit ovat pehmeät, hengittävät ja kosteat, ja sopivat siksi todella hyvin käytettäviksi aamusta iltaan saakka. Linssit auttavat myös suodattamaan auringon haitallisia UV-säteitä.

Mister Spexin Avaira-piilolinssejä on saatavilla useisiin näköhäiriöihin. Avaira ja Avaira Toric ovat kaksi erilaista tuotetta tältä tuotemerkiltä. Avaira-piilolinssit sopivat ihanteellisesti liki- ja kaukonäköisille. Ne on valmistettu itsestään kostuvasta silikoni-hydrogeelistä ja niissä on sovellettu ainutlaatuista Aquaform-teknologiaa, jotta silmäsi saavat runsaasti luonnollista happea pysyäkseen valkoisina ja terveinä. Avaira Toric on loistava valinta hajataittoisuudesta kärsiville. Avaira Toric -piilolinsseissä on optimoitu linssidesign, ja ne tarjoavat vakaan ja tarkan istuvuuden mahdollistaen ehdottoman käyttömukavuuden ja näöntarkkuuden sekä lähelle että kauas.

Kun käytettävissäsi on asiantuntevat verkko-optikkomme, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen, Avaira-piilolinssien tilaaminen on aina helppoa Mister Spexissä, Euroopan suosituimmassa verkko-optikkoliikkeessä. Takaamme myös helpot palautukset ja nopean kotiinkuljetuksen, jotta verkko-ostosten tekeminen on mahdollisimman huoletonta ja kätevää.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo