VOGUE Silmälasit

Vogue
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
85 Tulokset

Vogue-lasit: trendikästä designia muodin seuraajille

Ei ole sattuma, että Vogue-lasit jakavat saman nimen kuuluisan muotilehden kanssa. Kun brändi lanseerattiin, se erikoistui eksklusiivisten ja tyylikkäiden lasien suunnitteluun ja valmistukseen. Viimeisimmät muodot, värit ja yksityiskohdat ovat olennainen osa italialaisen brändin konseptia. Juuri tämä tekee Vogue-laseista muodin edelläkävijöiden ja trendien seuraajien suosikin. Vogue-lasit ovat todiste siitä, että huippumuodikkaat lasit eivät maksa maltaita.

Vogue Eyewear: trendikäs brändi Luxotticalta

Vogue Eyewear on ollut olemassa vuodesta 1973 asti ja oli jo perustettaessa edellä aikaansa. Merkki oli valmistanut tyylikkäitä silmälaseja edulliseen hintaan jo kauan, ennen kuin silmälaseista ja aurinkolaseista tuli muotiasuste. Brändi seuraa yhä tänäkin päivänä tätä periaatetta valmistaessaan päivittäiseen käyttöön sopivia laseja. Vogue voi tukeutua yhden maailman suurimman silmälasivalmistajan tietotaitoon. Vogue on kuulunut italialaisen Luxottica-yrityksen tytäryhtiöiden joukkoon vuodesta 1990 asti. Vogue-brändin vankka asema laatumuodin alalla heijastuu myös brändin edustajiin. Brändin lähettiläänä on toiminut muun muassa tunnettu yhdysvaltalainen malli Gigi Hadid.

Täydellinen asuste tyylikkääseen asuun

Oletko törmännyt Instagramissa tai muotinblogissa näyttävään silmälasityyliin, josta haluaisit ottaa mallia? On todennäköistä, että löydät sopivan mallin Voguen silmälasimallistosta. Brändin suunnittelijat tarttuvat uusimpiin trendeihin usein ennen monia muita kilpailijoita, esimerkkinä vastikään takaisin muotiin tulleet pienet metalliset silmälasit, jotka antavat vaihtelua järeämmille kehyksille. Tässä mallissa Vogue-kehykset on saatavilla useissa eri variaatioissa. Silmälaseja löytyy pyöreässä muodossa, älykkäänä ”nikkelilasi”-mallina sekä romanttisessa sydämenmuotoisessa mallissa, unohtamatta myöskään muovista valmistettuja kissamaisia cat eye -laseja. Vogue-kehykset tässä mallissa ovat usein hieman pienemmät, mikä tuo niihin 50- ja 90-luvun vaikutteita. Joissakin malleissa muotoa on korostettu ja liioiteltu ylellisen vaikutelman vuoksi.

Vogue-silmälasit, joissa sekoittuu värit ja materiaalit

Vogue Eyewearin suunnittelijat löytävät jatkuvasti uusia näkökulmia esimerkiksi suosittuihin panto-laseihin. Suunnittelijat luottavat ennen kaikkea värien ja materiaalien kanssa leikittelyyn luodakseen erilaisia yksityiskohtia. Pyöreisiin panto-linsseihin yhdistetyt leiskuvan punaiset ja hieman läpikuultavat kehykset, joissa on kultaiset sangat, ovat erittäin klassiset ja elegantit. Lisäksi mallisto tarjoaa kattavan valikoiman eri punaisen sävyjä. Tämän ansiosta pystyt yhdistämään kehykset esimerkiksi lempihuulipunasi kanssa. Panto-lasit voivat olla myös todella sporttiset, mistä hyvä esimerkki on siniset muovikehykset, joissa on kaarevat upotukset sangoissa. Futuristisen lookin ystäville löytyy täysin läpikuultavat kehykset. Aivan yhtä mielenkiintoiset ovat myös liukuvärjätyt Vogue-lasit, joissa kehysten väri vaalenee ylhäältä alaspäin. Tämä saa kehykset muistuttamaan puolikehyslaseja, sillä kehykset näyttävät kauttaaltaan vaaleammilta ja korostavat kulmakarvoja.

Osta Vogue-lasit verkossa ja nauti monista eduista

  • Tutustu Mister Spexin verkkokauppaan jo tänään ja löydä yli 3 000 silmälasi- ja aurinkolasivaihtoehtoa. Vogue-silmälasien lisäksi valikoimasta löytyy monien muiden tunnettujen brändien tuotteita. Etsitpä sitten ultratrendikkäitä silmälaseja tai pikemminkin klassisia kehyksiä, meiltä löydät lasit, jotka korostavat persoonallisuuttasi.

  • Voit rajata hakua eri hakukriteerien avulla, esimerkiksi värin, mallin tai kasvojen muodon perusteella. Löydät nopeasti ja kätevästi toiveitasi vastaavan silmälasikokoelman.

  • 2D- tai 3D-sovitus mahdollistaa sen, että voit kokeilla, mitkä mallit sopivat kasvojesi piirteisiin.

  • Lopullisen valinnan tekeminen on helpointa kotona. Voit tilata kotiin jopa neljät kehykset kotisovitusta varten 7 päivän ajaksi täysin maksutta.

  • Lasit leikataan ja hiotaan sopivan kokoisiksi omalla tehtaallamme Berliinissä. Tämän lisäksi laatulinssien lisäominaisuudet, kuten kovapinnoite ja heijastuksenestopinnoite, sisältyvät hintaan. Säästä summia Mister Spexillä!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo