VOGUE Eyewear Aurinkolasit

Vogue
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
69 Tulokset

Vogue-aurinkolasit

Voguen aurinkolasimallistossa yhdistyy tyylikkäät ja ylelliset mallit upean kesälookin kanssa. Vogue-aurinkolasit on suunnattu naisille. Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman Vogue-aurinkolaseja trendikkäimmissä väreissä ja malleissa. Jotta jokaiselle mieltymykselle löytyisi jotakin, valikoimasta löytyy niin kokokehyksellisiä, puolikehyksellisiä kuin kehyksettömiäkin malleja.

Tänä vuonna Voguen mallisto tarjoaa muodikkaita oversized-aurinkolaseja. Jos XXL-tyyli ei ole sinun juttusi, meiltä löytyy myös hillitympiä ja modernimpia malleja. Voguen aurinkolasit on saatavilla kesäsävyissä purppurana, punaisena ja kultaisena, mutta myös klassisemmissa väreissä tummanharmaana, ruskeana ja mustana. Joukko Vogue-aurinkolaseja on mahdollista saada myös reseptilinsseillä lähi- tai kaukonäköisille asiakkaillemme.

Kullan ystäville voisimme suositella Vogue VO 3676SB 280/13 -mallia. Tässä sirossa puolikehysmallissa on hillittyjä tekojalokiviä ohimoiden kohdalla. Oversized-linssit antavat 100-prosenttisen suojan auringon haitallista säteilyä vastaan, mutta myös hieman yksityisyyttä tarpeen vaatiessa.

Purppurasta pitäville voisi sopia VO 2568S 16538H -malli. Nämä perhostyyliset Voguen aurinkolasit henkivät suosittua vintage-tyyliä. Tyylikkyyttä tarjoaa linssien leikkaus sekä malvanväriset sisäosat. Purppuran käyttäminen kannattaa!

Jos tarvitset linssit vahvuuksilla, voit tilata sinulle räätälöidyt aurinkolasit Voguen valikoitujen aurinkolasimallien joukosta. Valitse valmis reseptilinsseillä varustetuiksi -ominaisuus vasemmasta valikosta ja löydä saatavilla olevat mallit. Tilaa lasit reseptilinsseillä ja täytä silmälasireseptisi tiedot. Helppoa kuin mikä!

Mister Spex tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua. Tarkemmat tiedot tilaamista, toimitusta ja palautusoikeutta koskien löydät verkkosivuiltamme. Verkkokauppamme tarjoaa valikoiman Vogue-aurinkolaseja sekä myös malleja muilta brändeiltä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo