Piilolinssit

Kuukausilinssit

Kuukausilinssit
Suodata
53 Tulokset

Kuukausilinssit säännöllisesti piilolinssejä käyttäville

Tarvitsetko silmälaseja mutta et halua käyttää niitä? Piilolinssit ovat ratkaisu tähän - ja ennen muuta kuukausilinssit. Kuukausilinssit ovat jatkuvaan käyttöön erinomainen valinta ja niistä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja kunkin käyttäjän tarpeiden mukaan. Nykyaikaiset kuukausilinssit ovat käytössä miellyttävät ja helpot hoitaa. Mister Spexiltä löydät useiden eri merkkien kuukauslinssit ja voit tilata ne kotiisi nopeasti ja edullisesti. Verkkokauppamme palvelee sinua kellon ympäri!

Miten kuukausilinssejä käytetään?

Kuukausilinssit ovat yleinen piilolinssityyppi, joka sopii erityisen hyvin jatkuvasti piilolinssejä käyttävälle. Jatkuvassa käytössä kuukausilinssit ovat myös muihin piilolinssivaihtoehtoihin nähden edulliset. Kuukausilinssit ovat yleensä tarkoitettu päiväkäyttöön, ja yhtä linssiparia käytetään optikon ohjeistuksesta riippuen kahdesta viikosta kuukauteen. Tämän jälkeen vaihdetaan käyttöön uusi pari. Päiväkäyttöiset linssit otetaan ennen nukkumaanmenoa pois, puhdistetaan ja säilytetään yön ajan desinfioivassa piilolinssinesteessä. Kuukausilinsseillä on mahdollista korjata myös hajataitteisuutta sekä ikänäköä, ja niitä on saatavilla myös värillisinä.

Kenelle kuukausilinssit sopivat?

Kuukausipiilolinssit ovat erinomainen vaihtoehto silmälaseille. Ne sopivat siis henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta halua käyttää tavallisia silmälaseja ja joita ei haittaa piilolinssien puhdistus aina käytön jälkeen. Tämä tarkoittaa toki myös sitä, että kuukausilinssit edellyttävät käyttäjältään hyvää hygieniaa. Kuukausilinssit ovat pehmeät ja sen vuoksi miellyttävät käyttää. Koska ne sopivat monille eri käyttäjille, niitä usein suositellaan ensimmäisiksi piilolinsseiksi.

Mitkä ovat kuukausilinssien edut?

Muihin piilolinssityyppeihin verrattuna kuukausilinsseillä on monia etuja:

  • Kuukausilinssit ovat edullinen piilolinssivaihtoehto: tarvitset vuodessa vain 12 paria linssejä.

  • Kuukausilinssien valikoima on kattava: malleja on useita, ja kuukausilinsseillä voi korjata myös taittovikoja.

  • Pehmeät silikonilinssit ovat mukavat käyttää.

  • Kertakäyttölinsseihin verrattuna kuukausilinssit ovat ekologisempi vaihtoehto, koska jätettä syntyy vähemmän.

Kuukausilinssit ovat toki esimerkiksi kertakäyttölinsseihin verrattuna hieman työläämmät hoitaa, mutta vaikeaa niiden puhdistaminen ei kuitenkaan ole.

Miten kuukausilinssejä hoidetaan?

Kuukausilinssit on puhdistettava jokaisen käyttökerran jälkeen. Piilolinssien puhdistamiseen ja säilyttämiseen käytetään siihen tarkoitettua piilolinssinestettä - ethän koskaan puhdista piilolinssejä vedellä! Piilolinssien puhdistaminen sujuu seuraavien vaiheiden mukaan:

  • Pese kädet huolellisesti.

  • Ota piilolinssi pois silmästä ja aseta se kämmenellesi.

  • Lisää kämmenelle puhdistusnestettä (piilolinssinestettä) ja hankaa linssiä kevyesti molemmin puolin.

  • Huuhtele linssi vielä tuoreella nesteellä.

  • Vaihda piilolinssikoteloon puhdas piilolinssineste ja laita puhdistettu linssi koteloon.

  • Anna linssien desinfioitua kotelossa vähintään kuusi tuntia ennen seuraavaa käyttökertaa.

Huomaathan, että piilolinssikotelon neste on vaihdettava vähintään kahden viikon välein, vaikka et käyttäisikään linssejä. Kuukausilinssin käyttöikä lasketaan aina siitä hetkestä, kun linssit otetaan piilolinssipakkauksesta.

Millaisia kuukausilinssejä on olemassa?

Kuukausipiilolinssien valikoima on laaja, ja ne ovatkin suosituin piilolinssityyppi: kuukausilinsseistä löytyy sopiva vaihtoehto monille. Kuukausilinsseissä on erilaisia kaarevuuksia ja niillä voidaan korjata sekä liki- että kaukonäköisyyttä tehokkaasti. Lisäksi kuukausilinsseillä on mahdollista korjata hajataitteisuutta (ns. astigmatismi) sekä ikänäköä (presbyopia), ja tarjolla on myös värillisiä kuukausilinssejä. Vaikka useimmat kuukausilinssit on tarkoitettu päiväkäyttöön, löytyy kuukausilinssivalikoimasta myös linssejä, joita voi käyttää vuorokauden ympäri. Tähän tarkoitukseen tarvitaan kuitenkin erikoisvalmisteiset linssit, jotka läpäisevät riittävästi happea.

Kuinka voin tilata kuukausilinssit netistä?

Ennen kuin voit aloittaa piilolinssien käytön, on sinun käytävä silmälääkärillä tai optikolla näöntarkastuksessa. Optikko opastaa sinua piilolinssien käyttöön ja auttaa löytämään juuri sinun silmiisi sopivan piilolinssimallin. Kun sinulla on voimassa oleva piilolinssiresepti, voit tilata piilolinssisi Mister Spexiltä. Valikoimastamme löydät monet suositut merkit, kuten Cooper Vision, Bausch & Lomb ja Alcon, ja toimitamme sinulle haluamasi kuukausilinssit omilla vahvuuksillasi kotiin nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo