Silmälasit

Naisten silmälasit

damenbrillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
6 459 Tulokset

Upeimmat naisten silmälasit Mister Spexiltä

Muodin nostalgiahuuma näkyy myös naisten silmälaseissa. Huippumerkkien uusimmat silmälasimallistot ovat kuin aikamatka taaksepäin, ja viimeisin kehysmuoti palauttaa mieliimme kirkkaat värit, nostalgiset klassikkomallit ja tutut kuosit vuosien varrelta. Juuri nyt on mitä mainioin hetki päivittää silmälasit, ja Mister Spexin naisten silmälasien valikoimasta voit saada suosituimpien merkkien laadukkaat kehykset omilla vahvuuksillasi suoraan kotiin toimitettuina. Tutustu upeaan mallistoomme ja löydä omat suosikkikehyksesi!

Kuinka valitsen sopivat kehykset?

Mister Spexin silmälasivalikoimasta löytyy toinen toistaan upeampia merkkikehyksiä. Olennaista on kuitenkin löytää kaikista kehyksistä juuri ne, jotka sopivat sinulle. Kehysten valinnassa tärkeää on, että ne

  • korostavat kasvojesi parhaita puolia,

  • tuovat kontrastia kasvojesi muotoon,

  • sopivat kokonsa puolesta kasvoihisi ja

  • muodostavat yhdessä linssien kanssa onnistuneen kokonaisuuden.

Pyöreissä kasvoissa posket ovat täyteläiset, ja otsan ja leuan leveys on suunnilleen sama. Tällaisia piirteitä voi korostaa onnistuneesti kapeahkoilla ja kulmikkailla kehyksillä. Etenkin suorakaiteen muotoiset kehykset imartelevat pyöreitä kasvoja. Yläosastaan ylöspäin kaartuvat kehykset korostavat poskipäitä ja kiinnittävät huomion silmiin.

Kulmikkaat kasvot vaikuttavat veistoksellisilta ja niissä otsa ja poskipäät ovat saman levyiset. Pehmeät linjat ja ovaalit tai pyöreät muodot korostavat tällaisia piirteitä kauniisti. Kehyksen yläosaan kiinnittyvät aisat kiinnittävät huomion silmiin ja tasapainottavat leuan voimakkaita linjoja.

Mikäli otsasi on kapea mutta kasvojen leukalinja leveä ja voimakas, kannattaa silmälaseihin valita kehykset, jotka ovat yläosastaan voimakkaat. Esimerkiksi kissansilmäkehykset imartelevat kolmionmallisia kasvoja, ja leveät kehykset tasapainottavat kokonaisuutta ja vievät huomiota pois kasvojen leveästä leukaosasta.

Kun poskipäät ovat korkeat ja leuka siro, sanotaan kasvoja sydämenmuotoisiksi. Tällaisiin kasvoihin kontrastia tuovat otsaa leveämmät kehykset. Sydämenmuotoisille kasvoille suositellaan usein kevyitä kehyksiä ja ns. hengettömiä eli kehyksettömiä silmälasimalleja.

Ovaalinmuotoiset kasvot ovat itsessään tasapainoiset ja niinpä niihin sopivatkin lähes kaikki kehysmallit. Tällöin voi rohkeasti leikitellä erilaisilla leveillä ja voimakkailla kehysmalleilla ja väreillä.

Muodikkaimmat naisten silmälasit juuri nyt

Yleinen silmälasitrendi tällä hetkellä on se, että kehykset saavat olla selkeästi erottuvat ja näyttävät. Voimakkaat värit ja paksut kehykset tekevät jälleen entistä vahvemmin tuloaan. Yksittäisinä tärppeinä naisten silmälasien kehysmuodista voisi poimia ns. hipsterilasit (eli nelikulmaiset, suurilinssiset kehykset), kissansilmälasit, pyöreät kehykset sekä kaksisiltaisen ns. aviator-mallin. Yleisesti ottaen silmälasit saavat nyt olla suuret. Myös niin läpikuultavia kehyksiä kuin toisaalta tummia kehyksiä näkyy eri merkkien mallistoissa. Mister Spexiltä löydät uskomattoman laajan valikoiman muodikkaita kehyksiä esimerkiksi sellaisilta laatumerkeiltä, kuten Tommy Hilfiger, Ray-Ban, Saint Laurent, Michael Kors ja Mexx. Tilaamalla lasit meiltä voit olla varma, että saat viimeisen muodin mukaiset kehykset.

Näin ostat naisten silmälasit netistä

Silmälasien valitseminen ja tilaaminen Mister Spexillä on helppoa. Sivustollamme voit erilaisilla suodattimilla rajata valikoimaa itsellesi mahdollisimman hyvin sopivaksi. Lisäksi voit virtuaalisesti sovittaa suosikkivaihtoehtojasi 3D-ohjelmalla; sinun tarvitsee vain joko ottaa itsestäsi kuva älypuhelimellasi tai ladata sopiva kuva tietokoneelta, ja voit sovittaa haluamiasi kehyksiä kuvaan. Halutessasi voit jakaa kuvat kavereille esimerkiksi Facebookissa ja kysyä heidänkin mielipidettään. Kun olet valinnut kehykset, voit syöttää tilaukseen reseptitietosi ja viimeistellä tilauksen. Saat uudet silmälasit kotiisi parin viikon kuluessa, ja tämän jälkeen sinulla on vielä 90 päivää aikaa miettiä lopullista ostopäätöstäsi. Jos lasit eivät vastaakaan odotuksiasi, voit palauttaa ne meille. Silmälasien ostaminen on tuskin koskaan ollut näin helppoa!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo