Ray-Ban Silmälasit

Ray-Ban
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
531 Tulokset

Ray-Ban - muodikasta retrotyyliä

Ray-Ban on silmälasimerkki, jonka kaikki tuntevat. Elokuvatähdet ja superjulkkikset ovat jo vuosikymmenien ajan luottaneet Ray-Banin tyyliin ja laatuun, ja tämän kulttimerkin laajasta valikoimasta sinäkin voit löytää itsellesi sopivat silmälasit. Mister Spex tarjoaa laadukkaat Ray-Ban-silmälasit kilpailukykyiseen hintaan; sovita suosikkikehyksiäsi kätevällä 3D-sovitusohjelmalla, ja tilaa uudet trendilasit suoraan kotiisi. Ray-Banit ovat varma valinta, jos haluat yhdistää tyylin ja korkean laadun.

Kuinka Ray-Banin tarina alkoi?

Silmälääkkeitä ja silmälaseja valmistava yritys Bausch & Lomb lanseerasi 1930-luvun lopulla Yhdysvaltojen armeijan lentäjien käyttöön aurinkolasit, jotka kantoivat nimeä Ray-Ban. Kenraali MacArthurin kasvoilla tämä sittemmin kulttiasemaan noussut Aviator-aurinkolasimalli sai tunnettuutta, ja viimeistään Wayfarer-mallin myötä Ray-Ban kasvoi kaikkien rakastamaksi aurinkolasimerkiksi. Elokuvat ja tv-sarjat, kuten The Blues Brothers, Top Gun ja Miami Vice, pitivät huolen menestyksekkäästä markkinoinnista, ja tätä nykyä Ray-Ban on myös monien silmälasien käyttäjien luotettu valinta, jonka näkyvyys tyyli-ikonien ja elokuvatähtien käytössä on edelleen vertaansa vailla.

Kulttimallit myös silmälaseina

Ray-Ban on todella osoittanut, ettei pyörää kannata keksiä uudelleen: jos design toimii aurinkolaseina, miksei se toimisi myös silmälaseissa? Ray-Banin silmälasivalikoimasta löydät samat tutut kehysmallit, joilla merkki teki itsensä tunnetuksi aurinkolasimarkkinoilla jo useita kymmeniä vuosia sitten.

 • Tunnus RX 6489 on klassisista klassisin Aviator-malli Ray-Banin silmälasivalikoimassa. Tässä kehysmallissa on juuri se uniikki pisaranmuotoinen linssi sekä kaksisiltainen metallikehys, jota voidaan pitää pilottilasien prototyyppinä. Juuri tällä hetkellä Aviator-kehykset ovat ehdottomasti in.

 • Hakemalla tunnuksella RX 5121 löydät aidon ja alkuperäisen Wayfarer-mallin, joka aurinkolaseina tuli 1950-luvulla tunntetuksi muiden muassa Audrey Hepburnin, Bob Dylanin, James Deanin ja Marilyn Monroen silmillä: mustat muovikehykset ja tunnistettavat sarananiitit. Eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö klassinen Wayfarer toimisi myös silmälaseissa.

 • RX 5154 puolestaan on yhtä kuin Ray-Ban Clubmaster − vuonna 1947 markkinoille tullut kehysmalli, jonka tunnistaa kehyksen paksusta "kulmakarvamaisesta" yläosasta. Clubmasterit olivat aikanaan yli kymmenen vuoden ajan Yhdysvaltojen suosituin aurinkolasimalli, ja silmälaseina Clubmaster antaa retrohenkisen älykkövaikutelman.

 • Hippiaallon tunnetuksi tekemä RX 3447 on Ray-Banin versio pyöreistä silmälaseista. Round Metal -metallikehykset ovat todella retrot ja juuri tällä hetkellä huippumuodikkaat. Klassinen malli on saatavilla niin kullan- tai hopeanvärisenä kuin mustana.

Muutakin kuin hittejä

Ray-Ban-silmälasien valikoima ei toki rajoitu vain tunnettuihin hittimalleihin. Merkiltä löytyy myös paljon muita tyylikkäitä kehysvaihtoehtoja niin metallisina kuin muovisina, kuvioituina tai yksivärisinä. Ja mikä parasta - nämäkin mallit sopivat niin miehille kuin naisille.

 • Esimerkiksi klassinen neliskanttinen RX 7074 vakuuttaa pelkistetyllä tyylikkyydellään ja mutkattomuudellaan. Muovikehys on saatavilla useissa eri väreissä, joko kuvioituna tai yksivärisenä ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 • Pyöreä RX 6378 on oivallinen vaihtoehto Round Metal -mallille. Ohuet metallikehykset ovat todella tyylikkäät, ja lisää persoonallisuutta saat valitsemalla esimerkiksi jonkin kaksivärisistä vaihtoehdoista.

 • Kapea ja kulmikas RX 5114 leveillä sangoilla on varma valinta, joka sopii moniin eri tyyleihin ja tilanteisiin. Kehys on todella kevyt ja miellyttävä pitää ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Miten löydän kasvoihini sopivat kehykset?

Uusien silmälasien hankkiminen on aina vaikea valinta, sillä lähtökohta toki on, että kehyksistä olisi iloa mahdollisesti pitkäksikin aikaa. Mister Spexin kattavasta silmälasivalikoimasta löydät satoja Ray-Ban-kehyksiä, eivätkä kaikki tokikaan sovi kaikille kasvonpiirteille. Valikoimaa voit lähteä rajaamaan esimerkiksi seuraavien perusohjeiden avulla.

 • Jos kasvosi ovat pyöreät, kannattaa sinun suosia suorakulmaisia kehyksiä. Kasvojen leveintä kohtaa hieman leveämmillä kehyksillä saat kasvosi vaikuttamaan kapeammilta, ja myös kaksiosainen nenäsilta pidentää vaikutelmaa.

 • Neliskulmaisten kasvojen leveää otsaa, korkeita poskipäitä ja kulmikasta, leveähköä leukaa voi tasapainottaa kehysten vahvalla yläreunalla ja pyöreillä muodoilla.

 • Pitkänmallisiin, suoriin ja kapeisiin kasvoihin kannattaa kokeilla aavistuksen ylisuuria kehyksiä. Pienet kehykset taas eivät ole pitkille ja kapeille kasvoille suositeltavat. Esimerkiksi legendaarinen Aviator-malli voisi olla toimiva vaihtoehto.

 • Sydämenmuotoisiin kasvoihin kuuluvat terävä leuka ja korkeat poskipäät. Kasvojen kulmikkuutta voi tasapainottaa kaarevilla linjoilla, ja kehyksissä korostettu yläosa vie huomiota pois leuan terävyydestä.

 • Ovaalinmuotoisiin kasvoihin sopii oikeastaan mikä silmälasimalli tahansa. Voit siis huoletta keskittyä etsimään suosikkiasi Ray-Banin laajasta kehysvalikoimasta.

Näin ostat Ray-Ban-silmälasit Mister Spexiltä

Silmälasien ostaminen Mister Spexiltä on todella helppoa ja vaivatonta. Kun olet haluamillasi kriteereillä ja kätevällä hakutoiminnollamme saanut rajattua vaihtoehtojen määrää, voit sovittaa suosikkejasi kätevällä 3D-sovitusohjelmallamme omaan valokuvaasi. Sinun tarvitsee vain ottaa itsestäsi valokuva omalla älylaitteellasi tai ladata ohjelmaan kasvokuva tietokoneeltasi. Voit jakaa sovitusohjelman kuvan esimerkiksi Facebookin kautta kavereillesi ja kysyä näin mielipidettä myös muilta.

Kehykset valittuasi voit syöttää tilaukseen reseptitietosi ja viimeistellä tilauksen. Toimitamme tämän jälkeen uudet silmälasit tarvitsemillasi vahvuuksilla sinulle kotiin parissa viikossa. 30 päivän palautusoikeus antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa silmälaseja vielä kotona; jos ne eivät vastaa odotuksiasi tai jos et muutoin ole tyytyväinen uusiin silmälaseihin, voit palauttaa ne meille määräajan sisällä ja me hyvitämme sinulle tuotteen kokonaishinnan. Näin helppoa se on!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo