Aurinkolasit

Miesten aurinkolasit

Herren-Sonnenbrillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
4 010 Tulokset

Näe hyvin, näytä hyvältä − miesten aurinkolasit Mister Spexiltä

Auringonsäteiden ei kannata antaa heikentää näkyvyyttä kesällä eikä talvella; laadukkaat aurinkolasit turvaavat näkökykysi ja suojaavat silmiäsi. Lisäksi aurinkolasit ovat upea asuste, joilla voit hetkessä kohentaa tyyliäsi. Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman huippumerkkien aurinkolaseja jokaiseen tilanteeseen, ja tarvittaessa voit tilata suosikkilasisi myös vahvuuksilla. Tutustu laajaan valikoimaamme ja näe hyvin & näytä hyvältä niin aurinkoisilla keväthangilla kuin kesäauringon loisteessa.

Miesten aurinkolasit tyyliin ja tarpeeseen

Aurinkolaseilla on monia eri funktioita. Ne ovat tuiki tarpeelliset aurinkoisella säällä niin talven hohtavilla hangilla, autolla ajaessa kuin kesäpäivinä auringon loimottaessa sinisellä taivaalla. Aurinkolasit suojaavat silmiä haitalliselta UV-säteilyltä ja torjuvat liiallista valoa ja häikäisyä. Lisäksi aurinkolasit ovat asuste, jolla voit saada tyyliisi roimasti lisää cooliutta. Aurinkolaseja kannattaakin hankkia useampia, joista voi tilanteen mukaan valita kulloiseenkin tarkoitukseen parhaiten sopivat. Mister Spexin laajassa valikoimassa on miesten aurinkolaseja moneen makuun ja tyyliin - ja laadun takaavat tunnetut huippumerkit, kuten Ray-Ban, Michael Kors ja Oakley.

Mitä ominaisuuksia aurinkolaseilla on?

Yksi aurinkolasien tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että niillä voi suojata silmät haitalliselta auringon ultraviolettisäteilyltä. UV-säteily voimistaa ikääntymisen vaikutuksia ja saattaa altistaa silmät erilaisille sairauksille. Tänä päivänä lähes kaikissa aurinkolaiseissa on UV-suojaus, ja varmuuden siitä antaa CE-merkintä. Aurinkolasien suojausluokat on määritelty asteikolla 1-4, joista luokan 1 lasit suojaavat vain vähäiseltä auringonvalolta, luokan 2 lasit keskivoimakkaalta, luokan 3 lasit voimakkaalta ja luokan 4 lasit erittäin voimakkaalta auringonvalolta ääriolosuhteissa.

Myös aurinkolasien linssin värillä on vaikutusta siihen, miten lasit käytännössä toimivat. Ruskea linssi suodattaa parhaiten auringon spektrin väreistä näkökykyä eniten haittaavaa sinistä valoa mutta saattaa toistaalta vääristää värejä. Harmaalla linssillä värit näkyvät luonnollisempina, mutta näkymän tummennus on voimakkaampaa. Oranssi linssi puolestaan suojaa melko tehokkaasti häikäisyltä muttei pimennä näkymää juuri ollenkaan.

Polarisoivat linssit ovat hyödylliset etenkin liikuttaessa ja olosuhteissa, joissa heijastuminen on voimakasta - kuten kirkkaana kesäpäivänä vesillä tai talvella jäällä. Polarisointi vähentää pinnan kautta heijastuvaa häikäisyä, mutta se voi myös vaikeuttaa pinnanmuotojen erottamista. Kannattaa siis harkita tarkkaan, missä olosuhteissa polarisoivista linsseistä on todella hyötyä.

Kuinka löydän itselleni sopivat aurinkolasit?

Kun tilaat miesten aurinkolasit Mister Spexiltä, on käytössäsi laaja valikoima erilaisia kehys- ja värimalleja sekä kuoseja. Klassisimmat miesten aurinkolasit lienevät niin sanottu aviator-malli eli pilottilasit. Tarjolla on kuitenkin myös monia muita todella tyylikkäitä kehyksiä, ja sopivan mallin valintaan on olemassa muutama hyvä vinkki.

  • Pyöreisiin kasvoihin sopivat usein parhaimmin hieman kulmikkaat kehykset.

  • Jos taas haluaa pehmentää kulmikkaita kasvoja, kannattaa suosia pyöreitä muotoja ja valita esimerkiksi täysin pyöreät tai ovaalinmuotoiset aurinkolasit.

  • Sydämenmuotoisissa kasvoissa leukaosa on otsaa selvästi kapeampi ja poskipäät korkeat. Tällöin ovaalinmuotoiset tai pyöreät aurinkolasit tuovat tyylikästä kontrastia.

  • Jos taas kasvosi ovat ovaalinmuotoiset, sopii sinulle todennäköisesti mikä aurinkolasimalli tahansa.

Aurinkolasien valinnassa sinua auttaa 3D-sovitusohjelmamme, jossa voit sovittaa valitsemiasi kehyksiä omaan valokuvaasi kaikessa rauhassa kotona. Sinun tarvitsee vain ottaa itsestäsi valokuva älypuhelimella tai ladata ohjelmaan sopiva kuva tietokoneeltasi. Voit jakaa sovituskuvat vaikka Facebookissa kysyäksesi ystävienkin mielipidettä. Tarjoamme sinulle joka tapauksessa 30 päivän palautusoikeuden, joten voit vielä lasit saatuasi miettiä ostopäätöstäsi. Kokeile, tutustu ja tilaa aurinkolasit Mister Spexiltä!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo