Aurinkolasit peililinsseillä

Verspiegelte Sonnenbrillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
1 118 Tulokset

Peililinssit aurinkolaseissa: vaivaton kannanotto

Minne vaan katsotkin nyt - kaupungin kaduilla, tai Instagramissa - peililinsseillä varustetut aurinkolasit ovat erittäin suosittu trendi ja tervetullut vaihtoehto tavallisille harmaille, ruskeille tai vihreille linsseille. Peililasit ovat saatavilla monissa eri väreissä , mukaan lukien hopea, kulta ja muut. Lisää värejä pop-lookkiisi ja välitä viileän, itsevarman tunnelman peilitetyillä sävyillä . Lue lisää peililaseista ja siitä, miten löydät itsellesi täydellisen parin>.

Mitä ovat peilatut aurinkolasit?

tämän päivän peililaseissa on ylimääräinen heijastava pinnoite linssin ulkopuolella. Yleinen väärinkäsitys on, että peilatun pinnoitteen väri on se, minkä näet, kun katsot aurinkolasien läpi , mutta se ei pidä paikkaansa . Peiliefekti johtuu yksisuuntaisesta pinnoitteesta vain linssin ulkopuolella, joten käyttäjä näkee yhden standardisävyistä (kuten harmaa, vihreä tai ruskea) riippumatta linssien ulkopinnan väristä.

Peililasit korkealaatuisilla kehyksillä koostuu useista mikroskooppisista ohuista metalli- ja metallioksidikerroksista, mikä luo lisää kestävyyttä . Lisäksi kerrosten muodostaminen antaa mahdollisuuden luoda tiettyjä tehosteita, kuten esim. liukuväri.

Mitkä ovat peilattujen aurinkolasien edut?

Heijastavat aurinkolasit antavat sinun ylläpitää salaperäisyyttä, sillä silmäsi pysyvät täysin piilossa linssien takana. erottuvan, trendikkään ulkonäön lisäksi on olemassa myös toiminnallinen etu. Jopa erittäin kirkkaissa olosuhteissa tai kun on paljon häikäisyä, auringonsäteet heijastuvat takaisin. Siksi peilatut aurinkolasit ovat suosittu valinta urheilulasille brändeiltä kuin Oakley tai UVEX. peilatut aurinkolasit tarjoavat tietysti myös erinomaisen suojan auringon haitallisilta UV-säteiltä .

Mitkä värit sopivat parhaiten persoonallisuuteeni ja tyyliini?

Kultaisesta hopeaan, vaaleanpunaisesta siniseen, peilattuja aurinkolaseja on saatavana melkein millä tahansa värillä, jota voit kuvitella . jopa sateenkaarivärisiä linssejä! Haluat ehkä pitää kauden kuumimman värin mielessä, jos etsit jotain muodikasta. Kiinnitä huomiota myös tekijöihin, kuten ihon sävy, hiusväri ja henkilökohtainen tyylisi selaamisen aikana.

Onko sinulla tummat hiukset? Olet onnekas, koska melkein mikä tahansa väri sopii sinulle, mukaan lukien sekä lämpimät että viileät sävyt. Jos sinulla on vaaleat hiukset ja vaalea iho, viileissä sävyissä, kuten sinisessä tai vihreässä, heijastavat aurinkolasit ovat ihanteellisia sinulle. Myös vaaleanpunaiset linssit ovat usein imartelevia. Ole kuitenkin varovainen lämpimämpien sävyjen, kuten kullan tai ruskean, suhteen, koska ne saattavat saada sinut näyttämään hieman kalpealta

Kun olet suodattanut valinnat ominaisuuksiesi mukaan, tyylikysymys tulee peliin mukaan. Jos haluat luoda yksivärisen lookin , hopeapeililinssit ovat viisas valinta. Onko sinulla suosikki väri, jonka valitset usein vaatteillesi tai lisävarusteillesi? Toista tämä väri peilatuissa aurinkolaseissa. Tai luo mielenkiintoinen kontrasti, kuten sateenkaariväriset peililasit esimerkiksi mustan nahkatakin kanssa. Entä vaaleanpunaiset peililinssit, pehmeän sinisen sävysen asun kanssa? Käytä mielikuvitustasi ja tutustu lukemattomiin tapoihin yhdistää peililasit tyyliisi kaikkina vuodenaikoina.

Peililasien tilaaminen Mister Spexiltä-mitkä ovat edut?

Mister Spex tarjoaa suuren valikoiman peililaseja useammasta tyylistä kuten Ray-Ban Aviatorista tai Wayfarersista trendikkäisiin tyyleihin tuotemerkeiltä kuten Armani. Mister Spexiltä löydät kehyksiä sekä edullisista vaihtoehdoista eksklusiivisimpiin merkkeihin sekä miehille että naisille. Selaa rauhassa laajaa tyylivalikoimaamme ja värejämme, kunnes löydät ihanteellisen parisi. Verkkosovitustyökalumme avulla löydät helposti sopivat peililasit. Vai löysitkö jo sivustoltamme täydelliset peilatut aurinkolasit? Tilaa suoraan Mister Spex.fi sivustolta ja nauti eduista, mukaan lukien:

  • Ilmainen toimitus ostoksille yli 49,00 €

  • 30 päivän rahat takaisin -takuu

  • Ystävällinen asiakaspalvelu, joka tarjoaa asiantuntijavastauksia kaikkiin kysymyksiisi

  • Monille malleille saatavat reseptilinssit räätälöityjä

Upeita tuotteita ja hyvä palvelu, tilaa peilatut aurinkolasisi Mister Spexiltä jo tänään!

Polarisoidut aurinkolasit

    10%

    Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

    Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

    Maksutavat

    Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

    Toimitustavat

    posti Logo

    Turvallinen ostospaikka

    Suomenvarmakauppa Logo