Silmälasit

Kokeile laseja verkossa

Kolme helppoa askelta

  1. Valitse ”Digisovitus” tuotesivulla.

  2. Seuraa ohjeita

  3. Kokeile rajattomasti ja löydä suosikkisi!

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
7 521 Tulokset

Kokeile laseja verkossa - Mister Spexin virtuaalinen sovitusohjelma

Silmälasiesi tarkoitus ei ole vain parantaa näkökykyäsi ja suojata silmiäsi, vaan myös korostaa tyyliäsi. Joten on entistä tärkeämpää, että löydät lasit, jotka korostavat täydellisesti kasvojesi muotoa, henkilökohtaista tyyliä ja elämäntapojesi tarpeita. Siksi useimmat ihmiset epäröivät tehdä ostoksia verkossa, koska saattaa tuntua epävarmalta ostaa laseja kokeilematta niitä ensin itse! Ja juuri siksi Misterspex tarjoaa virtuaalista sovitusta ja tekevät elämästäsi helppoa.

Virtuaalisen sovitustyökalumme avulla voit kokeilla kehyksiä verkossa ja nähdä miltä ne näyttävät kasvoillasi ennen kuin teet ostopäätöksen. Mietit ehkä, sopiiko aviaattori malli soikean muotoisilla kasvoillasi? Tai kuinka nämä vilkkaat Le Specs -lasit sopisivat persoonallisuuteesi? Hyödynnä virtuaalista sovitustyökalumme etuja ja kokeile kehyksiä 3D-muodossa web-kameran avulla. Kotona, toimistossa tai liikkeellä ollessa kännykkäsi avulla

Haluatko ostaa Uvex-laseja äärimmäisiin seikkailuihin, valitse Oakleyn tai suositusta Ray-Ban-mallistoista, virtuaalinen sovitustyökalustamme varmistaa, että löydät oikeat lasit mahdollisimman helposti.

Mister Spex on Euroopan johtava online-silmälasikauppa, joka tarjoaa myös ammatilais asiakaspalvelua ja 30 päivän vaivatonta palautusta. Joten voit ostaa lasit verkosta täydellä mielenrauhalla ja luottamuksella.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo