Kolme helppoa askelta

Sovita kehyksiä helposti verkossa

1

Valitse ”Digisovitus” tuotesivulla.

2

Seuraa ohjeita

3

Kokeile rajattomasti ja löydä suosikkisi!

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Kokeile laseja verkossa

(7 946)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/7 946

Kokeile laseja verkossa - Mister Spexin virtuaalinen sovitusohjelma

Silmälasiesi tarkoitus ei ole vain parantaa näkökykyäsi ja suojata silmiäsi, vaan myös korostaa tyyliäsi. Joten on entistä tärkeämpää, että löydät lasit, jotka korostavat täydellisesti kasvojesi muotoa, henkilökohtaista tyyliä ja elämäntapojesi tarpeita. Siksi useimmat ihmiset epäröivät tehdä ostoksia verkossa, koska saattaa tuntua epävarmalta ostaa laseja kokeilematta niitä ensin itse! Ja juuri siksi Misterspex tarjoaa virtuaalista sovitusta ja tekevät elämästäsi helppoa.

Virtuaalisen sovitustyökalumme avulla voit kokeilla kehyksiä verkossa ja nähdä miltä ne näyttävät kasvoillasi ennen kuin teet ostopäätöksen. Mietit ehkä, sopiiko aviaattori malli soikean muotoisilla kasvoillasi? Tai kuinka nämä vilkkaat Le Specs -lasit sopisivat persoonallisuuteesi? Hyödynnä virtuaalista sovitustyökalumme etuja ja kokeile kehyksiä 3D-muodossa web-kameran avulla. Kotona, toimistossa tai liikkeellä ollessa kännykkäsi avulla

Haluatko ostaa Uvex-laseja äärimmäisiin seikkailuihin, valitse Oakleyn tai suositusta Ray-Ban-mallistoista, virtuaalinen sovitustyökalustamme varmistaa, että löydät oikeat lasit mahdollisimman helposti.

Mister Spex on Euroopan johtava online-silmälasikauppa, joka tarjoaa myös ammatilais asiakaspalvelua ja 30 päivän vaivatonta palautusta. Joten voit ostaa lasit verkosta täydellä mielenrauhalla ja luottamuksella.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo