Silmälasit

Silmälasit pyöreille kasvoille

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
5 700 Tulokset

Silmälasit pyöreille kasvoille: Mister Spexiltä löydät kattavan valikoiman design-laseja

Silmälasien tehtävä on korjata näköä, mutta lasien pitäisi myös korostaa omia kasvonpiirteitä; meiltä löydät silmälasit pyöreille kasvoille alan huippumerkeiltä, niin voit olla varma, että silmälasisi nostavat tyylisi täysin uudelle tasolle. Tarjoamme monia eri kokoisia ja mallisia kehyksiä, joihin kaikkiin kuuluu laadukkaat linssit ilman lisämaksua.

Hyödynnä kasvojesi mallia kehyksiä valittaessa

Pyöreät kasvot ovat aina viehättävät, ja voit tuoda esiin kauniita piirteitä vielä lisää oikeilla kehyksillä. Pyöreät kasvot sopivat hyvin yhteen neliskulmaisten lasien kanssa, ja me suosittelemme puolikehyksiä pyöreille kasvoille, sillä ne pidentävät kasvojasi ja vievät pois huomiota poskien pyöreistä linjoista. Pyöreä kasvoisten on hyvä välttää pyöreitä sekä paksuja kehyksiä, sillä nämä eivät korosta piirteitäsi yhtä hyvin kuin neliskulmaiset tai kapeat kehykset.

Mister Spexiltä löydätlaajan valikoiman merkkilaseja pyöreille kasvoille edulliseen hintaan, ja hinta onkin yhtä houkutteleva kuin itse kehykset tunnetuilta huippumerkeiltä. Valikoimamme miesten ja naisten silmälasit tulevat tunnetuilta merkeiltä, kuten:

 • Adidas

 • Burberry

 • Wood Fellas

 • Calvin Klein

 • Tom Ford,

 • Ja monta muuta kansainvälistä merkkiä

Se miltä silmälasit näyttävät silmalasit kasvoillasi on vähintään yhtä tärkeää kuin minkä merkkiset lasit ovat ja mitä ne maksavat – tämän vuoksi meillä onkin tarjota sinulle loistava paketti.

Mister Spexin virtuaalinen sovitusohjelma

Haluat varmasti nähdä miltä pyöreille kasvoille valitut kehykset näyttävät kasvoillasi, ja virtuaalisen sovitusohjelmamme avulla voit tehdä juuri tämän. Käytä valokuvaa tai webbikameraa, selaa valikoimaamme ja kokeile miltä kehykset näyttävät päälläsi - se on yhtä hauskaa kuin kehysten sovittaminen liikkeessä, ainoastaan mukavampaa ja helpompaa, sillä sen voi tehdä kotisohvalta käsin.

Jos lasiesi saavuttua huomaisitkin, ettet ole niihin tyytyväinen, meidän silmälaseillamme on täysi palautusoikeus, kunhan lähetät ne meille takaisin 30 päivän sisällä.

Hyödynnä kaikki edut ostaessasi silmälasit pyöreille kasvoille Mister Spexiltä

Meidän nettikaupallamme on paljon tarjottavaa. Tässä on lyhyt muistilista siitä mitä saat, kun teet ostoksesi Mister Spexillä:

 • Design-silmälasit pyöreille kasvoille edulliseen hintaan

 • Kaikki silmälasimme sisältävät korkalaatuiset linssit ja ne tehdään tilauksesta tarpeitasi vastaaviksi

 • Innovatiivinen sovitusohjelmamme auttaa sinua kokeilemaan kehyksiä virtuaalisesti ennen ostopäätöstä

 • 30 päivän palautusoikeus kaikkiin meiltä ostettuihin silmälaseihin

 • Toimitamme tilauksen ilmaiseksi, jos sen arvo ylittää 49 euroa

 • Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan

Tutustu kattavaan, pyöreille kasvoille suunnattuun valikoimaamme jo tänään, ja pian saatkin kehuja kuinka hyvältä näytät uusien silmälasiesi kanssa!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo