Cateye

Cat eye -kehykset

Sensuelli, omalaatuinen, naisellinen

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Cat eye-kehykset

(853)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/853

Esittele hohdokasta tyyliä cat eye -silmälaseilla Mister Spexiltä

Modernin silmälasimuodin ainutlaatuisin look on cat eye -malli, joten ei ole ihmekään, että muodin ystävät suorastaan kehräävät nähdessään suosikkimallinsa uusissa puitteissa. Meidän valikoimamme cat eye -silmälaseja koostuu maailman johtavista huippumerkeistä, kuten Burberry, Adidas, Dolce&Gabbana ja monta muuta, joten oli muotimakusi mikä tahansa, löydät varmasti sinulle sopivat lasit valikoimastamme. Mister Spexillä voit aina sovittaa ennen ostopäätöstä ja tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 49 euron arvoisille tilauksille!

Uudista tyylisi trendikkäillä cat eye -silmälaseilla

Muodissa uudesta tulee vanhaa ja vanhasta uutta, joten cat eye -malli onkin täydellinen esimerkki modernista tuulahduksesta. 1960-luvun tyylin inspiroimana cat eye -lasit ovat elegantit ja tyylikkäät, ja ne toimivatkin loistavasti missä tahansa tilaisuudessa, tehden niistäerittäin muodikkaat ja monipuoliset silmälasit.

Kehykset viileistä sävyistä ja erilaisista kuvioista kirkkaisiin ja moderneihin yhdistelmiin ovat kattavasti esillä cat eye -mallistossamme. Cat eye -valikoimamme tulee kansainvälisesti arvostetuilta merkeiltä, joten voit olla varma, että uudet lasisi eivät vain näytä upeilta, vaan ovat myös kestävät ja huolella valmistetut. Valikoimamme cat eye -silmälaseja sisältää muun muassa seuraavat merkit:

 • Dolce&Gabbana
 • Boss Orange
 • Gucci
 • Diesel
 • Marc Jacobs
 • Prada, ja monta muuta.

Katso kuinka upealta näytät cat eye -laseissa virtuaalisen sovitusohjelman avulla

Uusien lasien sovittaminen on hyvin tärkeä osa ostoprosessia. Voit esimerkiksi pitää joistain kehyksistä, mutta et tiedä miltä ne näyttävät juuri sinun päälläsi. Meidänvirtuaalisen sovitusohjelmamme avullasinun on helppo nopeasti selvittää miltä kyseiset lasit näyttävät juuri sinun kasvoillasi. Lataa vain kuvasi tai laita webbikamera päälle ja ohjelma sovittaa haluamasi kehykset kasvokuvasi päälle. Näin tiedät miltä lasit näyttävät kasvoillasi ennen kuin tilauksesi on edes saapunut postilaatikkoosi.

Tiedämme myös, että joskus lasit näyttävät hyvältä päällä, mutta ne eivät istu hyvin jokapäiväisessä käytössä. Jos et ole tyytyväinen cat eye -silmälaseihisi, meidän30 päivään palautusoikeutemme takaa, että voit lähettää lasit meille takaisin ja saada rahasi takaisin.

Valitse oikeat linssit kehyksiisi

Kehykset valitaan tyylin luomista varten, mutta linsseillä on täysin erilainen tarkoitus: niin käytännöllinen kuin ulkonäöllinenkin. Käytännöllisyyden takaamiseksi olemme varmistaneet, että reseptitietojen syöttäminen tilausta tehdessä on helppoa ja että jokainen linssi valmistetaan sinun yksilöllisten tarpeittesi mukaan. Tämän lisäksi tarjoamamme palvelut varmistavatsilmälaseja tilattaessa, että saat kaiken irti uusista linsseistäsi.

The classic lenses we put in the frames are included in the basic price of your cat-eye glasses, and these lenses are both scratch- and impact-resistant and super anti-reflective. For an additional price we are happy to add super hydrophobic coating that makes the lenses in your cat-eye glasses extremely water- and grease-repellent, giving the lenses a roll-off effect that helps keep your lenses clean and your vision clear.

Ja jos haluat muokata cat eye -lasejasi vielä, voit harkita aurinkolasisävytyksen lisäämistä linsseihin. Valitse väri, joka mielestäsi sopii kehyksiin ja saatlisäsuojan aurinkoa vastaan. Polarisoidut linssit ovat erinomainen valinta, jos esimerkiksi ajat paljon ja haluat strong>minimoida häikäisyn mahdollisuuden kiiltäviltä pinnoilta; kun taas valitsemalla fotokromaattiset linssit saat linsseistä todella kaien hyödyn irti: nämä linssit tummenevat itsestään kirkkaissa olosuhteissa ja muuttuvat taas kirkkaiksi sisätiloihin palattaessa.

Cat eye -silmälasit Mister Spexiltä: korkealaatuiset tuotteet, edulliset hinnat, loistava palvelu

Ei ole välitä mitkä cat eye -lasit valitset tyylisi kruunuksi, me luotamme täysin huippumerkkeihin ja ammattitaitoisiin optikkoihimme, jotka asentavat linssisi Berliinin työpajallamme. Tämän lisäksi Mister Spexiltä saat cat eye -lasit edulliseen tai oikeastaan lähes lyömättömään hintaan. Kirsikkana kakun päällä, tarjoamme vielä ilmaisen toimituksen yli 49 euron arvoisille tilauksille.

Ja nyt vielä muistutus eduista, joita saat kun ostat lasit netistä Mister Spexiltä:

  • Loistavat hinnat merkkikehyksille
  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu
  • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma
  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille
  • 30 päivän palautusoikeus

  Tutustu cat eye -mallistoomme tänään ja pian saat vastaan tulevien päät kääntymään uudella tyylilläsi!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo