Silmälasit

Cat eye-kehykset

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
1 357 Tulokset

Esittele hohdokasta tyyliä cat eye -silmälaseilla Mister Spexiltä

Modernin silmälasimuodin ainutlaatuisin look on cat eye -malli, joten ei ole ihmekään, että muodin ystävät suorastaan kehräävät nähdessään suosikkimallinsa uusissa puitteissa. Meidän valikoimamme cat eye -silmälaseja koostuu maailman johtavista huippumerkeistä, kuten Burberry, Adidas, Dolce&Gabbana ja monta muuta, joten oli muotimakusi mikä tahansa, löydät varmasti sinulle sopivat lasit valikoimastamme.

Uudista tyylisi trendikkäillä cat eye -silmälaseilla

Muodissa uudesta tulee vanhaa ja vanhasta uutta, joten cat eye -malli onkin täydellinen esimerkki modernista tuulahduksesta. 1960-luvun tyylin inspiroimana cat eye -lasit ovat elegantit ja tyylikkäät, ja ne toimivatkin loistavasti missä tahansa tilaisuudessa, tehden niistäerittäin muodikkaat ja monipuoliset silmälasit.

Kehykset viileistä sävyistä ja erilaisista kuvioista kirkkaisiin ja moderneihin yhdistelmiin ovat kattavasti esillä cat eye -mallistossamme. Cat eye -valikoimamme tulee kansainvälisesti arvostetuilta merkeiltä, joten voit olla varma, että uudet lasisi eivät vain näytä upeilta, vaan ovat myös kestävät ja huolella valmistetut. Valikoimamme cat eye -silmälaseja sisältää muun muassa seuraavat merkit:

  • Dolce&Gabbana

  • Boss Orange

  • Gucci

  • Diesel

  • Marc Jacobs

  • Prada, ja monta muuta.

Katso kuinka upealta näytät cat eye -laseissa virtuaalisen sovitusohjelman avulla

Uusien lasien sovittaminen on hyvin tärkeä osa ostoprosessia. Voit esimerkiksi pitää joistain kehyksistä, mutta et tiedä miltä ne näyttävät juuri sinun päälläsi. Meidänvirtuaalisen sovitusohjelmamme avullasinun on helppo nopeasti selvittää miltä kyseiset lasit näyttävät juuri sinun kasvoillasi. Lataa vain kuvasi tai laita webbikamera päälle ja ohjelma sovittaa haluamasi kehykset kasvokuvasi päälle. Näin tiedät miltä lasit näyttävät kasvoillasi ennen kuin tilauksesi on edes saapunut postilaatikkoosi.

Tiedämme myös, että joskus lasit näyttävät hyvältä päällä, mutta ne eivät istu hyvin jokapäiväisessä käytössä. Jos et ole tyytyväinen cat eye -silmälaseihisi, meidän30 päivään palautusoikeutemme takaa, että voit lähettää lasit meille takaisin ja saada rahasi takaisin.

Valitse oikeat linssit kehyksiisi

Kehykset valitaan tyylin luomista varten, mutta linsseillä on täysin erilainen tarkoitus: niin käytännöllinen kuin ulkonäöllinenkin. Käytännöllisyyden takaamiseksi olemme varmistaneet, että reseptitietojen syöttäminen tilausta tehdessä on helppoa ja että jokainen linssi valmistetaan sinun yksilöllisten tarpeittesi

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo