Silmälasit

Silmälasit kehyksillä

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
8 550 Tulokset

Tuo kasvonpiirteesi esiin kokokehyksillä

Kokokehykset tarjoavat klassisen lookin, joka sopii joka tilanteeseen. Lasit eivät vain auta sinua näkemään, vaan saavat sinut näyttämään upealta. Meidän kokokehyksemme tulevat osalta maailman arvostetuimmilta merkeiltä, ja optikkotiimimme varmistaa, että kehyksiin tulee tarpeitasi vastaavat korkealuokkaiset linssit - niin kuin aina Mister Spexiltä ostettaessa.

Klassiset ja elegantit kokokehykset Mister Spexiltä

Kukaan ei voi kiistää kokokehyksten tuomaa klassista vaikutelmaa, jasen lisäksi ne ovat kestävä ja mukava valinta. Oli kasvojesi muoto sitten mikä tahansa, kokokehykset tuovat esiin kasvojesi piirteet elegantilla tavalla, lisäten hieman tyyliä ja ammattimaista vaikutelmaa arkilookkiin.

Kun ostat kokokehykset Mister Spexiltä, voit valita erittäin laajasta valikoimasta, johon kuuluu merkkejä kuten:

  • Diesel

  • Tom Ford

  • Carrera

  • Superdry

  • Emporio Armani

Ja nämä ovat vain esimerkkejä merkeistä, joita löytyy valikoimastamme. Rohkeista, värikkäistä kehyksistä hillittyihin klassikkoihin - valikoimastamme löytyy jotain jokaiselle, saatat jopa ihastua usempaan pariin!

Sovita kokokehyksiä netissä

Oli sinulla sitten kiireinen aikataulu tai haluat vain tehdä ostoksesi netissä, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden nähdä miltä kehykset näyttävät kasvoillasi ennen tilaamista: Mister Spexin virtuaalinen sovitusohjelma. Tämän työkalun avulla näet kehykset kasvoillasi 3D-teknologian ansiosta. Tarvitset vain webbikameran tai jo tietokoneelle ladatun kuvan. Ohjelman avulla voit sovittaa niin monia kehyksiä kuin haluat lähtemättä mukavalta kotisohvalta.

Tiedämme myös, että edes kaikkista kauneimmat kehykset eivät istu oikein, kun niitä on tarkoistus käyttää päivittäin. Tämän vuoksi tarjoamme myös kotisovituspalvelun. Voit tilata neljät kehykset ja sovittaa niitä seitsemän päivän ajan. Ja kun olet tehnyt päätöksesi ja tehnyt tilauksen, jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, voit aina palauttaa lasit 30 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Merkkikehyksiä - ja paljon muuta

Olivat kokokehyksemme sitten miten muodikkaita tahansa, lasien oikea tehtävä on korjata näköä. Jokaiset kehykset, jotka tilaat toimitetaan korkealaatuisilla linsseillä, jotka ovat naarmujen ja kolhujen kestävät. Voit myös lisämaksusta valita linsseihisi esimerkiksi erilaisia pinnoitteita.

Tarjoamme asiakkaillemme vielä muutakin. Korkealaatuisten silmälasien lisäksi saat Mister Spexiltä seuraavat edut:

  • Kilpailukykyiset hinnat merkkikehyksistä

  • Asiantuntevien ja ystävällisten optikkojen avun

  • 30 päivän täyden palautusoikeuden, jos et ole tyytyväinen

  • Ilmainen toimitus jokaiselle tilaukselle, jonka arvo ylittää 49 euroa

  • Käytännöllinen virtuaalinen sovitusohjelma

Oletko valmis tilaamaan uudet, klassiset kokokehykset? Tutustu valikoimaamme; et tule pettymään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo