Silmälasit

Kehyksettömät lasit

rimless-glasses
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
145 Tulokset

Tyylikkäät kehyksettömät silmälasit Mister Spexiltä

Kehyksettömät silmälasit edustavat ajatonta lookkia, mikä tekee niistä muodikkaan valinnan vuosi toisensa jälkeen. Kehyksettömien silmälasien kattavasta valikoimasta löydät sopivat kehykset, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Näytä muodikkaalta kehyksettömissä laseissa, joissa on laatulinssit

Värikkäät, suuret ja näyttävät silmälasit eivät ole ainoa vaihtoehto, jos haluat trendikkäät lasit itsellesi. Kehyksettömillä laseilla viestit ammattimaisuutta ja vakavuutta sekä eleganssia ja laatua. Lisäksi kehyksettömät lasit korostavat luonnollisia kasvojen piirteitäsi ja tuovat silmäsi kauniisti esiin.

Kehyksettömien silmälasien valikoimaan kuuluu kehyksiä monilta eri merkeiltä, sisältäen Ray-Banin, Dolce & Gabbanan, Pradan ja monta muuta. Suosit sitten filigraanikuvioisia metallikehyksiä, korkealaatuisia muovikehyksiä tai erittäin kestäviä titanium-kehyksiä, löydät varmasti etsimäsi kehykset. Myös mallin puolesta meiltä löytyy valinnan varaa: kapeat, neliskulmaiset, klassiset Wayfarer-tyyliset, pyöreät tai soikean muotoiset mallit ovat kaikki osana valikoimaamme. Ja jos haluat ajattomiin kehyksettömiin laseihisi tilkan trendikkyyttä ja väriä, tulet ihastumaan vaaleanpunaisiin, sinisiin, punaisiin ja kuviollisiin sankoihin, jotka korostavat persoonallisuuttasi erinomaisesti.

Näe kehyksettömät silmälasit kasvoillasi ennen tilauksen tekemistä

Kiitos meidän käytännöllisen sovitusohjelmamme, voit nyt nähdä miltä kehykset näyttävät päälläsi ennen kuin teet tilauksen. Sovitusohjelman käyttö on helppoa: lataa valokuva – tai käynnistä webbikamerasi tietokoneella tai älypuhelimella – ja selaa kehyksettömien lasien ja linssien valikoimaamme saaden selville miltä kyseiset kehykset näyttävät juuri sinun päälläsi. Kun olet valinnut suosikkisi, lähetämme ne sinulle kotiin, jotta voit sovittaa niitä oikeasti.

Ja vaikka virtuaalinen sovitusohjelmamme on erittäin hyvä tapa selvittää glasses miltä lasit näyttävät kasvoillasi ja sopivat kasvojesi malliin, tiedämme myös, että se miltä silmälasit tuntuvat päällä on vähintään yhtä tärkeää.30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit huoletta kokeilla laseja kotona, ja jos et ole jostain syystä tyytyväinen, lähetä vain kehyksettömät silmälasisi meille, niin saat rahasi takaisin. Lähetämme myös mielellämme lopullisen valintasi kehykset ja linssit kotiisi. Saat hyvän mielen palvelua Mister Spexiltä koko ostoprosessin ajan, tämän takaa huipputiimimme asiansa osaavia optikkoja.

Valitse tarpeitasi vastaavat linssit

Kehykset ovat tärkeät, mutta niin ovat myös linssit, ja Mister Spexillä et saa muuta kuin parasta, ja vielä edulliseen hintaan. Meidän vakiolinssimme ovat naarmujen ja iskujen kestävät, jonka lisäksi niissä on heijastamaton pinnoite, niin kuin muissakin linsseissämme, joten vaikka valitsisit vakiolinssimme, et menetä mitään. Voit valita linsseihisi aurinkolasisävytyksen haluamallasi värillä tai päätyä polarisoituihin linsseihin pitääksesi häikäisyn minimissään, kun liikut ulkona tai ajat autoa. Itsestään tummuvat linssit ovat myös hyvä valinta, jolloin lasit ovat tavalliset silmälasit sisällä ja ulos mentäessä ne muuttuvat aurinkolaseiksi.

Tämän lisäksi varmistamme, että linsseihisi hiotaan oikeat voimakkuudet. Voit syöttää korjausarvosi tilaukseen tai olla meihin yhteydessä, jos tarvitset apua silmälasireseptin tulkitsemisessa ja optikkomme auttavat sinua mielellään valitsemaan oikeat linssit lasihisi.

Hanki kehyksettömät silmälasit jo tänään

Valitsit sitten mitkä tahansa kehykset ja linssit, takaamme, että hintamme eivät syökse pankkitiliäsi perikatoon.

Tässä on vielä nopea kertaus, miksi sinun kannattaa tilata Mister Spexiltä osta lasit netista joka kerta:

  • Hyvin kilpailukykyiset hinnat merkkilaseista

  • Korkealaatuiset linssit UV-suojalla ja heijastamattomalla pinnoitteella

  • Loistava asiakaspalvelu

  • Upea valikoima design-laseja

  • 30 päivän täysi palautusoikeus

Sovita kehyksettömiä laseja jo tään ja pian saatkin erikoislähetyksen, joka saa sinutu näkemään maailman uusin silmin.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo