Perhoslmalliset silmälasit

Perhoslmalliset silmälasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Perhoslmalliset silmälasit

(1 084)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 084

Päivitä tyylisi trendikkäillä perhoslaseilla

Etsitkö uusia, jännittävän muotoisia silmälaseja uuden tyylin luomiseksi? Siinä tapauksessa meillä on sinulle täydellinen ratkaisu: perhoslasit! Nämä trendilasit sopivat useiden tyylien kanssa hyvin yhteen ja toimivat tilanteessa kuin tilanteessa, ja perhoslasien valikoimamme sisältää monia maailman huippumerkkejä. Ja edut Mister Spexin asiakkaana eivät lopu tähän!

Luo uusi näyttävä tyyli Mister Spexin perhoslaseilla

Silmälaseilla on selkeä käytännöllinen tarkoitus – ne auttavat meitä näkemään paremmin – mutta lasit ovat myös paljon muuta. Niiden muoto, koko ja väri voivat sitoa koko asukokonaisuuden yhteen, ja meidän perhoslasien kokoelmassamme on jotain jokaiseen muotimakuun.

Perhoslasit näyttävät hyvältä minkä muotoisilla kasvoilla tahansa, mutta ne ovat erityisen upeat soikean muotoisilla kasvoilla. Suosit sitten rohkeita värivalintoja kehyksissäsi tai mielummin hillittyä eleganssia, meidän merkkikehystemme joukosta löydät varmasti tyyliisi sopivat silmälasit.Valikoimaan kuuluu muun muassa:

 • Calvin Klein
 • Vogue Eyewear
 • Mexx
 • Prada
 • Dolce&Gabbana
 • Miu Miu, ja monta muuta

Kokeile kehyksiä netissä Mister Spexillä

Haluamme, että saat selkeän kuvan siitä, miltä ihanat perhoslasit näyttävät kasvoillasi ennen kuin ostat ne, ja meidän virtuaalisella sovitusohjelmallamme, tämä ei voisi olla helpompaa. Ohjelma vaatii vain kuvan tai webbikameran, jonka jälkeen ohjelma sovittaa haluamasi kehykset kuvan päälle, ja näet heti miltä lasit näyttävät kasvoillasi.

Tiedämme myös, että vaikka jotkut kehykset näyttävät hyvältä päällä, ne eivät silti välttämättä ole mukavat päällä. Jos näin pääsisi käymään, sinulla on aina 30 päivän palautusoikeus Mister Spexiltä ostettaessa.

Luotu palvelemaan: loistavaa palvelua Mister Spexillä

Oikeiden kehysten valitseminen on tärkeää, mutta niin on myös linssien valinta. Valitsit sitten kehysten hintaan kuuluvat yksiteholinssit tai päädyt erikoislinsseihin kaikki linssimme ovat naarmujen ja iskujen kestäviä sekä niissä on takuuvarma UV-suoja.

Palvelumme ulottuvat pidemmälle kuin vain merkkikehyksiin ja laadukkaisiin linsseihin. Kun teet ostoksesi Mister Spexillä saat lisäksi:

 • Loistavat hinnat merkkikehyksille
 • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu
 • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma
 • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille
 • 30 päivän palautusoikeus

Luo itsellesi täysin uusi lookki perhoslaseilla jo tänään – ja huomenna maailma näyttääkin jo paremmalta paikalta!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo