Kapeat silmälasit

Kapeat silmälasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Kapeat silmälasit

(199)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/199

Kapeat silmälasit Mister Spexiltä

Kapeat lasit edustavat klassista tyyliä, joka sopii moneen eri kasvojen malliin. Mister Spexillä on yli 2000 eri kehystä joista valita 60 eri merkiltä ja niiden joukossa on monia kapeita kehyksiä kautta linjan. Halusit sitten luoda laseillasi lujan ammattimaisen lookin tai antaa herkemmän vaikutelman, Mister Spexillä on kaikki mitä tarvitset.

Kapeisiin silmälaseihin on saatavilla monia eri vaihtoehtoja. Voit valita linssit hajataiton korjaamiseen, lukemiseen tai näön korjaamiseen pitkälle tai lähietäisyydelle. Kapeat kehykset tuovat silmäsi kauniisti esiin, eikä olekaan hullumpi ajatus valita kehyksen väriä silmien väriä korostamaan. Tee uusista laseistasi kestävämmät valitsemalla naarmujen kestävät linssit ja lisää niihin lisäksi UV-suoja, jos aiot olla paljon auringossa.

Mister Spex tekee uusien kehysten valitsemisesta helppoa glasses ja hauskaa. Ensinäkin voit tilata kotiisi neljät kehykset sovitettavaksi ilmaiseksi. Sinulla on seitsemän päivää aikaa sovittaa niitä ja valita mieleisesi lasit. Tai voit myös käyttää virtuaalista sovitusohjelmaamme ja sovittaa loputtoman määrän kehyksiä, kunnes löydät oikeat.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo