Silmälasit

Puiset silmälasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
100 Tulokset

Tuo moderni tyylisi esiin Mister Spexin puisilla silmälaseilla

Nykyajan modernissa maailmassa tarvitset parin moderneja silmälaseja, ja se on juuri se mitä saat, kun hankit puiset silmälasit Mister Spexiltä. Nämä ainutlaatuiset lasit edustavat tyylikästä muotoilua ja korkealaatuisia materiaaleja, ja valikoimamme puisien merkkikehysten hinnat saavat sinut varmasti hymyilemään.

Lisää tyyliä asuusi puisilla silmälaseilla

Kaikki tietävät, että kehyksiä valmistetaan metallista ja muovista, mutta tämän päivän trendeissä ja ympäristöystävällisessä maailmankuvassamikään muu ei korosta modernia ajattelua kuin puiset kehykset. Valikoimamme puisia kehyksiä koostuu maailman huippumerkeistä, joten valitsit sitten minkä tyylin tahansa, löydät varmasti useammatkin sinua kiinnostavat kehykset. Kehyksemme tulevat seuraavilta merkeiltä:

  • Ray-Ban

  • Wood Fellas

  • Diesel

  • Kerbholz

  • Karmawood

Meiltä löydät kaikki aviator-mallista neliskulmaisiin ja pyöreistä malleista leveämpiin kehyksiin, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivat puiset kehykset. Joskus on kuitenkin parempi katsoa itse kuin uskoa puhetta, joten olemme kehittäneet täydellisen apuvälineen sinulle.

Sovita puisia kehyksiä kotona

Innovatiivisen virtuaalisen sovitusohjelmamme avulla silmälasien sovittaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Ohjelma käyttää ladattua kasvokuvaa tai webbikameraa näyttääkseen miltä kyseiset kehykset näyttävät kasvoillasi – sovittaen automaattisesti kehykset kuvan kokoa vastaavaksi - antaen sinulle peilikuvan tarkan käsityksen siitä miltä kehykset näyttävät kasvoillasi. Ja mikä parasta, kaikki tämä tapahtuu mukavasti kotoa käsin.

Tiedämme myös, että joskus kehysten laadusta ja ulkönäöstä huolimatta, silmä- tai aurinkolasit eivät vain istu mukavasti kasvoilla, etenkään jos laseja on tarkoitus käyttää päivittäin. Tämän vuoksi tarjoammekin sinulle 30 päivän palautusoikeudentaaten, että voit aina palauttaa tilaamasi tuotteen alkuperäiskunnossa 30 päivän ajan.

Valitse puisiin kehyksiin oikeat linssit

Kehykset saattavat olla täydelliset, mutta puiset kehyksesi tarvitsevat kaverikseen korkealaatuiset linssit. Meidän vakiolinssimme ovat naarmujen ja iskujen kestävät, mikä takaa, että ne säilyvät hyvinä pitkään. Monet valikoimamme puukehykset ovat saatavilla erilaisilla reseptilinsseillä varustettuna, jonka vuoksi voit pitää laseja koko päivän ja sinun ei tarvitse askarella piilolinssien kanssa. Saat myös kehyksiin polarisoidut linssit, jotka tarjoavat lisäsuojaa auringolta.

Mister Spex: puiset lasit kotiin helposti ja vaivattomasti

Riippumatta siitä valitsetko kehyksiin aurinkolasien linssit voimakkuuksilla tai tavalliset silmälasit joka päiväiseen käyttöön, palvelumme on ystävällista ja ammattitaitoista jokaisessa ostovaiheessa. Tutustu kaikkiin etuihin, joita saat kun teet ostoksesi Mister Spexillä:

  • Puiset design-lasit edulliseen hintaan

  • Korkealaatuiset linssit erilaisilla vaihtoehdoilla varustettuna

  • Käytännöllinen sovitusohjelma netissä, jotta voit kokeilla miltä näytät uusissa laseissasi

  • Ilmainen toimitus (yli 49 euron arvoisille tilauksille)

  • 30 päivän palautusoikeus

Jos haluat päivittää silmälasisi modernimpaan vaihtoehtoon, olet tullut oikeaan paikkaan. Tutustu valikoimaamme nyt, ja pian oletkin jo löytänyt uudet, upeat puiset kehykset!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo