Myydyimmät

Myydyimmät

4 kehystä 10 päivää 100% ilmaiseksi

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Men's glasses

(98)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/98

Miesten suositut silmälasit

Haluat sitten nähdä paremmin, saada suojaa tietokoneen näytön heijastukselta tai olla trendikäs, Mister Spex -verkkokauppa tarjoaa hienoimmat silmälasit! Meillä on laadukas valikoima suosittuja miesten silmälaseja, joissa yhdistyvät älykkäästi muodikkuus, toiminnallisuus, laatu ja käyttömukavuus. Täältä löydät mallistoja suosituimmilta tuotemerkeiltä, joita ovat muun muassa Ray-Ban, Gibson, Polo Ralph Lauren, Esprit, Tommy Hilfiger, Boss Orange ja monet muut. Huolellisesti valikoidut suosikkimme sisältävät trendikkäitä malleja ja edistyksellistä teknologiaa, jotka mahdollistavat tyylikkään lookin täyttäen samalla näkökykyyn liittyvät tarpeesi.

Tarjoamme upean valikoiman miesten suosikkisilmälaseja. Värien osalta tarjolla on rohkeita, hillittyjä ja eloisia värejä, muotojen osalta ovaaleja, pyöreitä, wayfarer-tyyppisiä, kokokehysmalleja ja hengettömiä kehyksiä. Jos haluat äärimmäisen coolin street-chic-lookin, valitse Espritin huomiota herättävät silmälasit. Ammattimaisen lookin mahdollistavat Ray-Ban-malliston tummat, kokokehyksiset silmälasit. Sovita miesten suosikkisilmälaseja virtuaalisesti verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme nähdäksesi, miltä kyseiset silmälasit näyttävät sinun kasvoillasi!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo