Nyt 30 % alennusta kaikista linsseistä ja pinnoitteista!¹
Myydyimmät

Myydyimmät

Korkealaatuiset linssit sisältyvät**

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Myydyimmat

(114)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/114

Myydyimmät silmälasit Mister Spexillä

Uusien silmälasien ostaminen voi tuntua isolta työtä, kun valinnan varaa on niin paljon. Me kaikki haluamme näyttää hyvältä, lasien täytyy istua kasvojemme muotoon, ihon sävyyn ja tyyliimme, sekä tarjota korjattu näkökenttä ja UV-suoja. Jos etsit inspiraatiota uusien lasien hankkimisen, voit tutustua Mister Spexin myydyimpiin silmälaseihin.

Mister Spexin sivustoilla vierailevat voivat käydä läpi laajan valikoiman Mister Spexin myydyimpiä silmälaseja. Jotta etsiminen olisi helpompaa, tarjoamme kattavan suodatintoiminnon. Rajaa valintaasi syöttämällä kasvojen malli sekä muita tietoja, kuten kehyksen koko, väri tai materiaali. Oikeiden lasien löytäminen ei koskaan ole ollut helpompaa.

Etsit sitten urheilullista, tyylikästä, persoonallista tai näyttävää lookkia, löydät sinulle sopivat lasit Mister Spexiltä. Tarjoamme maailman tunnetuimpia merkkejä, kuten Calvin Klein, D&G, Ray-Ban ja Tommy Hilfiger, joten laatu on aina taattu. Voit sovittaa kehyksiä ennen ostopäätöstä, joko virtuaalisesti tai kotisovituksella tilaamalla neljät kehykset kotiin kokeiltavaksi. Jos et ole tyytyväinen, käytössäsi on aina 30 päivän palautusoikeus. Selvitä miksi 1,5 miljoonaa asiakasta on ollut tyytyväinen Mister Spexiin, Euroopan ykkösoptikkoon netissä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo