Michalsky Silmälasit

 Michalsky for Mister Spex Brillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
112 Tulokset

Michalsky for Mister Spex -silmälasit Mister Spex Suomesta

Lisää ripaus berliiniläistä tyyliä jokapäiväiseen elämääsi näillä Mister Spexin fantastisilla Michalsky-silmälaseilla. Michalsky on nykyisellään yksi maailman tunnetuimpia ja vahvimpia saksalaisia muotisuunnittelijoita. Hän otti inspiraatiota kotikaupungistaan Berliinistä luodessaan upean silmälasimalliston yksinoikeudella Mister Spexille, Euroopan johtavalle ja suosituimmalle verkko-optikkoliikkeelle. Muotisuunnittelija nimesi silmälasinsa Berliinissä sijaitsevien suosikkipaikkojensa mukaan.

Michalsky for Mister Spex -silmälasit ovat ehdoton tuote jokaisen nuoren kaupunkilaismiehen ja -naisen asustevalikoimassa. Mister Spexin Michalsky-silmälasimallisto sisältää kaikkea näyttävistä ja hillityn värisistä ylisuurista kehyksistä rohkeisiin, upean raikkaita sävyjä sisältäviin kehyksiin. Tuotevalikoima on vaikuttava, ja auttaa sinua luomaan tyylikkään ilmeen. Nämä silmälasit eivät tuota koskaan pettymystä, haluat sitten rennon ja huolettoman lookin tai sivistyneen ja samalla street-chic-henkisen ilmeen tai virallisemman vaikutelman ripauksella trendikkyyttä.

Mister Spex antaa helpon ja mukavan Michalsky-silmälasien ostokokemuksen suoraan omasta kodistasi. Tarjoamme nopean, luotettavan ja lisäarvoa antavan verkko-ostokokemuksen virtuaalisilla sovitustyökaluillamme, huippunopealla toimituksellamme ja kuljetuspalvelullamme ympäri Euroopan. Voit seurata omaa lähetystäsi.

  • ¹Kuponin arvo on 20 %. Voimassa asti 17.6.2023 kaikista valituista omabrändin ja yhteistyökokoelmien silmä- ja aurinkolaseista, mukaan lukien linssipaketit misterspex.fi. Seuraavat brändit on nimenomaisesti suljettu pois: Mrs. Bella x Mister Spex, dagibee x Mister Spex, Share x Mister Spex, Ivy Oak. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin, kampanjoihin tai tarjouksiin. Alennusta ei saa mainostaa julkisesti (esim. alennuskuponkeihin liittyvillä nettisivuilla tai blogeissa). Kuponkia ei voi lunastaa rahana. Mister Spexin yleiset sopimusehdot pätevät.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo