Michalsky Silmälasit

 Michalsky for Mister Spex Brillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
119 Tulokset

Michalsky for Mister Spex -silmälasit Mister Spex Suomesta

Lisää ripaus berliiniläistä tyyliä jokapäiväiseen elämääsi näillä Mister Spexin fantastisilla Michalsky-silmälaseilla. Michalsky on nykyisellään yksi maailman tunnetuimpia ja vahvimpia saksalaisia muotisuunnittelijoita. Hän otti inspiraatiota kotikaupungistaan Berliinistä luodessaan upean silmälasimalliston yksinoikeudella Mister Spexille, Euroopan johtavalle ja suosituimmalle verkko-optikkoliikkeelle. Muotisuunnittelija nimesi silmälasinsa Berliinissä sijaitsevien suosikkipaikkojensa mukaan.

Michalsky for Mister Spex -silmälasit ovat ehdoton tuote jokaisen nuoren kaupunkilaismiehen ja -naisen asustevalikoimassa. Mister Spexin Michalsky-silmälasimallisto sisältää kaikkea näyttävistä ja hillityn värisistä ylisuurista kehyksistä rohkeisiin, upean raikkaita sävyjä sisältäviin kehyksiin. Tuotevalikoima on vaikuttava, ja auttaa sinua luomaan tyylikkään ilmeen. Nämä silmälasit eivät tuota koskaan pettymystä, haluat sitten rennon ja huolettoman lookin tai sivistyneen ja samalla street-chic-henkisen ilmeen tai virallisemman vaikutelman ripauksella trendikkyyttä.

Mister Spex antaa helpon ja mukavan Michalsky-silmälasien ostokokemuksen suoraan omasta kodistasi. Tarjoamme nopean, luotettavan ja lisäarvoa antavan verkko-ostokokemuksen virtuaalisilla sovitustyökaluillamme, huippunopealla toimituksellamme ja kuljetuspalvelullamme ympäri Euroopan. Voit seurata omaa lähetystäsi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo