Silmälasit

Titaanisilmälasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
423 Tulokset

Hanki tyylikäs, moderni look titaanisilmälaseilla

Moderni maailma vaatii innovatiivisia tuotteita ja titaanisilmälasit varmasti osuvat maaliinsa. Sekä kestävät että höyhenenkevyet, titaanisilmälasit näyttävät myös virtaviivaisilta ja tyylikkäiltä. Meidän titaanisilmälasimme tulevat monissa eri tyyleissä, joten ei väliä minkälaiset haluat, meidän titaanisilmälasien valikoimasta löydät varmasti itsellesi täydelliset. Ja ostaessasi Mister Spexiltä saat fantastisen tuotteen sekä loistavaa palvelua hintaan joka saa sinut hymyilemään.

Osta titaanikehyksisiä silmälaseja verkossa Mister Spexiltä

Vuosien saatossa titaanista on tullut suosittu materiaali lukemattomille tuotteille ja meidän kokoelmamme titaanisilmälaseja tekee myös varmasti vaikutuksen. Sen lisäksi että titaani näyttää fantastiselta, on se myös kevyttä ja kestävää - titaani on yksi kovimmista nykyään saatavilla olevista materiaaleista. Ja meidän valikoimamme titaanisia kehyksiä pitää sisällään sellaisia maailman parhaiten tunnettuja merkkejä kuten:

 • TitanFlex

 • Oakley

 • Ray-Ban

 • Tom Ford

 • Porsche, sekä monta muuta

Näe miltä näytät uusilla laseillasi ennen kuin ostat

Meillä Mister Spexillä tiedämme kuinka kovasti nautit kokeilla suosikkikehyksiä päälläsi ja nähdä miltä ne näyttävät ennen kuin valitset mitkä titaaniset silmälasit haluaisit ostaa. Me tarjoamme fantastisen virtuaalisen sovitusohjelman ja kotisovitusmahdollisuuden joka tarjoaa vaihtoehdon kokeilla silmälasejasi kotisi mukavuudessa. Tee joko kotisovitustilaus kassalla tai lataa kasvokuva palveluumme ja sovitusohjelma heijastaa kopion silmälaseista kasvoillesi oikeilla mittasuhteilla.

Titaanisilmälasiesi kehysten korkea laatu vaatii samaa laatua reseptilinsseiltäsi ja myös tässä tapauksessa me autamme sinua. Päädyt sitten meidän reseptilinsseihimme - jotka sisältyvät ostohintaasi - taikka valitset meidän muista linssivaihtoehdoista, jokainen laseihimme pistämämme linssi on naarmuja kestävä ja tulee UV-suodattimen kanssa, taaten että linssisi ovat yhtä pitkäkestoisia kuin titaanikehyksesi.

Loistavaa palvelua ostaessasi titaanisilmälaseja Mister Spexiltä

Me uskomme että asiakaspalvelu on yhtä tärkeää kuin titaanituotteidemme laatu. Tässä on lyhyt lista muutamista eduistamme joita saat kun tilaat titaanisilmälaseja verkkokaupastamme.

 • Kilpailukykyiset hinnat merkkikehyksille

 • Korkealaatuiset linssit reseptillä tai ilman

 • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

 • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

 • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

 • 30 päivän palautusoikeus

Loistavan palvelun ja trendikkäiden, kestävien huippuvalmistajien tarjoamien titaanisilmälasien vuoksi Mister Spexiä on vaikea lyödä! Selaa valikoimaamme tänään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo