Pilottilasit

Pilottilasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit - Pilotti

(292)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/292

Pilottilasit ovat ikoninen muotisuosikki

On olemassa muutamia aurinkolasimalleja, jotka ovat pysyneet muodin huipulla sinne kerran päästyään. Pilottilasit ovat yksi näistä; tästä Yhdysvaltojen armeijan kehittämästä aurinkolasimallista on tullut elokuvista tuttu, coolia asennetta ilmentävä ja aina varmasti toimiva klassikkovalinta tyyliin kuin tyyliin. Tällä hetkellä tuo niin kutsuttu aviator-malli on jälleen yksi ehdottomasti trendikkäimmistä kehysmalleista myös silmälasimallistoissa. Mister Spexiltä löydät tyylikkäimmät pilottilasit useilta eri huippumerkeiltä. Tutustu valikoimaan ja tilaa omat pilottilasit netistä!

Pilottilasit: lentäjänlaseista muotisuosikiksi

Pilottilasina tuntemamme aurinkolasimalli kehitettiin jo 1930-luvulla Yhdysvaltojen armeijan lentäjien silmien suojaksi. Arkikäytössä pilottilaseja alkoi näkyä toisen maailmansodan lopulla. Bausch & Lomb toivat markkinoille Ray-Ban nimiset aurinkolasit, joiden suosiota vauhdittivat ensin Marlon Brando elokuvassa Hurjapäät ja muutama kymmenen vuotta myöhemmin Tom Cruise Top Gunissa. Tämän jälkeen pilottilaseja onkin nähty elokuvassa jos toisessakin ja niin maailmantähtien kuin tavallisten kaduntallaajien kasvoilla. Tyyli-ikonit ja superjulkkikset, kuten Penelope Cruz, Victoria Beckham ja Shakira ovat osoittaneet, etteivät aviatorit ole ainoastaan miesten juttu, vaan tätä nykyä pilottikehykset ovat varma trendivalinta myös naisille - eivätkä pelkästään aurinkolaseina, vaan myös silmälasien kehysmallina. Tämä osoittaa myös Mister Spexin laaja pilottilasien valikoima.

Klassikon monet variaatiot

Klassisimmillaan pilottilaseissa on ohuet kaksisiltaiset metallikehykset ja selkeästi ylhäältä alaspäin kohti ulkoreunaa kapeneva linssiosa. Yksi tunnetuimmista pilottilasien brändeistä on Ray-Banin Aviator-mallisto, jonka löydät myös Mister Spexiltä. Klassikkomallissa on tarjolla aurinkolaseihin useita eri värisiä kehyksiä ja linssejä, joista löytyy varmasti sopiva yhdistelmä jokaisen makuun ja tyyliin. Kestosuosikki on myös hieman pelkistetympi pilottilasien malli, joka tuli tunnetuksi astronautti Neil Armstrongin silmillä ensimmäisellä kuukävelyllä. Pilottimallisia aurinko- ja silmälaseja löytyy toki useilta eri merkeiltä. Näyttäviä ovat myös hieman paksummilla muovikehyksillä toteutetut mallit, jotka antavat mahdollisuuden yhdistää klassikkomalliin erilaisia kuoseja ja värejä. Pilottilaseja löydät Ray-Banin lisäksi muun muassa myös seuraavilta merkeiltä:

  • Boss
  • Carrera
  • Marc O'Polo
  • Tom Ford
  • Tommy Hilfiger
  • Mister Spex Collection

Tutustu Mister Spexin laajaan merkkikehysten valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!

Aurinkolaseista silmälasikehyksiin

Vaikka pilottilasit nousivat suosioon aurinkolaseina, on kehysmallista tullut klassikko myös silmälaseissa. Silmälasimuoti uudistuu ja vaihtelee ehkä enemmän ja useammin kuin aurinkolasitrendit, mutta suurempien silmälasikehysten tultua jälleen muotiin pilottilasit ovat taas in - ja tällä kertaa erilaisia versioita aviator-mallista nähdään todella paljon myös naisten kehysmallistossa. Tämän kauden silmälasikattauksesta löytyy siis toinen toistaan upeampia kaksisiltaisia kehyksiä niin metallisina kuin muovisina, ja kuka tahansa voi nyt päivittää ilmeensä jollakin klassikkomallin persoonallisella versiolla. Mister Spexin laajaan merkkilasien valikoimaan voit tutustua kaikessa rauhassa kotona.

Kokeile pilottilaseja virtuaalisesti

Mister Spexillä voit kokeilla virtuaalisesti omaan valokuvaasi, mikä pilottilasien malleista sopisi parhaiten juuri sinun kavoillesi. Sinun tarvitsee vain ottaa itsestäsi kasvokuva omalla älylaitteellasi tai ladata sopiva kuva tietokoneeltasi, ja voit aloittaa virtuaalisen sovituksen 3D-ohjelmallamme. Tarvittaessa voit pyytää päätöksentekoon apua myös ystäviltäsi. Valinnan tehtyäsi toimitamme sinulle haluamasi pilottilasit kotiin oman silmälasireseptisi mukaisilla vahvuuksilla. Mister Spexillä käytettävissäsi on laaja, useiden laatumerkkien valikoima, ja voit tehdä päätöksesi kaikessa rauhassa kotona. 30 päivän palautusoikeus koskee myös voimakkuuksilla tilattuja laseja. Pilottilaseista on sinulle varmasti iloa pitkäksi aikaa, sillä muodin kestosuosikki pitää pintansa vuodesta toiseen.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo