Klassiset silmälasit

Klassiset silmälasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Klassiset silmälasit

(319)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/319

Klassiset lasit Mister Spexiltä

Klassiset kehykset ovat ajattomat, joten ne ovatkin aina muodissa. Kun toiset käyttävät laseja vain lukemiseen, toisten on käytettävä laseja koko päivän ajan, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tämän vuoksi onkin tärkeää valita tyyli, joka sopii juhlavampiin kuin arkisiinkin asuihin.

Klassiset kehykset istuvat kasvoille kauniisti ja saavat sinut näyttämään hyvältä niin päivin kuin öinkin. Neliskulmaiset, soikeat ja aviator-mallit ovat saatavilla tässä tyylissä, kun taas wayfarer- ja butterfly-mallit löytyvät toisesta. Neutraalit värit kuten musta, valkoinen, harmaa ja hopea ovat aina suosittuja, mutta klassisia kehyksiä on saatavilla myös muissa väreissä. Materiaaleina on käytetty kestävää muovia, metallia ja titaania.

Mister Spexillä on saatavilla laaja valikoima elegantteja kehyksiä; koko kehykset, puolikehykset ja myös kehyksettömät lasit toimitetaan yksiteholinsseillä varustettuna. Meillä on varastossamme yli 2000 kehystä 60 eri merkiltä, esimerkiksi markkinoita johtavat Ray-Ban, Emporio Armani, Polo Ralph Lauren ja Dolce & Gabbana. Kehittynyt teknologia mahdollistaa kehysten sovittamisen kotona 3D-työkalulla. Voit myös tilata kotiin neljä kehystä sovitettavaksi täysin ilmaiseksi seitsemän päivän ajaksi. Mister Spex tarjoaa helpon ja edullisen tavan löytää tyylikkäät klassiset silmälasit, jotka sopivat sinulle.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo