Silmälasit

Klassiset silmälasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
212 Tulokset

Klassiset lasit Mister Spexiltä

Klassiset kehykset ovat ajattomat, joten ne ovatkin aina muodissa. Kun toiset käyttävät laseja vain lukemiseen, toisten on käytettävä laseja koko päivän ajan, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tämän vuoksi onkin tärkeää valita tyyli, joka sopii juhlavampiin kuin arkisiinkin asuihin.

Klassiset kehykset istuvat kasvoille kauniisti ja saavat sinut näyttämään hyvältä niin päivin kuin öinkin. Neliskulmaiset, soikeat ja aviator-mallit ovat saatavilla tässä tyylissä, kun taas wayfarer- ja butterfly-mallit löytyvät toisesta. Neutraalit värit kuten musta, valkoinen, harmaa ja hopea ovat aina suosittuja, mutta klassisia kehyksiä on saatavilla myös muissa väreissä. Materiaaleina on käytetty kestävää muovia, metallia ja titaania.

Mister Spexillä on saatavilla laaja valikoima elegantteja kehyksiä; koko kehykset, puolikehykset ja myös kehyksettömät lasit toimitetaan yksiteholinsseillä varustettuna. Meillä on varastossamme yli 2000 kehystä 60 eri merkiltä, esimerkiksi markkinoita johtavat Ray-Ban, Emporio Armani, Polo Ralph Lauren ja Dolce & Gabbana. Kehittynyt teknologia mahdollistaa kehysten sovittamisen kotona 3D-työkalulla. Voit myös tilata kotiin neljä kehystä sovitettavaksi täysin ilmaiseksi seitsemän päivän ajaksi. Mister Spex tarjoaa helpon ja edullisen tavan löytää tyylikkäät klassiset silmälasit, jotka sopivat sinulle.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo