Silmälasit

Silmälasikehykset

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
9 350 Tulokset

Silmälasikehykset viimeistelevät tyylin

Silmälasit ovat paitsi välttämätön näkemisen apuväline monelle, myös asuste, jolla voi korostaa kasvonpiirteitä ja luoda viimeisen silauksen omaan tyyliin. Silmälasikehysten valikoima on tätä nykyä todella laaja ja seuraa muotivirtausten viimeisimpiä trendejä - siinä missä jotkin kehysmallit ovat ja pysyvät suosiossa vuodesta toiseen. Mister Spexiltä voit tilata viimeisimmän muodin mukaiset silmälasikehykset maailman huippumerkeiltä omilla voimakkuuksillasi. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!

Miksi ostaisin silmälasit netissä?

Optikkoliikkeestä toiseen juokseminen voi olla väsyttävää puuhaa; valikoima myymälöissä on rajallinen, ja itselle optimaalisesti sopivien silmälasikehysten löytäminen vaatii väistämättä visiitin useampaan liikkeeseen. Tavoitehan on löytää kehykset, joita voit tyytyväisenä käyttää mahdollisesti useammankin vuoden. Mister Spex tarjoaa mahdollisuuden löytää samasta paikasta kaikki ajankohtaiset silmälasikehykset kaikilta maailman kysytyimmiltä merkeiltä; voit tutkia vaihtoehtoja mukavasti kotisohvalta käsin ja sovittaa suosikkejasi edistyksellisen 3D-sovitusohjelmamme avulla. Kun sinulla on voimassa oleva resepti, toimitamme sinulle haluamasi silmälasit omilla voimakkuuksillasi parissa viikossa.

Kuinka löydän sopivat kehykset?

Mister Spexillä sopivan kehysmallin löytäminen on helppoa, sillä älykäs hakutoimintomme auttaa suodattimillaan vaihtoehtojen rajaamisessa. Voit hakupalvelussamme valita juuri haluamasi suodattimet.

 • Kasvojen muodon valinnalla saat näkyville kasvonpiirteisiisi parhaimmin sopivat silmälasikehykset. Suodatusvaihtoehtoina ovat soikeat, pyöreät, sydämenmuotoiset ja neliön muotoiset kasvot.

 • Valitsemalla pään leveyden voit suodattaa haussa kasvojesi leveyden näkökulmasta optimaaliset kehykset. Vaihtoehdot ovat pieni, keskikokoinen ja suuri. Voit myös määritellä mitat käytössäsi olevien silmälasien mukaan.

 • Silmälasien muodon valinta suodattaa hakutuloksiin tietynmuotoiset kehykset. Valittavissa olevat vaihtoehdot ovat suorakaide, neliö, pyöreä, aviator, butterfly tai cat eye (perhos- ja kissansilmämalli) , urheilullinen ja browline (kulmia korostava kehysmalli).

 • Kehysten tyypin valinta suodattaa hakutulokset sen mukaan, onko silmälaseissa koko- vai puolikehys. Puolikehykset ja niin sanotut hengettömät kehykset sopivat pelkistettyyn tyyliin, kun taas kokokehysmalleista löytyy todella värikkäitä ja näyttäviäkin vaihtoehtoja.

 • Jos haluat tutkia tietyn merkin kehysvalikoimaa, voit suodattaa hakutuloksiin pelkästään yhden silmälasivalmistajan kehykset. Mister Spexin valikoimasta löytyvät kaikki maailman tunnetuimmat silmälasibrändit.

 • Jos etsit nimenomaan tietyn värisiä silmälasikehyksiä, onnistuu haku paitsi kehysten, myös linssin värin perusteella.

 • Valitsemalla hakukriteeriksi materiaalin saat näkyviin ainoastaan tietystä materiaalista valmistetut silmälasikehykset. Vaihtoehdot ovat alumiini, kangas, metalli, muovi, nahka, puu ja titaani.

 • Hakutulosten suodattaminen myös hinnan mukaan onnistuu Mister Spexillä.

Kuinka löydän kasvonpiirteisiini sopivat silmälasikehykset?

On mahdoton tehtävä käydä läpi kaikkia omaa silmää miellyttäviä silmälasikehyksiä. Siksi valinnan rajaaminen on ehdotonta, ja lähtökohtana kasvojen muotoon sopivien kehysten löytämiseksi pätevät seuraavat kriteerit:

 • Silmälasikehysten tulee korostaa kasvojesi parhaita piirteitä.

 • Kehyksen mallin on tuotava kontrastia kasvojesi muotoon.

 • Kehysten koon on oltava kasvojesi kokoon suhteutettuna sopiva.

 • Myös linssit ja niiden paksuus vaikuttavat kokonaisuuteen.

Useimmat kasvot ovat erilaisten muotojen ja kulmien yhdistelmä. Helpoimmin saat selvitettyä kasvojesi perusmuodon, kun piirrät niiden ääriviivat paperille valokuvasta. Tämän jälkeen voit verrata piirrosta seuraaviin määritelmiin:

 • Soikeat kasvot ovat tasapainoiset ja kapenevat hieman niin leuasta kuin otsasta. Tällaisia kasvoja kutsutaan usein myös ovaalinmuotoisiksi ja niihin sopivat käytännössä kaikki kehysmallit. Jos haluat korostaa tasapainoisen muotoisia kasvojasi, voit valita esimerkiksi kasvojasi hieman leveämmät tai näyttävän kulmikkaat kehykset. Voit rohkeasti leikitellä väreillä ja materiaaleilla.

 • Pyöreiden kasvojen kulmat ovat pehmeät, poskipäät täyteläiset ja otsa ja leuka samanlevyiset. Tällaisia kasvoja voi korostaa kauniisti kapeahkoilla ja kulmikkailla kehyksillä. Etenkin suorakaiteen muotoiset silmälasikehykset sopivat usein hyvin pyöreisiin kasvoihin, ja kulmikkaita malleja suositellaan muutoinkin yleisesti pyöreille kasvoille. Hieman ylöspäin kaartuva kehyksen yläreuna korostaa poskipäitä ja kiinnittää huomion silmiin ja kasvojen yläosaan.

 • Sydämenmuotoisiksi kutsutaan kasvoja, joissa hento, ehkä teräväkin leuka yhdistyy korkeisiin poskipäihin ja leveään otsaan. Kontrastia tällaisiin kasvoihin tuovat hieman otsaa leveämmät kehykset. Voimakkaalla yläosalla ja puolikehyksillä voi viedä huomiota pois kapeasta leuasta. Myös Wayfarer-malli sopii hyvin sydämenmuotoisiin kasvoihin.

 • Neliömäisissä kasvoissa otsa ja leuka ovat suoraviivaiset ja poskipäät suunnilleen samanlevyiset. Pehmeät muodot ja pyöreät linjat tuovat kontrastia tällaisten veistoksellisten kasvojen kulmikkuudelle. Kehysten yläosa saa olla voimakas vahvan leukaosan tasapainottamiseksi.

Jos silmäsi ovat lähellä toisiaan, kannattaa sinun suosia kehyksiä, joissa äärialueet ovat korostuneet. Jos taas silmäsi ovat kaukana toisistaan, kannattaa kehyksistä valita keskiosaa korostava malli.

Tilaa silmälasit helposti Mister Spexiltä

Kun olet löytänyt Mister Spexin hakutoiminnolla muutaman mieleisen kehysvaihtoehdon, voit sovittaa niitä netissä omaan valokuvaasi. Virtuaalinen 3D-sovitusohjelmamme on todella helppokäyttöinen. Kun olet klikannut esiin haluamasi silmälasikehyksen, napsauta ruudulta kameran kuvaa. Tämän jälkeen voit joko ladata sopivan kasvokuvan koneeltasi tai ottaa itsestäsi kuvan verkkokameralla. Aseta sitten lasit kuvaan oikealle kohdalle ja tarkastele lopputulosta. Jakamalla kuvan esimerkiksi Facebookissa voit kysyä myös ystäviesi mielipidettä. Lopullisen valinnan tehtyäsi sinun tarvitsee vain syöttää tilaukseen reseptitietosi ja muut tarvittavat tiedot. Toimitamme lasit sinulle postitse parissa viikossa, ja tämän jälkeenkin voit vielä sovittaa niitä rauhassa kotona; 30 päivän palautusoikeus takaa, että voit palauttaa lasit meille, jos ne eivät osoittaudukaan mieleisiksi. Silmälasien ostaminen netissä on todella helppoa Mister Spexillä!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo