Silmälasit

Puoliksi kehyksettömät lasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
362 Tulokset

Puolikehyksiset silmälasit Mister Spexiltä

Mitä tulee puolikehysten tarjontaa, ei huolta, meiltä löytyy kaikki. Meidän kattava valikoimamme pitää sisällään huippumerkkejä, kuten Carrera, Prada, Nike, Ray-Ban ja monia muita, kaikki edullisiin hintoihin, joista myös pankkitilisi pitää. Käytännöllisen virtuaalisen sovitusohjelman ansiosta voit sovittaa uusia puolikehyksiä ennen niiden ostamista, ja tehdä sen vielä helposti lähtemättä mihinkään kotoa.

Luo uusi upea tyyli puolikehyksillä

Silmälasit ovat paljon enemmän kuin tarpeellinen esine näkemiseen, ja meidän valikoimamme puolikehyksisiä silmälaseja sisältää monia kansainvälisiä ja arvostettuja merkkejä. Oli lookkisi sitten supertyylikäs tai klassisen viileä, tulet löytämään puolikehykset, jotka korostavat persoonallisuuttasi ja omaperäistä tyyliäsi. Valikoimastamme löytyy muun muassa seuraavat merkit:

 • Ray-Ban

 • Oakley

 • Puma

 • Carrera

 • Dolce & Gabbana

 • Prada

 • Porsche, ja monta muuta.

Mister Spexin puolikehysten valikoima on niin laaja, että löydät sinulle sopivien kehysten lisäksi myös pareja, jotka nousevat tyylisi lyömättömäksi yksityiskohdaksi – ja vielä hintaan, joka jättää hymyn huulille. Tämän lisäksi virtuaalinen sovitusohjelmamme sallii sinun kokeilla niin monia kehyksiä kuin ikinä haluat, jotta voit olla varma, että päätöksesi on oikea.

Enemmän kuin vain tyylikkäät kehykset

Ei ole väliä mihin laseihin lopulta päädyt, kaikki toimittamamme puolikehykset tulevat korkealaatuisten linssien kera. Ja reseptitietojen lähettäminen ei voisi olla helpompaa: täytät vain voimakkuutesi tilaukseen valittuasi oikean kehyksen ja optikkomme pitävät huolta, että saat kotiin juuri tarpeitasi vastaavat silmälasit.

Lisää hydrofobinen pinnoite, niin linssisi hylkivät vettä, rasvaa ja likaa, tai lisää laseihin aurinkolasisävytys persoonallisen lookin luomiseksi. Polarisoidut linssit ovat erityisen hyvät autoiluun tai ulkona liikkumiseen, kun taas itsestään tummuvat linssit vaihtavat sävyään ympäristön kirkkaudesta riippuen, jotta sinun ei tarvitse koko ajan vaihtaa silmälaseja aurinkolaseihin aina, kun menet ulos.

Hyödynnä Mister Spexin loistavat palvelut

Kun tilaat puolikehykset Mister Spexiltä, nautit seuraavista eduista:

 • Loistavat hinnat merkkikehyksille

 • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

 • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

 • 30 päivän palautusoikeus

 • Kaikkien näiden etujen ansiosta ei ole epäilystäkään, etteikö sinun kannattaisi tilata uusia puolikehyksiä Mister Spexiltä. Tutustu valikoimaamme tänään, ja löydät varmasti ne täydelliset silmälasit juuri sinulle!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo