Silmälasit

Silmälasit ovaaleille kasvoille

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
9 429 Tulokset

Silmälasit soikeille kasvoille Mister Spexiltä

Jos etsit silmälaseja soikeille kasvoille, tulet ihastumaan valikoimaamme silmälaseja maailman johtavilta merkeitä. Kaikki kehykset neliskulmaisista pyöreisiin (sekä mallit niiden väliltä), näyttävät upeiltä päälläsi. Valitse vain kehyksien malli ja väri, sekä minkälaiset linssit haluat, niin pian nautit uusien lasien tuomasta itsevarmuudesta ja tyylistä!

Näytä hyvältä laseissa, jotka sopivat kasvojesi muotoon

Jos poskipääsi ovat hieman leveämmät kuin leukasi ja otsasi, sinulla on soikeat kasvot, joten onneksi olkoon: lähes kaikki kehysmallit näyttävät hyvältä soikeilla kasvoilla. Valikoimamme silmälasit tulevat huippumerkeiltä, kuten esimerkiksi:

  • Adidas

  • Calvin Klein

  • Carolina Herrera

  • Tommy Hilfiger

  • Timberland, ja monta muuta.

Nämä merkit nostavat riman korkealle, ja trendikäs lookkisi saa viimeisen silauksen, kun hankit itsellesi soikeille kasvoille sopivat silmälasit.

Kokeile niitä ennen sovitusta

On eri asia kertoa kuinka upeilta soikeille kasvoille tarkoitetut lasit näyttävät kasvoillasi, kuin oikeasti nähdä se itse. Ja meidän virtuaalisen sovitusohjelmamme ja kotisovituspalvelun ansiosta voit kokea juuri sen kotoa käsin. Voit tilata neljät kehykset kotiisi sovitettavaksi seitsemän päivän ajaksi täysin maksutta tai käyttää virtuaalista sovitusohjelmaamme. Ohjelma käyttää kuvaasi tai webbikameraasi asettaen valitsemasi kehykset kasvokuvan päälle antaen sinulle käsityksen miltä lasit näyttävät päälläsi.

Kun olet valinnut haluamasi kehykset ja valinnut niille värin, voimakkuuksien lisääminen tilaukseen on helppo juttu. Syötä vain korjausarvosi, niin me huolehdimme lopusta. Ja jos sinulla on jotain kysyttävää silmälasireseptistäsi, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Mister Spex: enemmän kuin vain laatukehykset

Tiedämme kuinka tärkeät silmälasit ovat sinulle, ja muokkaamme palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua. Kun ostat silmälasit soikeille kasvoille Mister Spexiltä, saat myös:

  • Kilpailukykyiset hinnat kaikille merkkilaseille

  • Naarmujen ja iskujen kestävät laatulinssit

  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelu

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • 30 päivän palautusoikeus kaikille silmälaseille

Sinulla on kauniit kasvot, ne tarvitsevat vain uudet silmälasit!Tutustu valikoimaamme ja tee todellinen löytö.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo