Silmälasit

Silmälasit neliskulmaisille kasvoille

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
4 915 Tulokset

Täydennä lookkisi laseilla, jotka sopivat neliskulmaisille kasvoille

Kaikkien kasvot ovat erilaiset, ja oikeiden silmälasien löytäminen on siksi erityisen tärkeää. Meillä on monta eri tyyliä ja eri kokoista mallia neliskulmaisille kasvoille, joten oli tyylisi mikä tahansa, tulet löytämään juuri sinulle sopivat lasit ja hinnan Mister Spexiltä.

Esittele oma tyylisi oikeilla laseilla

Onko poskipäittesi ja leukalinjasi leveys sama kuin otsasi?Sitten sinulla on neliön muotoiset kasvot, mikä on tärkeää tietää uusia laseja valittaessa. Neliskulmaiset kasvot sopivat hyvin pariksi pyöreille ja soikeille kehyksille, jotka pehmentävät kasvojen piirteitä ja tasapainottavat kokonaisuutta. On siis hyvä välttää suorakulmaisia kehyksiä - ellet halua luoda hyvin ankaraa, muotikannan ottoa, jolloin nämä kehykset ovatkin oikeat siihen tehtävään!

Pidit sitten pehmeistä linjoista tai kovista kulmista, valikoimamme kehykset myös neliskulmaisille kasvoille valmistaa muun muassa seuraavat merkit:

 • Burberry

 • Wood Fellas

 • Carrera

 • Tom Ford

 • Adidas

 • Saint Laurent, ja monet muut

Oli tyylisi ja värivalintasi siis mikä tahansa, tulet löytämään huikeita merkkikehyksiä valikoimastamme, joilla voit ilmaista omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi.

Tutustu mistä pidät kehysvalikoimassamme neliskulmaisille kasvoille

Ei ole merkitystä, miten kovasti vakuutamme, että näytät upealta tietyisssä laseissa - sinun on saatava nähdä se itse. Meidän virtuaalisella sovitusohjalmallamme, voit selata läpi valikoimaa ja sovittaa kaikkia kehyksiä, jotka näyttävät kiinnostavilta. Ohjelma sovittaa kehyksen käyttäämääsi kuvaan - joko ladattuun kuvaan tai webbikameralla otettuun - jotta voitihastumisen lisäksi sovittaa kehyksiä ennen ostopäätöstä.

On tietenkin itsestäänselvää, että kehykset ovat muutakin kuin neliskulmaisten kasvojen koriste. Asiantuntevat optikkomme takaavat, että linssit vastaavat tarpeitasi täydellisesti, ja jokainen asennettu linssi onnaarmujen kestävä ja UV-suojalla varustettu. Voit myös lisämaksusta valita linsseihisi lisäominaisuuksia vastaamaan silmiesi tarpeita.

Hyödynnä kaikki edut Mister Spexin asiakkaana

Uskomme, että upeat kehykset neliskulmaisille kasvoille tulisi laittaa yhteen loistavan palvelun kanssa, ja me Mister Spexillä varmistamme juuri sen. Palvelumme sisältävät:

 • Loistavat hinnat merkkikehyksille

 • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

 • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

 • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

 • 30 päivän palautusoikeus

Tutustu kehysvalikoimaamme neliskulmaisille kasvoille; pian sinullakin on uusi tyyli ja uudet kujeet!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo