Versace Silmälasit

Versace
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
52 Tulokset

Versace: silmälasitrendien edelläkävijä

Lisää arkeesi annos luksusta Versace-lasien avulla. Italialainen voimatalo on inspiroinut maailmaa innovatiivisella designillaan ja on aina asettamassa muodin tasoa. Versacen miesten ja naisten silmälasit ovat ylellisiä, hienostuneita ja aina trendissä. Löydä upeat lasit jo tänään Mister Spexiltä.

Arkipäivän luksusta: Versace-lasit Mister Spexiltä

Jo Versacen nimen mainitseminen tuo mieleen ylellisyyden ja glamourin, ja aivan oikeutetusti. Italialainen designdynastia tunnetaan vankasta omistautumisestaan laadulle ja trendikkäälle huippumuodille. Kuuluisuuksien ja merkkihenkilöiden suosima brändi on todellakin yksi parhaimmista, ja Versacen arvokas silmälasimallisto ei ole poikkeus. Lisää jokaiseen päivään näyttävyyttä uusilla Versace-laseilla. Mister Spex tarjoaa Versacen kuumimmat trendit, jotta löydät varmasti kehykset, jotka sopivat kasvoillesi ja persoonalliseen makuusi. Löydä lasit jo tänään!

Näe ja tule nähdyksi Varsace-lasit kasvoillasi

Erotu joukosta rohkeilla ja kauniilla Versace-laseilla. Muuta arkipäivän asusi tavanomaisesta epätavanomaiseksi. Säästät helposti aikaa ja rahaa, kun ostat Versace-lasit Mister Spexiltä. Hakusuodattimet tekevät tyyliisi ja tarpeisiisi sopivien Versace-lasien löytämisestä helppoa.

Kasvojen muoto: Ovatko kasvosi sydämenmuotoiset, neliöt, soikeat vai pyöreät? Valitse omia piirteitäsi parhaiten vastaava vaihtoehto nähdäksesi, mitä kehyksiä asiantuntijamme suosittelevat kasvojesi piirteille.

Kehysten muoto: Nyt kun olet rajannut hakua kasvojen muodon mukaan, valitse kehysmuodot, jotka herättävät kiinnostuksesi, olipa se sitten neliö, cat eye, pyöreä tai jokin muu.

Kehysten väri: Tiedätkö, minkä väriset Versace-lasit haluaisit? Versacella on aina ollut kattava valikoima, josta löytyy niin klassisen mustia, kilpikonnakuvioisia kuin läpikuultaviakin kehyksiä. Pidä mielessä ihonsävysi valitessasi kehysten väriä.

Materiaali: Kummasta pidät enemmän, metallista vai muovista? Valitse mitkä tahansa materiaalit, jotka houkuttelevat.

Hinta: Voit asettaa uusien Versace-lasiesi minimi- tai maksimihinnan.

Activate some, none, or all these filters to find your perfect pair of Versace spectacles!

On tärkeää sovittaa laseja ennen ostoksen tekoa, jotta voit olla varma, että ne näyttävät hyvältä. Mielestämme voit unohtaa kauppakeskukset ja mukulakivikadut – kokeile laseja verkossa! Olemme kehittäneet helppokäyttöisen ja kätevän tavan sovittaa Versace-laseja suoraan kotisohvalta. Virtuaalisen digisovituksen käyttäminen on helppoa:

  • Valitse tuote, jota haluat sovittaa

  • Klikkaa kameran kuvaa

  • Ota tai lataa kuva itsestäsi

Niin helppoa se on! Valitsemiesi Versace-lasien kuva heijastuu oman kuvasi päälle saadaksesi idean siitä, miltä lasit näyttävät kasvoillasi. Kokeile virtuaalisesti niin monia Versacen huippulaseja kuin haluat – tehdessäsi ostoksia kotona sinulla on sekä aikaa että rentoutunut mieli! Mister Spexillä nettishoppailu ei ole arpapeliä!

Luotettava toimitus

Kun olet löytänyt joitakin kiinnostavia Versace-silmälasivaihtoehtoja, valitse niistä neljät suosikkikehykset. Me lähetämme nämä kehykset sinulle 7 päivän ajaksi kotisovitusta varten. Kun olet tehnyt päätöksen, täytä mukana tullut tilauslomake ja lähetä meille takaisin kaikki sovituskehykset. Käsittelemme tilauksesi tehtaallamme ja toimitamme valmiin tuotteen sinulle.

Tyytyväisyytesi on ykkösprioriteettimme – osta Versace-silmälasit Mister Spexiltä

  • Palautusoikeus

  • Ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu

Tilaa upeat Versace-lasit Mister Spexiltä jo tänään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo