Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
87 Tulokset

Osta Wood Fellas -merkkiset puukehyksiset aurinkolasit verkossa!

Vuonna 2011 lanseerattu Wood Fellas tuli ensimmäisenä tunnetuksi puisista koruistaan. Nykyään Wood Fellasista on laajentunut trendikäs lifestyle-brändi, jonka onnistuu saada kaikki näyttämään hyvältä puisena. Kellojen ja iPhone-suojakoteloiden lisäksi voimme nyt hämmästellä aidosta puusta tehtyjä aurinkolaseja. Nuori yritys yllätti meidät positiivisesti poikkeuksellisen puoleensavetävillä, käsintehdyillä puisilla kehyksillään.

Saksasta käsin toimiva brändi on nopeasti laajentanut toimintaansa halki Euroopan. Uskollisena motolleen ”takaisin juurille” Wood Fellas tarjoaa ehdottoman vastuksen muiden koruyritysten ylenpalttiselle blingille. Hip hop -yhteisö on jo löytänyt brändin loistavan loisteettomat tuotteet. Wood Fellasin puusta valmistetut korut tarjoavat täydellisiä asusteita kypsyneelle hip hop -liikkeelle, jonka uusiin pukeutumistrendeihin Wood Fellas sopii täydellisesti. Brändille tunnusomainen yksilöllisyys ja alkuperäisyys tekevät jokaisesta puusta tehdystä tuotteesta ainutlaatuisen. Luonnonmukainen pinta tuntuu lämpimältä ihoa vasten ja vetää katseita puoleensa, missä sitten menetkin.

Wood Fellasin aurinkolasit ovat vaihtoehto perinteisille muovista ja metallista tehdyille aurinkolaseille. Mallistosta löytyy sekä miehille suuria aurinkolaseja voimakkailla linjoilla että elegantimpaa designia naisille. Luonnollinen puumateriaali on saatavilla sekä vaaleammassa ja tummemmassa sävyssä, mutta myös mustana. Jotkin mallit tarjoavat eri puun sävyjen sekoitusta. Ja mikä parasta: ostamalla Wood Fellasin tuotteita suojelet ympäristöämme.

Wood Fellasin tunnusmerkki on nuorekkaat, kestävät ja alkuperäiset tuotteet. Brändi on jättänyt jälkensä ja asettaa uusia trendejä uusiutuvien materiaalien käytöllään. Odotamme innolla, mitä uusia puisia ihmeitä Wood Fellas tarjoaa tulevaisuudessa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo