Calvin Klein Silmälasit

Calvin Klein
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
128 Tulokset

Calvin Klein -silmälasit: trendikästä minimalismia

Kun ajattelet nimeä Calvin Klein, mieleesi tulee varmasti kuuluisat mainostaulut, joissa poseeraa Mark Wahlberg tai Kate Moss yllään kuuluisan suunnittelijan muotivaatteita. Calvin Kleinin tuotevalikoima sisältää myös silmälaseja. Merkin kehykset ovat esteettisiä ja keskittyneet vain tarpeelliseen. Jos laadukkaat materiaalit ja huoliteltu design on sinulle tärkeää valitessasi silmälaseja, Calvin Kleinin silmälasien valitseminen on oikea valinta.

Muotiguru Bronxista

Muotisuunnittelija Calvin Klein syntyi vuonna 1942 Bronxissa New Yorkissa. Nuori mies hioi jo varhain havaittuja taitojaan luovassa high schoolissa ja suoritti muotisuunnittelijan tutkinnon. Työskenneltyään muutaman vuoden freelance-suunnittelijana hän perusti, nyt jo maailmankuulun, merkin vuonna 1968. Julkisuudessa ujo suunnittelija on palkittu lukuisin muotipalkinnoin, ja häntä pidetään farkkujen ja alusvaatteiden suunnittelun keksijänä. Calvin Klein on muodin ohella lisensoinut esimerkiksi parfyymeja, koruja ja silmälaseja.

Selväpiirteisten linjojen huoliteltua kauneutta

Selkeää, puhdasta ja ajatonta: nämä Calvin Kleinin muodin määritteet heijastuvat myös merkin silmälaseissa. Calvin Klein -malliston enemmistö on klassisia kokokehyslaseja, jotka ovat eleganssia ja muotitietoisuutta täydellisimmillään. Klassiset muodot, ohuet metallisangat ja läpikuultavat elementit antavat laseille ylellisen tyylin ilman kantajansa kasvojen dominoimista. Calvin Kleinin lasit sulautuvat tyyliisi huomaamattomasti ja elegantisti. Viimeistelevän kosketuksen antaa sangoissa sijaitseva Calvin Klein -logo, joka vahvistaa tuotteen aitouden.

Kauniit raamit: Calvin Klein -kehysten värisävyt

Jos valitset kokokehyslasit, olet valinnan edessä. Varautuneet mutta perinteiset värisävyt vallitsevat. Siksi muovisissa Havana-kehyksissä on orgaaninen kilpikonnakuvio mustan, ruskean ja vihreän sävyillä. Perinteiset kehykset ovat mustat, joiden malvanväriset tai vaaleanpunaiset yksityiskohdat antavat laseille naisellisen kosketuksen. Metallisissa kehyksissä keskipisteenä on silmälasien oma design, joista erityisen suosittuja ovat esimerkiksi perhos-/kissamaiset muodot, pilottilasit, suorakulmanmuotoiset tai pyöreät lasit. Jokaiselle kasvojen muodolle löytyy täydelliset silmälasit. Calvin Kleinin titaaniset kehykset takaavat maksimaalisen kestävyyden. Calvin Klein -silmälasit sopivat täydellisesti yhteen reseptilinssien kanssa, myös isommilla lähi- tai kaukonäön vahvuuksilla. Monet mallit ovat saatavilla myös moniteholaseina. Yksi Calvin Klein -silmälasien nerokas ominaisuus on ”Mag-Set”-järjestelmä, mikä tarkoittaa sitä, että normaalit silmälasit on vaihdettavissa aurinkolaseiksi vain yhdellä kosketuksella.

Lyhyesti ja kauniisti Calvin Klein -lasien plussat:

  • minimalistinen tyyli

  • ainutlaatuinen käsityöläistaito

  • korjaavat linssit kaikilla voimakkuuksilla

  • laadukkaat heijastamattomat muovilinssit

  • saatavilla myös moniteholinsseillä

  • muut erikoislinssit saatavilla lisähintaan

Lasien osto Mister Spexillä: näin ostat silmälasit online-optikolta!

Etkö ole vielä koskaan ostanut silmälaseja verkko-optikolta? Opit varmasti käyttämään Mister Spexin kätevää ostojärjestelmää, sillä ohjaamme sinut uusien lasiesi luokse askel askeleelta. Hakusuodattimet auttavat sinua löytämään etsimäsi kehykset esimerkiksi Calvin Kleinilta. Voit sovittaa silmälaseja virtuaalisesti. Lataa kuva itsestäsi tai ota kameralla selfie-kuva voidaksesi sovittaa haluamiasi laseja verkossa. Eikä tässä vielä kaikki: voit tilata kotiin jopa neljät eri kehykset veloituksetta kotisovitusta varten. Paina kyseisten lasien tuotesivulla “Sovita kotona”-kohtaa. Lasit lähetetään sinulle postitse, minkä jälkeen voit sovittaa laseja seitsemän päivän ajan kotona. Valitsemasi malli sopii sinulle täydellisesti? Täytä sen jälkeen silmälasireseptisi tiedot. Lisää diopteri-arvosi tilausprosessin aikana. Linssit vahvuuksilla kuuluvat hintaan.

Joko olet löytänyt haluamasi mallin? Vahvista tilauksesi Mister Spex verkkokaupassa tai täytä kotisovituksen mukana tullut palautuslomake. Hyödy kaikista Mister Spexin eduista:

✓ Yli 3 000 designlasien valikoima

✓ Korkealaatuiset linssit, joissa on heijastuksensuoja, kovapinnoite ja UV-suoja

✓ Linssit leikataan ja hiotaan työpajassamme Berliinissä

Haluaisitko tietää lisää Mister Spexin valikoimasta sekä tilaamisesta? Olethan yhteydessä meihin! Mister Spexin asiakaspalvelu ja ammattitaitoiset optikot vastaavat mielellään kysymyksiisi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo