Calvin Klein Aurinkolasit

 Calvin Klein
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
34 Tulokset

Calvin Klein -aurinkolaseissa yhdistyy trendikäs design ja ajaton eleganssi

Calvin Klein -merkki on ollut luomassa muoti- ja designtrendejä 1960-luvun loppupuolelta lähtien. Näin on myös Calvin Klein -aurinkolasien viimeisimmän malliston kanssa. Calvin Kleinin aurinkolasit ovat täydellinen kumppani kesään. Calvin Klein tarjoaa aurinkolaseja jokaiseen makuun ja tilaisuuteen, klassisen eleganteista aina ultramoderneihin aurinkolaseihin. Korkealaatuiset materiaalit ja ajaton design varmistavat, että saat nauttia Calvin Klein -aurinkolaseistasi useiden vuosien ajan!

”Tyypillistä Calvin Kleinia” – brändi, josta ei voi erehtyä

Calvin Klein -merkki nautti 1970-luvulla suurta suosiota saapuessaan vaateteollisuuteen mukanaan farkut ja alusvaatteet. Merkki loi perustuksensa mainoskampanjoillaan ja eteenpäin vievillä muotitrendeillään ympäri maailman.

Vuonna 1990 julkaistiin useita asustemallistoja, joihin kuului myös aurinkolaseja. Mallistoista tuli suosittuja monien kuuluisuuksien keskuudessa. Myös tällä saralla brändin onnistui luoda oma tyylinsä. Uskollisena yksinkertaiselle eleganssilleen brändi yhdisti siihen myös modernia designia. Calvin Klein -aurinkolasit ylläsi säteilet muotitietoisuutta ja trendikkyyttä.

Retro, moderni tai klassisen unisex – valitse unelmiesi aurinkolasit monipuolisesta valikoimasta

Calvin Kleinin tämänhetkisestä aurinkolasivalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja muotojen ja värien suhteen: pyöreät vai neliöt kehykset, tummennetut linssit tai kenties perhos- vai pilottilasit. Calvin Klein -valikoimasta löytyy aurinkolasit jokaiseen makuun ja tilanteeseen.

Unisex-mallien lisäksi Calvin Kleinilta löytyy sekä hillittyjä että ylellisiä retrolaseja. Löydät varmasti kasvonpiirteillesi sopivan mallin.

  • Pyöreille kasvoille sopii neliönmuotoiset ja epäsymmetriset muodot, jotka saavat kasvosi näyttämään pidemmiltä ja tuovat kasvonpiirteet esille.

  • Jos sinulla on soikeat kasvot, käytännössä kaikki mallit sopivat sinulle. Pyöreät kehykset tuovat pehmeyttä kasvoille, neliönmuotoiset kehykset taas tulevat selkeämmin esille.

  • Neliönmuotoisille kasvoille sopii pyöreät mallit, erityisesti silmiinpistävät muodot kuten perhos- tai kissamaiset kehykset tuovat kasvoille pehmeyttä.

  • Sydämenmallisille kasvoille voisit valita tunnetun ja modernin pilottimallin. Tämä ihanteellinen malli tuo tasapainoa kasvonpiirteillesi.

Rohkea ja ylellinen – jotta varmasti erotut

Miten olisi Calvin Kleinin aurinkolasit violetinsävyisillä linsseillä tai eläinkuvioisilla kehyksillä? Jos etsit katseen vangitsevia aurinkolaseja, Calvin Klein tarjoaa laajan valikoiman sopivia vaihtoehtoja.

Eri mallien monipuolisuus saa sinut varmasti haluamaan sovittamaan niitä kaikkia. Mister Spex tarjoaa sinulle mahdollisuuden virtuaaliseen digisovitukseen. Voit saman tien nähdä, mitkä lasit sopivat sinulle parhaiten, jotta valinnan tekeminen olisi helpompaa!

Anna itsellesi lupa inspiroitua Calvin Kleinin monipuolisesta aurinkolasivalikoimasta ja tilaa uudet unelmiesi lasit Mister Spexiltä.

Tarvitsetko linssit vahvuuksilla?

Calvin Klein -aurinkolasit eivät ainoastaan herätä huomiota, vaan monet mallit on saatavissa myös vahvuuksilla. Näin voit saada kaksi asiaa yksissä laseissa: mikä upea näky!

Kun tilaat Mister Spexiltä, jokaiset reseptilinsseillä varustetut lasit sisältävät korkealaatuiset, arvostettujen valmistajien valmistamat muovilinssit. Kaikissa laseissa on myös UV-suoja, heijastamaton pinnoite sekä kovapinnoite.

Löydä uudet lasisi Mister Spexiltä ja hyödy monista eduista.

Calvin Klein -aurinkolasien lisäksi Mister Spex tarjoaa kattavan aurinkolasivalikoiman myös muilta johtavilta muotibrändeiltä.

Hyödynnä digisovitus-työkalumme! Lataa kuva itsestäsi, sovita valitsemiasi aurinkolaseja virtuaalisesti ja löydä kasvoillesi täydellisesti sopivat lasit!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo