Cazal Aurinkolasit

Cazal
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
61 Tulokset

Cazal Mister Spexistä 

Epätavalliset ideat, kauaskantoinen inspiraatio, runsas kokemus ja ennen kaikkea läpitunkeva intohimo muotoilua kohtaan - nämä ovat kaikki kansainvälisesti tunnetun ja ainutlaatuisen silmälasimerkin tunnuspiirteitä. Paras todiste tästä: Cazal 

Tuotemerkki tunnettiin jo 1980-luvulla uniikeista ja räväköistä silmälaseistaan, ja se sai nopeasti maineen hip-hop-kulttuurin symbolina. Vielä tänäänkin ihmiset puhuvat silmälasimarkkinoiden vallankumouksesta. Tuotemerkki ei todellakaan seuraa valtavirtaa, vaan on kirjoittanut oman design-tarinansa ja keksii aina uusia ideoita. Cazal-silmälasit ovat omalaatuiset ja niissä näkyy selvästi edellisen pääsuunnittelijan kädenjälki. Cari Zalloni, jonka mukaan tuotemerkki on saanut nimensä, ei ollut ainoastaan luova, vaan myös todellinen nero mitä tulee muotiin ja trendeihin. Hänen elämäntyönsä ja perintönsä: Tuotemerkki, jolla on ollut jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan vankka kannattajajoukko, joka seurasi sen aatteita myös Zallonin kuoleman jälkeen. Upean designin ohella Cazal-silmälasit saavuttivat myös korkeimman laadun. 

Niiden valmistusmateriaaleina on käytetty laadukkaita materiaaleja kuten titaania ja kultaa, ja ne käyvät läpi useita laaduntarkastuksia kehitysprosessin aikana. Tämä tekee niistä kaikkiin tilanteisiin sopivat. 

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo