Carrera Silmälasit

Carrera
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
155 Tulokset

Carrera-lasien legendaarista laatua

Carrera yhdistää urheilun ja muodin paremmin kuin mikään toinen silmälasibrändi. Sporttisen toimivuuden ja trendikkään muotitietoisuuden yhdistelmä on juurtunut perinteikkääseen brändiin syvälle. Kun yrittää selvittää, kumpi tuli ensin, Carrera kilpa- vai silmälasimerkkinä, tulee vastaan yllättäviä vastauksia. Asustebrändit luottavat usein muihin brändeihin ja siirtävät perinteiset arvot eteenpäin uusille tuotelinjoille. Carreran tapauksessa tilanne on aivan toisinpäin: Carrera on tasoittanut tietä muille brändeille.

Carrera: silmälasimuodin moninkertainen voittaja

Carreran perinne juontaa juurensa vuoteen 1956. Jo ennen kuin brändin nimi alettiin yhdistää moottoriurheiluun yhdessä autovalmistaja Porschen kanssa, Wilhelm Angerin Itävallassa perustama yritys oli omistautunut hiihto- ja moottoriurheilulasien valmistukseen. Yrityksen legendaarinen perustaja on yksi alan pioneereista, kun kyse on kevyistä synteettisistä materiaaleista valmistetuista urheilulaseista. Itse asiassa muovintuotannon erikoisammattitaito on mahdollistanut nykyajan trendikkäiden silmälasien menestyksen. 1960-luvulla tunnetut muotitalot, kuten Dior, halusivat saada yhteyden Carrera-lasien keksijään, jonka tuotteet olivat jo vakiintuneet urheilualalla. Wilhelm Angerin kehittämä synteettinen hartsimateriaali Optyl oli tuolloin jo aiheuttanut sensaation urheilulasien valmistamisen pohjamateriaalina. Optyl-materiaali oli elastisempaa ja kevyempää kuin asetaatti, joka on yleisessä käytössä silmälasiteollisuudessa.

Carrera-lasit: toimiva innovaatio muotoilun perustana

Toinen tärkeä askel Carrera-silmälasibrändin menestystarinassa oli yhteistyö yhden tunnetuimman autoteollisuuden nimen, nimittäin Porschen, kanssa. Vuoden 1979 lopulla suunnittelijalegenda Ferdinand Alexander Porsche tarjosi innovatiivista lisävoimaa keskenään vaihdettavien linssien ja taitettavien silmälasien keksimiseen Carrera Porsche Design -silmälasimallistoa varten. Mallisto tuli silmälasimarkkinoille 1980-luvun alussa. Carrera-laseista tuli nopeasti kansainvälinen superhitti alallaan. Jos pitäisi mainita brändejä, jotka ovat tasoittaneet tietä kokonaiselle teollisuusalalle omilla merkittävillä innovaatioillaan, Carrera olisi ehdottomasti ensimmäisten joukossa. Nykyään Carrera-brändi kuuluu italialaiselle Safilo Groupille. Carreran silmälasien ja aurinkolasien suunnatonta mainetta ei voi kiistää, ja mainetta pitää yllä brändin korkeatasoinen laatu ja design. Carrera edustaa ajatonta tyylitajua, joka perustuu perinteisille arvoille. Vaikka silmälasimarkkinoilla kilpailu on kovaa, Carrera-lasien klassisen elegantti mutta korostuneen sporttinen ja aktiivinen tyyli pitää puoliaan. Kaikki Carrera-kehykset seuraavat samaa periaatetta: korkeaa käyttömukavuutta. Mallisto loistaa yksilöllisellä omaperäisyydellään tulkitessaan ajankohtaisia trendejä ja suosittuja kehysmalleja. Carreralla on lisäksi suuri etu siinä, että se voi palata nykyajan suosittua retro- ja vintagetrendiä varten omiin legendaarisiin ja tyyliä määritteleviin malleihinsa aikaisemmilta ajoiltaan.

Ominaista Carrera-kehyksille:

  • Korkean käyttömukavuuden mahdollistava kevytmuovi

  • Applikaatioiden hillitty käyttö

  • Urheilullinen ja hienostunut eleganssi

  • Omiin ajattomiin malleihin perustuva ajaton design

  • Mekaanisten yksityiskohtien tarkka käsittely

ßKatsaus Mister Spexin tarjoamista eduista:

Mister Spexin valikoimasta löytyy yli 3 000 mallia useilta eri brändeiltä. Lukuisat hakusuodattimet auttavat sinua varmasti löytämään sopivan valikoiman oman makusi mukaisia laseja, etsitpä sitten tiettyä kehysmallia tai suosikkiväriäsi.

  • Kokeile suoraan näytöllä, miltä valitsemasi mallit näyttävät kasvoillasi. Käytä digisovitus-työkaluamme esimerkiksi lataamalla kuva itsestäsi.

  • Mister Spexin asiakkaana voit tilata lasit jopa suoraan kotisohvaltasi.

  • Ensiluokkaiset linssit, jotka on saatavilla myös vahvuuksilla oman silmälasireseptisi tietojen mukaisesti, sisältyvät hintaan. Lukuisat aurinkolasit on mahdollista saada vahvuuksilla lisähintaan. Kiinnitä huomiota tuotesivuilla olevaan merkintään.

  • Asiantuntijamme leikkaavat ja hiovat linssit sinua varten Berliinissä sijaitsevalla tehtaallamme.

  • Jos olet kiinnostunut Carrera-laseista voimakkuuksilla, voit tilata kotiin jopa neljät kehykset – ilman linssejä – maksutta kotisovitusta varten 7 päivän ajaksi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo