ACUVUE Oasys 1-Day for Astigmatism

Kertakäyttölinssit

1. Pakkauskoot

2. Korjausarvot

Määrä

3. Hoitotuotteet (vapaaehtoinen)

1 kpl 30 linssin pakkauksia

Hinta
Sis. alv

Tuotteen yksityiskohdat

  • 38% Vesipitoisuus
  • 14,3mm Linssin halkaisija
  • Toorinen linssi
  • Valmistaja: Johnson & Johnson

ACUVUE OASYS 1-Day for ASTIGMATISM -linssit ovat tooriset kertakäyttölinssit Johnson & Johnsonilta, jotka antavat sinulle käyttömukavuutta sekä tarkan näkökyvyn.

Kehittyneen linssiteknologian ansiosta nämä linssit auttavat sinua vaativimmissakin tilanteissa ja auttavat ehkäisemään väsyneiden silmien tunnetta. Linssit ovat myös varusteltu ykkösluokan UV-suojalla, joka suojaa silmiäsi auringon vaarallisilta säteiltä.

Acuvue Oasys 1-day for Astigmatism -kertakäyttölinssejä käytetään yhden päivän ajan ja linssit hävitetään päivän päätteeksi.

Seuraa aina optikon antamia ohjeita linssien käytössä ja käsittelyssä.


Tärkeää tietoa piilolinssien käyttäjille: ACUVUE®-piilolinssejä voidaan käyttää näön korjaamiseen. Näönhuollon ammattilainen selvittää, sopivatko piilolinssit sinulle. Joissain harvinaisissa tapauksissa piilolinssien käyttö voi johtaa vakaviin silmäongelmiin. Noudata ongelmien välttämiseksi asianmukaisia käyttö- ja vaihtoaikatauluja sekä linssien hoito-ohjeita. Älä käytä piilolinssejä, jos sinulla on silmätulehdus, mikä tahansa silmäsairaus tai mahdollisesti silmään vaikuttava systeeminen sairaus tai jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Jos silmissä esiintyy epämukavaa tunnetta, ylenmääräistä kyynelvuotoa, näön muutoksia, punoitusta tai muita ongelmia, poista linssi ja ota välittömästi yhteys näönhuollon ammattilaiseen. Lisätietoja, mukaan lukien varoitukset ja varotoimet, on ACUVUE®-verkkosivustolta löytyvissä käyttöohjeissa. www.acuvue.fi
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo