Missasitko Black Fridayn? Ei hätää! Saat 25 %¹ alennusta kaikesta koodilla CYBERDEAL21

Biotrue Flightpack 2x60ml

 Biotrue Flightpack 2x60ml etunäkymä

Biotrue Flightpack 2x60ml

Bausch & Lombin Biotrue-hoitotuotteet ovat erityisen hyvin siedettyjä ja niitä on todella helppo käyttää. Biotrue-all-in-one-neste sopii sen vuoksi erinomaisesti myös matkoille. Bausch & Lombin Biotrue Flightpack helpottaa piilolinssien hoitoa matkoilla. Pieni pakkaus mahtuu jokaiseen rullalaukkuun ja mukana toimitettava säilytyspussi mahdollistaa hoitotuotteiden ottamisen mukaan käsimatkatavaroihin, mikä on etenkin pitkillä lennoilla välttämätöntä.

Bausch & Lombin käytännöllinen Biotrue Flightpack sopii piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, huuhteluun, säilytykseen ja kostutukseen. Luonnollista kyynelnestettä jäljittelevä neste ja silmään sopeutettu pH-arvo huolehtivat voittamattomasta käyttötunteesta ja pitkäkestoisesta kosteudesta silmässä. Tämä vaikutus saavutetaan kosteuttavalla hyaluronaatilla, jota on myös silmän kyynelnesteessä. Luonnollinen vaikutusaine, hyaluronaatti, huuhtelee piilolinssisi ja huolehtii siten välttämättömästä kosteudesta ja hyvästä siedettävyydestä. Hyaluronaatti pysyy jopa 20 tuntia linssillä ja huolehtii miellyttävästä käyttötunteesta koko päivän.

Biotrue-nesteellä puhdistaminen helppoa ja nopeaa. Desinfioidaksesi linssisi laita linssi yhdessä nesteen kanssa mukana toimitettavaan säilytyskoteloon. Kaksivaiheinen desinfiointijärjestelmä tappaa tehokkaasti piilolinssillä olevat bakteerit.

Flightpack koostuu kahdesta kierrätettävästä 60 ml:n PET-pullosta, kahdesta piilolinssikotelosta ja käsimatkatavaroihin mukaan otettavasta vetoketjupussista. Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa virheostokset tai virheelliset tuotteet ilman ajallista painetta.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 2-5 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 5,00 €

7,90 €

7,90 € /100ml

Säästät N/A

Mahtuu postilaatikkoosi

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo