Karmaisevan huikea Halloween-tarjous: säästä 20 % koodilla¹ SPOOKYSPEX
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Ray-Ban

(1 086)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 086

Ray-Ban − kulttiaurinkolasit takaavat tyylin

Ray-Ban on aurinkolasimerkki, joka on pitänyt pintansa muoti-ikonien tyylissä jo vuosikymmenien ajan. Ray-Ban on varma valinta silloin, kun haluat taata silmillesi varman suojan ja näyttää todella tyyliikkäältä. Ray-Banin aurinkolasivalikoimasta löydät toinen toistaan upeampia aurinkolaseja moneen menoon − varmista filmitähtilookisi ja tilaa omat Ray-Banisi kevään ja kesän aurinkoisiin päiviin. Mister Spexin sovitusohjelma auttaa sopivan mallin valinnassa.

Tarina Ray-Banin takana

Ray-Ban on Bausch & Lombin jo 1930-luvun lopulla perustama silmälasi- ja aurinkolasimerkki, ja alun alkaen Ray-Ban-aurinkolasit suunniteltiin Yhdysvaltojen armeijan ilmavoimien tarpeisiin suojaamaan lentäjien silmiä kirkkaalta auringonvalolta. Suuren yleisön tietoisuuteen Ray-Banin Aviator-pilottilasit tulivat toisen maailmansodan aikana, kun kenraali MacArthur paistatteli lehtikuvissa "reiskat" silmillään. Vuonna 1952 Ray-Ban lanseerasi muovikehyksiset Wayfarer-aurinkolasit, joista tuli sukupuoleen katsomatta huippusuosittu koko kansan aurinkolasimalli. Tuon aikakauden tyyli-ikoneista muiden muassa Audrey Hepburn, Bob Dylan, James Dean ja Marilyn Monroe vannoivat Ray-Banin nimeen. Aurinkolasimarkkinoiden laajennuttua ja kilpailun lisäännyttyä Ray-Banin suosio notkahti välillä hieman, kunnes legendaariset elokuvat ja tv-sarjat The Blues Brothers, Top Gun ja Miami Vice jälleen kasvattivat ikonisten aurinkolasimallien suosiota. Täysin poissa muodista eivät Ray-Banit liene olleet koskaan, mutta nyt ne ovat kiistatta jälleen aallon korkeimmalla harjalla.

Monen ilmeen Ray-Ban

Kansan suussa Ray-Ban-sanaa kuulee usein käytettävän synonyymina pilottiaurinkolaseille, klassisille mustille muovikehyksisille aurinkolaseille − tai joskus jopa aurinkolaseille ylipäätään. Kaikki eivät näin ehkä tiedostakaan, että Ray-Ban on aurinkolasimerkki, jolta löytyy laaja valikoima eri mallisia ja eri tyylisiä aurinkolaseja − siis paljon muutakin kuin nuo ikoniset Aviatorit tai Wayfarerit. Ray-Ban kuuluu aurinkolasimerkkien ehdottomaan eliittiin ja se on monessa mielessä edelläkävijä, jonka esimerkkiä muut aurinkolasivalmistajat tarkoin seuraavat. Ray-Banin suosion takana ovat paitsi näkyvyys vaikutusvaltaisten henkilöiden ja filmitähtien kasvoilla, myös aurinkolasien laatu ja tekninen toimivuus. Ray-Ban-aurinkolaseissa joka ikinen yksityiskohta on tarkoin mietitty, ja niissä yhdistyvät innovatiivinen muotoilu sekä perinteiset, laadukkaat valmistusmenetelmät käsin tehtävine viimeistelyineen.

Kuinka löydän sopivat Ray-Banit?

Sopivien aurinkolasien valinta toinen toistaan upeampien kehysmallien joukosta ei todellakaan ole helppoa. Paitsi että aurinkolasien tulee tyyliltään miellyttää omaa silmää, on niiden toki oltava myös kasvoihin sopivat ja oikealla tavalla korostettava kantajansa piirteitä. Mister Spexin sovitusohjelmalla voit helposti sovittaa suosikkikehyksiäsi omaan valokuvaasi ja kysyä kuvan perusteella mielipidettä myös ystäviltäsi. Vaihtoehtoja läpi käydessäsi ja valikoimaa selatessasi kannattaa kuitenkin pitää mielessä muutama perusohje sopivan kehyksen valintaan.

  1. Pyöreäkasvoisten kannattaa suosia suorakulmaisia malleja ja kapeita linjoja, jotka saavat kasvot näyttämään soikeammilta. Kehykset saavat myös olla hieman kasvojen leveintä kohtaa leveämmät. Kaksiosainen nenäkaari pidentää vaikutelmaa. Ray-Banin aurinkolasimallistosta pyöreitä kasvoja tasapainottavat mainiosti esimerkiksi mallit New Wayfarer tai Clubmaster. Jos pidät näyttävästä tyylistä, voit huoletta valita koristeelliset sangat.
  2. Neliskulmaisten kasvojen tunnusmerkkejä ovat leveä otsa, korkeat poskipäät sekä kulmikas ja leveähkö leuka. Tällaisilla kasvoilla myös aurinkolasit saavat olla suuret ja leveät. Kun kehysten yläreuna on vahva, tulevat poskipäät kauniisti esille. Kasvojen kulmikkuutta voi pehmentää pyöreillä muodoilla, ja kissamainen muotoilu puolestaan häivyttää leuan jykevyyttä. Ray-Banin mallistosta esimerkiksi Erika ja Justin ovat oivalliset kehykset kulmikkaille kasvoille.
  3. Pitkänmalliset, suorat ja kapeat kasvot saavat tasapainoa ovaaleista ja hieman ylisuurista kehyksistä. Aurinkolasien kehykset eivät kuitenkaan saisi olla juurikaan kasvoja leveämmät, sillä tämä vain korostaa kasvojen kapeutta. Myöskään kovin pienet kehykset eivät ole pitkille ja kapeille kasvoille hyvä valinta. Kapeakasvoisen kannattaa ehdottomasti kokeilla legendaarista Aviator-kehystä tai muita pisaramalleja.
  4. Sydämenmuotoiset kasvot terävine leukoineen ja korkeine poskipäineen muistuttavat hieman vinoneliötä. Jos aurinkolasien kehyksissä korostetaan yläosaa, siirtyy huomio pois terävästä leuasta. Kaarevat linjat puolestaan tasapainottavat kasvojen kulmikkuutta. Esimerkiksi Round Metal tai RB ovat mainioita vaihtoehtoja sydämenmuotoisiin kasvoihin.
  5. Jos kasvosi ovat ovaalinmuotoiset, sinulla on syytä tyytyväisyyteen: kasvoihisi sopivat ihan kaikki kehysmallit. Valitsemalla etenkin sankoihin näyttävyyttä korostat kauniita kasvonpiirteitäsi optimaalisesti. Valinta on siis kokonaan sinun: filmitähtien Aviator tai Wayfarer vai jokin muu laadukas Ray-Banin aurinkolasimalli?

Millaiset linssit Ray-Ban-aurinkolaseihin?

Etenkin aurinkolasien kohdalla sopivan linssin valinta on aivan olennaisen tärkeää. Oikeanlaisella linssillä voit parantaa tarkkuutta ja kontrastia sekä ehkäistä tehokkaasti häikäisyä. Linssi kannattaa valita aurinkolasien käyttötarkoituksen mukaan.

  1. Linssin väri vaikuttaa siihen, millainen näkymä aurinkolasien läpi avautuu. Harmaan linssin läpi värit näkyvät luonnollisimpina ja harmaan linssin pimennysvaikutus on voimakas. Harmaa ei kuitenkaan välttämättä suojaa parhaiten häikäisyltä, vaan tässä suhteessa ruskea linssi on tehokkaampi. Myös oranssi linssi voi olla tehokas häikäisyä vastaan, vaikkei se pimennä näkymää juuri lainkaan.
  2. Tummuvat linssit säätelevät tummuusastetta UV-säteilyn määrän mukaan. Esimerkiksi urheiluun tummuva linssi on kätevä silloin, kun linssiä ei voi vaihtaa. Tummuminen on voimakkaampaa kylmässä kuin lämpimässä, joten Suomen olosuhteissa tummuvat linssit saattavat kuitenkin talven pakkasilla tummua liikaakin.
  3. Polarisoivilla linsseillä suodatetaan polarisoitunutta eli jonkun pinnan kautta heijastuvaa valoa. Tämä on hyvä ominaisuus esimerkiksi vesillä tai lumella liikuttaessa, mutta polarisointi heikentää jonkin verran kontrastia ja saattaa tehdä pinnanmuotojen havainnoimisesta vaikeampaa.

Kun ostat Ray-Ban-aurinkolasit netissä Mister Spexiltä, voit saada ne omilla vahvuuksillasi voimassa olevan reseptisi mukaisesti.

Sovitus ja tilaus helposti netissä

Mister Spexiltä voit tilata Ray-Ban-aurinkolasit helposti ja mukavasti kotoa käsin. Innovatiivisella 3D-sovitusohjelmallamme voit sovittaa aurinkolaseja omaan valokuvaasi ja kysyä mielipidettä myös kavereilta. Sinun tarvitsee vain joko ottaa itsestäsi kasvokuva älylaitteellasi tai ladata tarkoitukseen sopiva kuva tietokoneeltasi. Kun olet valinnut juuri sen oikean mallin, voit syöttää tilaukseen mahdolliset reseptitiedot ja viimeistellä tilauksen. Mister Spex toimittaa sinulle aurinkolasit kotiin parissa viikossa, minkä jälkeen sinulla on vielä 90 päivää palautusoikeus siltä varalta, etteivät lasit vastaakaan odotuksiasi tai että muutat mielesi.

Ray-Ban on yksi suosituimpia merkkejämme ja sen mallistosta löydät varmasti mieleiset aurinkolasit koko perheelle. Tutustu Ray-Ban-aurinkolasien miesten, naisten ja lasten valikoimaan ja tilaa aurinkolasit kirkkaisiin päiviin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo