Ray-Ban New Wayfarer

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
31 Tulokset

Ray-Ban New Wayfarer

Kaikille, jotka rakastavat klassisen Wayfarerin tyyliä, mutta haluavat silti päivitetyn lookin: tutustu Ray-BaninNew Wayfarer Classic aurinkolaseihin. Klassisen Wayfarerin muodon inspiroimana uusissa laseissa on hieman pehmeämpi ote ja pienempi koko. Ray-Ban New Wayfarer istuu mukavasti kasvoilla ja se tarjoaa kirkkaan, katetun näkökentän suojaksi auringon säteilyä vastaan.

Ray-Ban New Wayfarer - Wayfarerin paluu

Aina tasaisin väliajoin Ray-Ban päivittää klassisia ja legendaarisia mallejaan. Mallit kuten Wayfarer, joihin olet varmasti törmännyt useasti, ovat esimerkiksi John Belushin and Dan Aykroydin luottovalinta John Landin kulttielokuvassa Blues Brothers. Tom Cruise, Buddy Holly ja Bob Dylan ovat myös kantaneet kortensa kekoon näiden aurinkolasien mainostamisessa.

Hollywood suosii Wayfareria

James Dean aloitti tämän kaiken vuonna 1955. Audrey Hepburn, Marilyn Monroe ja Cary Grant seurasivat tiiviisti perässä. Johnny Depp, Jude Law ja Orlando Bloom jatkavat perinnettä tänä päivänä... ja lista vain jatkuu! Wayfarer ei ole siis koskaan 60 vuoden aikana ollut poissa muodista

Hyvin tunnettu tyyli, uusi ote

Ray-Ban New Wayfarer on luotu välittämään uutta ja joukosta erottuvaa tunnelmaa: niin tekee myös sen päivitetty versio alkuperäisestä Wayfarerista. Uusi Wayfarer on hieman pienempi kooltaan ja pyöreämpi muodoltaan, mutta samalla se pysyy uskollisena klassiselle mallille. Saat varmasti katseet kääntymään tällä lyömättömällä yhdistelmällä vanhaa ja uutta.

Merkki yhä tärkeässä osassa tarinaa

Kuuluisat hopeiset yksityiskohdat, kromiset niitit, ovat edelleen mukana kuvioissa: kehysten ja sankojen koristeena, saranoiden vieressä. Itseasiassa tämä piirre on niin silmiinpistävä, että Wayfarer on ikään kuin merkki jo itsessään.

New Wayfarerin kehys on tehty nylonista. Se on kevyempi kantaa ja istuu mukavemmin kasvoille, samalla kun se suojaa silmiäsi auringolta. Voit valita linssisi yli 30 värin joukosta, sisältäen myös muutaman väreillä luovasti leikittelevän vaihtoehdon. Lähes kaikki värit on saatavilla peililinsseinä tai polarisoituina.

Polarisoidut linssit suojaava silmiä tehokkasti

Heijastui valo sitten lasista, metallista tai vedestä, ylimääräinen säteily rasittaa silmiä. Polarisoidut linssit suodattavat pois suuren osan häikäisystäsäästäen silmiäkovalta valolta ja auttaen pitämään näkökentän kirkkaana, etenkin vedestä tai lumesta heijastuvissa tapauksissa.

Valinta on sinun

New Wayfarer on erityisen sopiva sinulle, jolla on pyöreät tai soikeat kasvot. Valitse kehyksen ja linssien täydellinen yhdistelmä ja luo oma lookkisi, joka kuvastaa persoonallisuuttasi parhaiten. Kaiken tämän voit tehdä mukavasti kotisohvalla. Voit kokeilla niin monia eri vaihtoehtoja kuin haluat.Virtuaalinen sovitusohjelma Mister Spexin nettikaupassa antaa sinulle käsityksen miltä kyseiset lasit näyttävät kasvoillasi.

Tilaa netistä ja nauti seuraavista eduista:

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille

  • Kaikki mallit saatavilla ilman tai reseptilinssien kanssa

  • 30 päivän palautusoikeus, jos et ole täysin tyytyväinen

  • Korkealaatuiset, kestävät linssit UV-suojalla ja heijastamattomalla pinnoitteella

Luo täydellinen lookki New Wayfarereilla Mister Spexiltä. Lasit ovat vain muutaman klikkauksen päässä - ja tämänkin voit tehdä kotisohvaltasi.

  • ¹Jopa 50 % alennus koskee valikoituja kehyksiä ja aurinkolaseja (vahvuuksilla ja ilman). Tarjous on voimassa 6.3.2024 asti osoitteessa www.misterspex.fi tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Emme maksa alennuksen arvoa käteisenä. Alennusta ei voi käyttää Mister Spexin ostoehdoissa mainittuihin poissuljettuihin merkkeihin. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennuksen kaupallinen markkinointi on kiellettyä. Katso lisätietoja Mister Spexin ostoehdoista.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo