Inspiroidu!

Aurinkolasit - kevään & kesän trendit 2021

Geometrical Varieties

Trendikkäitä malleja kaikissa väreissä ja muodoissa: puolikehyksisenä, kokokehyksisenä tai huomaamattomana kehyksettömänä – enimmäkseen sirot kehykset taikovat särmikkäitä tyylejä ja antavat erityisen harmonisille asuille itsevarman luonteen. Muodin edelläkävijät valitsevat geometriset aurinkolasit värillisillä linsseillä ja korostavat tyyliä ylellisillä väriläiskillä. Ylelliset unisex-mallit sopivat kulmiensa ja kantikkuutensa vuoksi parhaiten pyöreisiin ja sydämenmuotoisiin kasvoihin.

Geometrical Varieties

Lisää kehyksiä

Cut-off Curves
Cut-off Curves

Myös aurinkolaseina tämä trendi on yksilöllisempi kuin koskaan aikaisemmin. Linssien, kehysten ja nenäsillan muodikkaiden leikkausten variaatiot ovat niin monipuolisia kuin unisex-lasien kehyksetkin. Kaikki on mahdollista: Pradan trendikkäät, mustavalkoiset, puolikehyksiset aurinkolasit vaikuttavat odottamattomilla leikkauksillaan ja kultaisilla yksityiskohdillaan samanaikaisesti sekä modernilta, rennolta että erittäin ekstravagantilta.

Lisää kehyksiä

Haluaisitko tietää, mikä trendi sopii sinulle parhaiten? Digisovituksemme avulla voit nähdä välittömästi, mikä malli miellyttää sinua eniten.
Try-on

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Pure Shadow

Näiden futurististen aurinkolasien unisex-mallit välittävät erehtymätöntä sanomaa. Trendimallien poikkeukselliset muodot vievät tyylitason äärimmäisyyksiin cat eye -malleilla ja kuusikulmaisilla asetaattikehyksillä. Useimmiten hoikat aurinkolasit voivat olla asetaattia, metallia tai kokonaan kehyksettömiä, jolloin niiden karuutta korostavat vain mustat sangat ja harmaasävyiset lasit. Erityisen leveitä sankoja ja kehyksettömiä etukappaleita – näiden trendilasien kirjo on niin monipuolinen kuin jännittäväkin.

Pure Shadow

Lisää kehyksiä

Retro Round
Retro Round

Pyöreät, retrotyyliset aurinkolasit jatkavat paluutaan ja nauttivat suosiostaan vielä tänäkin vuonna. Naisten ja miesten mallit keskittyvät värityksessään lähinnä hillittyihin sävyihin ja luovat elegantilla mustalla tai klassisella Havanna-kuviolla erityisen coolin lookin. Pää menee pyörälle myös materiaaleista: siro metalli, leveä asetaattikehys vai suosittu materiaalisekoitus? Mikä miellyttää silmää? Entä miten olisi siniset linssit? Monipuolinen valikoima huolehtii tunteiden vuoristoradasta.

Lisää kehyksiä

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage