Nämä ovat tämän kauden tyylit

Aurinkolasit - kevään & kesän trendit 2020

Vihdoinkin on taas aika: emme odota vain kuumia aurinkoisia päiviä ja pitkiä kesäöitä, vaan myös uusimpia aurinkolasitrendejä. Tutustu kauden kuumimpiin uutuuksiin täällä.

Metallic Twilight

Metallic Twilight

Oli kyseessä sitten peililinssit tai sävytetyt linssit, nämä pyöreät aurinkolasit ovat kauden ehdoton ykkösvalinta. Niiden kirjavat värit muistuttavat punertavaa taivasta kesäiltana tai tummia ja pehmeitä sävyjä tanssin pyörteissä öiseen aikaan.

Metallic Twilight

Lisää kehyksiä

Trend-Sonnenbrillen direkt virtuell anprobieren

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Beyond Frames
Beyond Frames

Beyond Frames

Tämä trendi keskittyy kehyksettömiin aurinkolaseihin leikkien perinteisillä oletuksilla. Suunnittelu on ihanan vapaata ja käytännönläheistä. Kauden ehdoton uutuus: kristallin kirkkaat kehykset tarjoavat jännittävän kontrastin sävytetyille linsseille.

Lisää kehyksiä

Angular Characters

Angular Characters

Kun on kyse näyttävistä malleista, nämä aurinkolasit vievät voiton muista rohkeilla muodoillaan. Ei pyöreä eikä neliskulmainen, vaan inspiroiva leikki geometrisillä muodoilla.

Angular Characters

Lisää kehyksiä

Square Candy
Square Candy

Square Candy

Tämä trendi hakee inspiraationsa hattaroiden ja jäätelön maailmasta hyödyntäen vaaleanpunaista ja -sinistä unelmaa XL-kokoisissa aurinkolaseissa. Rohkeista muovikehyksistä keveisiin metallikehyksiin, nämä mallit häikäisevät kauneudellaan vuoden ikimuistoisimpina päivinä.

Lisää kehyksiä

Micro Moments

Micro Moments

Erittäin kapeat aurinkolasit jatkavat voittokulkuaan muös kevään ja kesän 2020 muodissa. Vaikka tämä trendi on tähän mennessä käyttänyt vain ovaaleja ja suorakaiteen mallisia muotoja, nyt on vuorossa nähdä Wayfarerit ja Cateyesit kukoistamassa tässä tyylissä. Harmaa ja musta värimaailma tuovat rentoa tunnelmaa kehyksiin.

Micro Moments

Lisää kehyksiä

Aurinkolasitrendit kevät & kesä 2020

Kun päivät taas pitenevät ja lämpötila nousee, tarkoittaa se vain yhtä asiaa: uudet trendit ovat saapuneet! Esittelemme kauneimmat kevään ja kesän aurinkolasit juuri sopivaan aikaan ennen kauden alkua.

Tässä on uudet aurinkolasitrendit

Tämän sesongin aurinkolasitrendit ovat monipuolisemmat kuin moneen viime vuoteen. XL-kokoiset kehykset hattaran värisenä tai kapeat aurinkolasit mustan ja harmaan sävyissä takaavat, että unohdamme nopeasti kylmän talven. Kehyksettömät ja läpikuultavat aurinkolasit tuovat tyyliin keveyttä ja ilmavuutta - niin kuin kesään kuuluukin. Esittelemme myös kuusi- ja kahdeksankulmaiset mallit, jos todella haluat erottua joukosta. Kesäisitä öistä nauttiville on tarjolla monta vaihtoehtoa, sillä raikkaat värit ja kehysten sävytys muistuttavat kesän huippuhetkistä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetDittoSignature

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage