Tulevan kauden halutuimmat tyylit

Aurinkolasitrendit syksy/talvi 2020

Pyöreää, futuristista, värikästä tai minimalistista: näytämme sinulle, mitkä muodot ovat tällä hetkellä trendikkäitä, ja mitkä mallit ovat tulevalla kaudella kovimmassa huudossa – mukaanlukien kauden suosituimmat trendit suoraan muotimetropolien catwalkeilta.

70s 80s
Angular Characters

70s & 80s sized

Tulevalla kaudella kantikkuus kuuluu asiaan: valittavana on ylisuuria kehyksiä, matalia nenäsiltoja ja kulmikkaita muotoja. Aloita kausi ylisuurilla megamalleilla, ja nauti ajankohtaisesta tyylipäivityksestä täysin siemauksin.

Lisää kehyksiä

More than Round

More than round!

Pyöreää ja retroa – se on kauden mottomme! Ajankohtaiset mallit eivät vakuuta ainoastaan täydellisellä muotokielellään vaan ottavat pisteet kotiin myös optisella monipuolisuudellaan. Pyöreiden lasien ystäville on tällä kaudella tarjolla laaja valikoima klassikon uudelleentulkintoja. Ja mikä parasta, ajankohtaiset mallit sopivat useimpiin kasvojen muotoihin!

More than Round

Lisää kehyksiä

Sovita nyt uusimpia trendejä

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Sunset Gradients
Sunset Gradients

Sunset gradients

Ajankohtaisten trendilasien värit sulavat harmonisesti toisiinsa kuin jäätikkö auringonpaisteessa, ja imitoivat taitavasti talvisten auringonlaskujen värimaailmaa. Silmät pysyvät hennosti näkyvissä sävytetyn linssin takana, mikä luo harmonisen talvisen tyylin.

Lisää kehyksiä

Futuristic Cat-Eyes

Futuristinen cateye

Nyt on aika piilottaa katseet trenditietoisesti futurististen cateye-aurinkolasien taakse. Uudelleen tulkitut ja yllättävän kulmikkaat siluetit antavat kehyksille erityistä cooliutta. Matrix-tyylistä vaikutteita saaneissa malleissa eleganssin ja innovatiivisuuden yhdistelmä onnistuu täydellisesti.

Futuristic Cat-Eyes

Lisää kehyksiä

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage