Vintage Aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
3 301 Tulokset

Mister Spex: ykkösvalinta vintage-aurinkolasien hankkimiseen

Ei ole merkitystä mitä vuosikymmentä tai tyyliä ne edustavat, vintage-aurinkolasit ovat aina luotettava tapa tehdä todellinen muotikannanotto. 1920-luvulta tähän päivään, meidän kokoelmamme vintage-aurinkolaseja tunnetuilta merkeiltä, takaa, että kaikki löytävät jotain omaan tyyliinsä sopivaa. Voit myös muokata vintage-aurinkolasejasi luodaksesi vielä persoonallisemman tyylin, ja kokeilla virtuaalista sovitusohjelmaamme päätöstä tehdessä. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen yli 49 euron tilauksille!

Vintage-aurinkolasit Mister Spexiltä tuovat to add that certain something to your outfit

Muoti muuttuu jatkuvasti ajan myötä, mutta se mikä oli kerran vanhaa tulee taas uudestaan muotiin vintage- tai retro-aurinkolaseissa, mikä todistaakin ihanien muoti-ilmiöiden kestävyyden ajan juoksussa. Suosit sitten minkä tahansa aikakauden muotia, vaikoimamme vintage-aurinkolaseja huippumerkeiltä sisältää jotain myös great sinulle. Vintage-aurinkolasimme ovat arvostettujen merkkien luomuksia ja niitä on saatavilla esimerkiksi seuraavilta merkeiltä:

 • Ray-Ban

 • Marc Jacobs

 • Persol

 • Nike

 • Burberry

 • Carolina Herrera, ja monia muita.

Retro-aurinkolasit löytyvät monissa eri malleissa, tyyleissä, väreissä ja monen eri kokoisina, joten jos vain tutustut valikoimaamme, löydät varmasti vintage-aurinkolasit, jotka sopivat omaan persoonalliseen tyyliisi ja kasvojesi muotoon.

Sovita laseja ennen kuin ostat ne Mister Spexin virtuaalisella sovitusohjelmalla

Kaikki tietävät kuinka tärkeää on sovittaa retro-aurinkolaseja – tai oikeastaan kaikkia laseja - ennen kuin ostat ne. Nykypäivän teknologisessa maailmassa voit käyttäävirtuaalista sovitusohjelmaa voidaksesi sovittaa kaikkia haluamiasi kehyksiä ennen kuin päätät, mitkä vintage-aurinkolasit aiot hankkia.

Alkuun tarvitset kuvan itsestäsi tai voit myös ottaa uuden kuvan webbikameralla, ja tämän jälkeen voit valita mitä kehyksiä haluat sovittaa. Ohjelma sovittaa kehykset vastaamaan kasvokuvaasi tai videota antaen sinulle selkeän kuvan miltä kehykset näyttävät kasvoillasi.

Vaikka aurinkolasit näyttäisivät kuinka upeilta tahansa päälläsi, tiedämme myös, että jokapäiväisessä käytössä retro-aurinkolasien täytyy istua mukavasti kasvoilla ja tuntua hyviltä päällä. Tämän vuoksi tarjoammekin sinulle 30 päivän palautusoikeuden; jos et ole tyytyväinen, lähetä vain vintage-aurinkolasisi takaisin ja palautamme aurinkolasien koko summan takaisin sinulle. Mister Spexillä ostaminen on helppoa ja yksinkertaista.

Luo omat vintage-aurinkolasisi linssivaihtoehtojen avulla

Vintage-aurinkolasit ovat muutakin kuin vain kehykset; linssit ovat tärkeä osa aurinkolaseja niiden käytännöllisyyden ja tyylin vuoksi, ja me haluamme varmistaa, että saat haluamasi linssit uusiin vintage-aurinkolasihisi. Monet vintage-kehyksemme on tilattavissa omilla voimakkuuksilla, joten voit tyylikkäästi korjata näköäsi niin, että pääset nauttimaan kaikista elämän huippuhetkistä. Liitä vain tilaukseesi reseptitietosi valittuasi kehykset, niin optikkomme pitävät huolta, että saat oikeat linssit näkösi korjaamiseen.

Voimakkuuksien lisäksi linssit on saatavilla eri sävyisinä. Hillityistä ruskeistasävyistä harmaan ja vihreän vivahteisiin sekä kirkkaisiin sinisiin tai keltaisiin ja pinkkeihin linsseihin, erilaisten linssien yhdistäminen uusiin vintage-kehyksiisi auttaa sinua luomaan täysin uniikin lookin ja näytät paremmalta kuin koskaan.

Voit myös valita polarisoidut linssit, jotka pitävät häikäisyn minimaalisena tai tilata fotokromaattiset linssit vintage-aurinkolaseihisi. Fotokromaattiset linssit tarjoavat sinulle ikään kuin 2-in-1 silmä- ja aurinkolasiyhdistelmän: linssit tummuvat itsestään kirkkaassa valossa ja muuttuvat taas täysin kirkkaiksi, kun olet sisätiloissa.

Hyödynnä kaikki edut Mister Spexin asiakkaana

Alusta loppuun, Mister Spexiltä vintage-aurinkolasien ostaminen on loistava valinta. Korkealaatuinen linssien asennus ja tyylikkäät kehykset yhdistettynä virtuaaliseen sovitusohjelmaamme, 30 päivän rahat takaisin -takuuseen ja edullisiin hintoihin merkkikehyksistä tarkoittaa, että saat laadukkaan, juuri sinulle valmistetun tuotteen ilman, että pankkitilisi kärsii. Ja jotta voisit säästää vielä enemmän, tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiinm joiden arvo ylittää 49 euroa!

Miksi ostaisit lasit Mister Spexiltä? Tässä on vain muutama syy miksi:

 • Loistavat hinnat merkkikehyksille

 • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

 • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

 • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

 • 30 päivän palautusoikeus

Tutustu kattavaan valikoimaamme vintage-aurinkolaseja jo tänään ja pian sinulla onkin käytössäsi asuste, joka tuo uutta hohtoa lookkiisi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo