20 % kaikista ruskeista ja Havanna-kuvioisista silmä- ja aurinkolaseista¹ – Koodi: HAVANA21
Osta nyt
Oversized aurinkolasit

Oversized aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Oversized aurinkolasit

(1 800)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 800

Ylisuuret aurinkolasit Mister Spexiltä

Aurinkolaseista puhuttaessa, joskus isompi todella on parempi. Tämän vuoksi Mister Spex ylpeänä esittelee laajan valikoiman ylisuuria aurinkolaseja. Nämä viehättävät mallit ovat erittäin muodikkaat tänä kesänä, joten saat varmasti ohikulkijoiden päät kääntymään leffatähti-lookillasi. Tutustu Mister Spexin ylisuuriin aurinkolaseihin, tai valitse joku tarjoamistamme huippumerkeistä, jotka sisältävät muun muassa klassisen Ray-Banin, urheilullisen Oakleyn ja tyylikkään D&G.

Sen lisäksi, että ylisuuret aurinkolasit ovat haluttu asuste, ne suojaavat myös tehokkaasti silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä suuren kokonsa ansiosta. Tämän lisäksi tuulen puuskat tai pöly eivät enää vaivaa sinua, sillä lasien pinta-ala suojaa koko silmän alueen. Ylisuurien aurinkolasien linssit ja kehykset ovat yleensä hieman paksumpia ja tukevampia kuin tavallisten aurinkolasien, mikä tekeekin niistä erityisen pitkäikäiset ja kestävät.

Kaikki ylisuurten aurinkolasien tuomat edut yhteen laskien, ei ole ihme, että nämä lasit ovat kuuluisuuksien suursuosikit, joita esimerkiksi Jessica Simpson ja Mary-Kate Olsen monien muiden tapaan käyttävät luodakseen muodikkaan vaikutelman. Tämän lisäksi ylisuuret aurinkolasit sopivat moniin eri kasvojen malleihin, joten sinun ei tarvitse miettiä minkä malliset kehykset korostavat kasvojasi parhaiten. Joka tapauksessa Mister Spex tarjoaa myös virtuaalisen sovitusohjelman, jonka avulla voit sovittaa niin monia kehyksiä kuin haluat mukavasti kotisohvalla kuvan kanssa.

Mister Spexin asiakaspalvelu on vertaansa vailla, eli jos sinulla on jotain kysyttävää ylisuurista aurinkolaseista, ole meihin yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai jättämällä numerosi meille, niin soitamme sinulle takaisin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo