Sävytetyt aurinkolasit

Sävytetyt aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Sävytetyt aurinkolasit

(531)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/531

Aurinkolasit sävytetyillä linsseillä Mister Spexiltä

Ideaali niin sisällä kuin ulkonakin, aurinkolasien sävytetyissä linsseissä on tummempi sävy ylhäällä, joka kevenee linssin alareunaa kohden. Tummin sävytys linssin yläosassa suojaa auringon säteiltä, kun taas linssin vaaleampia alaosa tarjoaa kirkkaan ja tarkan näkymän. Jos esimerkiksi ajat autoa, linssin yläosa estää sinua häikäistymästä ja linssin alaosa tarjoaa parhaan mahdollisen näkymän tielle. Tämä ainutlaatuinen ja käytännöllinen lähestymistapa tekee sävytetyistä linsseistä loistavan valinnan moniin aktiviteetteihin, kuten ajamiseen, shoppailuun, juhlimiseen, patikointiin, lentämiseen tai oikeastaan mihin vain.< p>

Näitä tyylin ja käytännöllisyyden huippuyhdistelmiä on saatavilla useissa eri väreissä, malleissa ja kokoisina kaikkien tarpeet ja toiveet täyttäen. Misterspexiltä löydät kattavan valikoiman aurinkolaseja sävytetyillä linsseillä huippumerkeitä kuten Ray Ban, Gucci, Prada, Burberry, Carrera ja monta muuta.

Virtuaalisen sovitusohjelman, nopean toimituksen ja seurantanumerollisten pakettien ansiosta olemme Euroopan ykkösoptikkoliike netissä. Tehtävänämme on varmistaa, että ostaessasi aurinkolasit sävytetyillä linsseillä kaikki menee sujuvasti ja vaivatta, ja että olet tyytyväinen ostokseesi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo