Aurinkolasit

Sävytetyt aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
250 Tulokset

Aurinkolasit sävytetyillä linsseillä Mister Spexiltä

Ideaali niin sisällä kuin ulkonakin, aurinkolasien sävytetyissä linsseissä on tummempi sävy ylhäällä, joka kevenee linssin alareunaa kohden. Tummin sävytys linssin yläosassa suojaa auringon säteiltä, kun taas linssin vaaleampia alaosa tarjoaa kirkkaan ja tarkan näkymän. Jos esimerkiksi ajat autoa, linssin yläosa estää sinua häikäistymästä ja linssin alaosa tarjoaa parhaan mahdollisen näkymän tielle. Tämä ainutlaatuinen ja käytännöllinen lähestymistapa tekee sävytetyistä linsseistä loistavan valinnan moniin aktiviteetteihin, kuten ajamiseen, shoppailuun, juhlimiseen, patikointiin, lentämiseen tai oikeastaan mihin vain.< p>

Näitä tyylin ja käytännöllisyyden huippuyhdistelmiä on saatavilla useissa eri väreissä, malleissa ja kokoisina kaikkien tarpeet ja toiveet täyttäen. Misterspexiltä löydät kattavan valikoiman aurinkolaseja sävytetyillä linsseillä huippumerkeitä kuten Ray Ban, Gucci, Prada, Burberry, Carrera ja monta muuta.

Virtuaalisen sovitusohjelman, nopean toimituksen ja seurantanumerollisten pakettien ansiosta olemme Euroopan ykkösoptikkoliike netissä. Tehtävänämme on varmistaa, että ostaessasi aurinkolasit sävytetyillä linsseillä kaikki menee sujuvasti ja vaivatta, ja että olet tyytyväinen ostokseesi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo