Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Prada

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Prada
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Prada Aurinkolasit

(87)

Prada-aurinkolasit

Italialainen luksusmerkki Prada on maailmantähtien suosikki. Ja täysin ansaitusti: milanolainen muotitalo valmistaa ainutlaatuisen tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita. Pradan uusin aurinkolasimallisto ei ole poikkeus. Prada-aurinkolasit täydentävät mitä tahansa asua antamalla sille trendikkään ja ylellisen ilmeen. Prada-aurinkolaseissa näkyy italialainen glamourin tuntemus. Ne sopivat täydellisesti niin ostosretkelle kuin rannallekin. Malliston laaja värivalikoima sisältää värit punainen, kulta, valkoinen, hopea ja ruskea, sekä klassisen mustan.

Trendin edelläkävijöille ja seuraajille suosittelemme Prada-mallia PR 58IS. Nämä huolella stailatut naisten aurinkolasit sisältävät leveät asetaattisangat, muodikkaasti muotoillut metallireunuksiset linssit ja upean Prada Milano -logon sangoissa. Näitä Prada-aurinkolaseja on saatavilla tyylikkäässä mustassa ja hienossa puunruskeassa värissä, ja ne ovat taivaalliset. Etsi kaikessa rauhassa sinulle parhaiten sopivat Prada-aurinkolasit. Selaa tuotevalikoimaamme ja lue lisää klikkaamalla kutakin mallia. Tutustu malliin tarkemmin 360 asteen näkymässä ja sovita sitä sitten verkossa! Verkkopohjainen virtuaalinen sovitustyökalumme näyttää, miten aurinkolasit sopivat kasvoihisi.

Kun olet löytänyt oman unelmamallisi Prada-aurinkolasimallistosta, tee tilauksesi, niin Mister Spex toimittaa ne suoraan kotiisi. Tarjoamme nopean toimituksen ympäri Euroopan ja mikäli olisit tyytymätön uusiin aurinkolaseihisi, voit hyödyntää tarjoamaamme 90 päivän palautusoikeutta. Voit palauttaa tilauksesi ja valita uuden mallin Mister Spex -verkkokaupasta. Voit myös saada rahasi takaisin – niin helppoa se on.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.