Värilinssit

Värilliset piilolinssit Mister Spexistä

Mister Spex on ylpeä tarjoamastaan laajasta värillisten piilolinssien valikoimasta, joka sisältää tuotteita useilta tuotemerkeiltä, joille on yhteistä yksi asia. Värilliset piilolinssit ovat yhtä turvalliset kuin reseptipäiväpiilolinssit ja ne sopivat täydellisesti silloin, kun haluat tehdä vaikutuksen. Ne sopivat käytettäviksi pitkiä aikoja. Piilolinssit ovat saatavilla kuukausi- tai kertakäyttölinsseinä, joten voit olla varma, että Mister Spexin valikoimasta löytyy sinulle sopivat piilolinssit haluat sitten tulla huomatuksi juhlissa tai tietää, miltä toinen silmien väri näyttäisi.

Mister Spex pitää varastossaan vain erittäin luotettavien tuotemerkkien tuotteita, jotka suhtautuvat turvallisuuteen äärimmäisen vakavasti. Tällaisia tuotemerkkejä ovat muun muassa Bausch & Lomb, Wöhlk (Zeiss) ja Ciba Vision. Siniset ja vihreät piilolinssit ovat erityisen suurta huutoa tänä vuonna ja vähemmän luonnolliset sävyt kuten violetti ja hunajankeltainen sopivat täydellisesti juhliin tai auttamaan käyttäjää erottumaan joukosta.

Tutustu sinulle mieluisimpaan Mister Spexin valikoiman tuotteeseen tuotemerkin, valikoiman, värin tai hinnan perusteella ja syötä sitten haluamasi peruskaarevuus sen mukaan, haluatko kovemmat vai pehmeämmät linssit, sekä reseptisi sfääriarvo. Voit tehdä tilauksen myös syöttämättä sfääriarvoa, jos et tarvitse reseptipiilolinssejä.

Näin kaikki voivat muuttaa omaa ulkonäköään Mister Spexin värillisillä piilolinsseillä. Niiden äärimmäisen korkeiden laatuvaatimusten lisäksi, joita suosituimmille valmistajille esitetään, Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa tilauksen luotettavan muuttamisen. Jos olet vähänkin tyytymätön värillisiin piilolinsseihisi, voit helposti palauttaa ne Mister Spexille ja saada toisen tuotteen tai kaikki rahasi takaisin. Siksi voit tehdä tilauksesi täysin huoletta.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo