Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Giorgio Armani

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Giorgio Armani Silmälasit

(101)
  • Giorgio Armani

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Giorgio Armani -silmälasit Mister Spex Suomesta

Lisää jokaiseen päivään hitunen eleganssia, tyyliä ja hienostunutta ilmettä aina suosituilla Giorgio Armani -silmälaseilla. Giorgio Armani on yksi maailman tunnetuimmista luksusmerkeistä. Se on tunnettu omaa luokkaansa olevasta italialaisesta tyylistään perustamisvuodestaan 1975 lähtien. Giorgio Armani -silmälasit tunnetaan hillityn muodikkaasta ilmeestään, ensiluokkaisista materiaaleistaan ja aikaansa seuraavasta käsityötaidostaan. Ne ovat ehdoton asuste nykyajan nuorille ja muotitietoisille kaupunkilaismiehille ja -naisille.

Giorgio Armani -silmälasimalliston malleissa on paksut kehykset, silmiinpistäviä yksityiskohtia ja minimalistisia ja samalla hienoja designeja. Ne ovat upea valinta tyylin kaunistamiseksi. Näitä silmälaseja on saatavilla useissa malleissa, jotka sopivat kaiken muotoisille kasvoille, suorakulmaisista ja pyöreistä malleista wayfarer-malleihin ja ovaaleihin malleihin. Jos kasvosi ovat neliönmalliset, kokeile ovaaleja tai pyöreitä silmälaseja. Jos kasvosi ovat kolmikulmaiset, wayfarer-malli on loistava vaihtoehto. Suorakulmaiset kehykset sopivat parhaiten niille, joiden kasvot ovat pyöreät. Valitse metalli- tai muovikehykset upeasta värien ja kuvioiden valikoimasta.

Giorgio Armani -silmälasien ansiosta erotut aina joukosta, käytät silmälaseja sitten työssä, vapaa-ajalla tai huviksesi. Löydä omat silmälasisi Mister Spexistä, Euroopan suosituimmasta silmälasien verkkokaupasta.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.