Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

15 % alennusta kultaisiin kesähetkiin!¹ – Koodi: ENDLESS15
Giorgio Armani
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Giorgio Armani Silmälasit

(88)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/88

Giorgio Armani -silmälasit Mister Spex Suomesta

Lisää jokaiseen päivään hitunen eleganssia, tyyliä ja hienostunutta ilmettä aina suosituilla Giorgio Armani -silmälaseilla. Giorgio Armani on yksi maailman tunnetuimmista luksusmerkeistä. Se on tunnettu omaa luokkaansa olevasta italialaisesta tyylistään perustamisvuodestaan 1975 lähtien. Giorgio Armani -silmälasit tunnetaan hillityn muodikkaasta ilmeestään, ensiluokkaisista materiaaleistaan ja aikaansa seuraavasta käsityötaidostaan. Ne ovat ehdoton asuste nykyajan nuorille ja muotitietoisille kaupunkilaismiehille ja -naisille.

Giorgio Armani -silmälasimalliston malleissa on paksut kehykset, silmiinpistäviä yksityiskohtia ja minimalistisia ja samalla hienoja designeja. Ne ovat upea valinta tyylin kaunistamiseksi. Näitä silmälaseja on saatavilla useissa malleissa, jotka sopivat kaiken muotoisille kasvoille, suorakulmaisista ja pyöreistä malleista wayfarer-malleihin ja ovaaleihin malleihin. Jos kasvosi ovat neliönmalliset, kokeile ovaaleja tai pyöreitä silmälaseja. Jos kasvosi ovat kolmikulmaiset, wayfarer-malli on loistava vaihtoehto. Suorakulmaiset kehykset sopivat parhaiten niille, joiden kasvot ovat pyöreät. Valitse metalli- tai muovikehykset upeasta värien ja kuvioiden valikoimasta.

Giorgio Armani -silmälasien ansiosta erotut aina joukosta, käytät silmälaseja sitten työssä, vapaa-ajalla tai huviksesi. Löydä omat silmälasisi Mister Spexistä, Euroopan suosituimmasta silmälasien verkkokaupasta.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.