Giorgio Armani Aurinkolasit

Giorgio Armani
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
89 Tulokset

Giorgio Armani -aurinkolasit: minimalismia ja täydellisiä mittasuhteita

Giorgio Armania pidetään italialaisen muodin kuninkaana. Hänen naisten ja miesten suunnittelunsa on sekä minimalistista, eleganttia, ajatonta että innovatiivista. Nämä piireet näkyvät myös Giorgio Armanin aurinkolaseissa, sillä mallisto keskittyy moderneihin, klassisiin muotoihin. Päähuomio ei kiinnity laseihin, vaan ne pikemminkin korostavat käyttäjänsä persoonallisuutta. Huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat, tasapainoiset mittasuhteet ja korkealaatuiset materiaalit antavat Giorgio Armani -aurinkolaseille hienostuneen ilmeen.

Giorgio Armani: vaatimattomista lähtökohdista tähtien suunnittelijaksi

Giorgio Armanin alkuperäinen suunnitelma oli ryhtyä lääkäriksi. Hän kuitenkin huomasi pian, että hän oli lahjakas eräällä toisella alalla – muodin alalla. Giorgio Armani alkoi hankkia ensitason kokemusta alalta ja työskenteli tavarataloketjun ostajana sekä suunnittelijana Nino Cerrutille. Sen jälkeen hän perusti vuonna 1975 oman brändinsä. 1980-luvun puolivälistä lähtien Giorgio Armanin poikkeuksellisen helppokäyttöinen design on saavuttanut maailmanlaajuista mainetta. Siitä alkaen brändi on päässyt pysyvästi punaisille matoille, Hollywoodin elokuviin sekä lukuisten kuuluisuuksien vaatekaappeihin. Sekä Giorgio Armanin vaatteiden että asusteiden, kuten Giorgio Armani -aurinkolasien, design on pysynyt tähän päivään saakka uskollisena suunnittelijan filosofialle. Lyhytaikaisten muotikokeilujen sijasta hän keskittyy hillittyihin väreihin, taidokkaaseen leikkausten ja linjojen kanssa leikittelyyn sekä korkealaatuiseen työnlaatuun.

Italia kohtaa Hollywoodin: trendikkäät Giorgio Armani -aurinkolasit miehille

Suunnittelijan taito nykyaikaistaa klassiset muodot näkyy Giorgio Armani -aurinkolasien puolisuunnikkaan muotoisissa linsseissä. Tämän tyyppiset lasit, jotka tulivat tunnetuksi 1950-luvulla, ovat erittäin suosittuja miesten keskuudessa. Löydät kyseisen mallin modernisoiduissa versioissa muodikkailla yksityiskohdilla tämän italialaisen brändin valikoimasta. Näihin kuuluu esimerkiksi himmeät satiinipinnat tai sporttinen carbon look -ilme. Kiiltävät ja marmoroidut asetaattiviimeistelyt eivät myöskään ole tuiki tavallisia. Ne osoittavat suunnittelijalla olevan silmää eleganteille silueteille, mikä taas antaa Giorgio Armani -aurinkolaseille erityisen tyylin. Sama koskee myös miesten pyöreitä panto-tyylisiä malleja.

Diivan kosketus: Giorgio Armani -aurinkolasit naisille

Panto-tyyli on myös yksi naisten klassikoista. Giorgio Armanin panto-aurinkolasit tunnistaa hienostuneista ja trendikkäistä yksityiskohdista, kuten esimerkiksi liukuvärjätyistä linsseistä. Liukuvärjätyt linssit ovat tulossa taas vahvasti muotiin ja ne antavat laseille ja käyttäjälleen lumoavaa säteilyä. Lisäksi ne ovat myös suuremmissa malleissa optisesti vaaleat, mikä mahdollistaa silmien näkyvyyden antaen samalla tehokkaan suojan auringolta. Kaipaatko hieman glamouria? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua panto-tyylisiin malleihin, joissa on myös ylellisiä ominaisuuksia, esimerkiksi kullanvärinen nenäsilta, joka elegantisti korostuu mustaa muovikehystä vasten. Saatavilla on myös hopeanvärisiä yhdistelmiä. Tällä tavoin lasien yhdistäminen kasvojen sävyyn ja muihin koruihin onnistuu täydellisesti.

Sporttiset ja huomiota herättävät pilottilasit Giorgio Armanilta

Korkealaatuisten aurinkolasien mallisto ei ole ajankohtainen ilman pilottimallisia laseja. Tämä urheilullinen malli on universaali klassikko, joka on tällä hetkellä myös erittäin suosittu trendien edelläkävijöiden keskuudessa. Tämän tyyppisiä Giorgio Armani -aurinkolaseja on saatavissa monipuolisesti eri versioissa: ohut mattapintainen musta tai harmaa metallikehys voisi sopia niille, jotka pitävät selkeästä tyylistä. Nämä vähäeleiset pilottilasit symboloivat toimivuutta ja korostavat erinomaisesti maskuliinisia piirteitä. Jos etsit silmiinpistävää ja lämpimämpää pilottimallia, jokin muovikehyksisistä varianteista toisi vastinetta rahoillesi. Valikoimasta löytyy useita eri värejä tummanmustasta lämpimiin ruskeansävyihin kilpikonnakuviossa.

Aurinkolasit Giorgio Armanilta: miksi ostaminen Mister Spexiltä kannattaa

Oletko utelias tietämään, miltä Giorgio Armani -aurinkolasit näyttävät? Siinä tapauksessa Mister Spexin virtuaalinen digisovitus auttaa saamaan selvyyttä asiaan. Tarjoamme kaksi mahdollisuutta, 2D valokuvan kanssa tai 3D mobiililaitteen kameran kanssa. Erityisesti jälkimmäinen vaihtoehto antaa realistisen vaikutelman. Lisäksi hyödyt myös seuraavista eduista:

  • Käytännölliset hakusuodattimet, jotka auttavat sopivien lasien löytämisessä

  • Riskitön tilaaminen palautusoikeudella

  • Tarvittaessa saatavilla useita aurinkolaseja vahvuuksilla

  • Ilmainen toimitus yli 49 €:n arvoisille tilauksille

  • Giorgio Armani -aurinkolasien lisäksi valikoimastamme löytyy yli 3 000 designerlasia tunnetuilta valmistajilta.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo