BOSS Silmälasit

BOSS eyewear
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
179 Tulokset

Boss-silmälasit: pukuekspertistä halutuksi lifestyle-merkiksi

Olipa kyseessä bisnes- tai vapaa-ajan muoti, Boss on edelläkävijä. Vaikka merkki tuli tunnetuksi miesten vaatettajana, myös naisten mallisto on ollut pitkään osa valikoimaa. Yritys on pysynyt uskollisena ominaiselle tyylilleen: keskiössä on helposti yhdisteltävä arkipäivän design uskaliaiden muotikokeilujen sijaan. Modernit linjat, huolettomien ja neutraalien sävyjen sekoittaminen sekä yksittäisten trendivärien korostaminen takaavat nykyaikaisen vaikutelman. Boss-silmälasit ovat samalla yhtä yksinkertaiset kuin tyylikkäätkin: ne ovat täydellinen seuralainen jokapäiväiseen elämään ja jokaiseen tilanteeseen, olitpa sitten toimistossa, golf-kentällä tai ravintolatapaamisella. men's frames lisäksi valikoimasta löytyy monia unisex-malleja sekä joitakin women's models.

Tarkkaa designia: särmikkäät lasit Bossilta

Suurin osa miesten malliston kehyksistä on suorakulmaisia Boss-kehyksiä hyvästä syystä: ne saavat kasvonpiirteet näyttämään maskuliinisemmilta ja ovat siksi myös erittäin suosittuja. Voit valita monipuolisesta eri mallien valikoimasta silmiinpistävistä aina minimalistisiin kehyksiin. Ensimmäiselle kategorialle tyypillisiä ovat mustat muovikehykset trapezoid-mallisilla linsseillä. Nämä elegantit ”nörttilasien” jälkeläiset lumoavat älykkäällä karismallaan ja hienovaraisella retrotyylillään. Titaanista tehnyt Boss-lasit ovat samalla houkuttelevat mutta täysin erilaiset. Huipputeknologinen materiaali saa suorakulmaisen muodon näyttämään erittäin kevyeltä ja dynaamiselta. Myös urheilijat arvostavat materiaalin kevytrakenteisuutta ja vakautta.

Jos haluat käyttää silmälaseja niin vähän kuin mahdollista, kannattaa tutustua Bossin puolikehyslaseihin sekä kehyksettömiin laseihin. Puolikehyslasit sopivat synnynnäisen hyvin urheilulliseen tyyliin. Suunnittelijat hyödyntävät taitavasti lasien potentiaalin esimerkiksi yhdistämällä mustasta metallista tehdyt hillityt kehykset vastakohtaisuutta luovaan valkoiseen muoviin sangoissa. Täysin kehyksettömät ja särmikkäät Boss-lasit sopivat erityisen hyvin bisnesmaailmaan. Ne huokuvat minimalistista klassikkuutta, joka pitäytyy poissa kaiken keskiöstä.

Ajattoman designin pyöreät Boss-lasit

Sen, mitä suorakulmaiset lasit saavuttavat trapezoid-mallisilla laseilla, pyöreät lasit saavuttavat panto-tyylillä – tämä todellinen klassikko ei mene koskaan muodista. Bossin panto-tyyliset kehykset sopivat erittäin hyvin miehille, joilla on neliönmuotoiset kasvot, sillä kehysten pehmeillä kaarteilla on tasapainottava vaikutus. Koska nämä lasit keräävät katseita eivätkä jää vaille huomiota, myös Bossilta löytyy suuria panto-tyylisiä miesten silmälaseja. Musta muovi- tai asetaattikehys elegantissa kilpikonnakuviossa ei jätä kylmäksi. Myös unisex-malliset lasit ja naisten mallit ovat oikeita katseenvangitsijoita. Naisten mallit korostat naisellisia kasvonpiirteitä ja kevyet kehykset edustavat feminiiniä tyyliä.

Mister Spex: kattava valikoima ja upeita etuja

Mister Spex tarjoaa monipuolisen valikoiman Bossin sekä 3 000 muun tunnetun brändin silmälaseja. Lisäksi saatavillasi on muita valintaa helpottavia työkaluja: hakusuodattimilla löydät sinulle sopivat mallit, minkä jälkeen voit virtuaalisesti sovittaa valitsemiasi laseja.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo