Valitse nyt suosikkimallisi ja tilaa ne lukulaseina

Opti Free Puremoist 300ml

 Opti Free Puremoist 300ml etunäkymä

Opti Free Puremoist 300ml

Kaikki edut tiivistettynä:

 • Ihanteellinen kuiville silmille
 • Helppokäyttöinen all-in-one-järjestelmä
 • Kaikille pehmeille piilolinsseille
 • Sopii erityisesti silikonihydrogeelille
 • Ihanteellinen kosteudensitominen Opti Free PureMoistin ansiosta

  Pitkäänsäilyvä käyttömukavuus koko päiväksi – Alcon antaa tämän lupauksen Opti-Free PureMoist -hoitoliuoksellaan: pehmeille piilolinsseille tarkoitettu all-in-one-neste on varustettu patentoidulla HydraGlyde Moisture -teknologialla, joka pitää linssisi raikkaina 16 tunnin ajan. Ainutlaatuinen yhtälö imee kosteutta puoleensa ja sitoo sen niin, että piilolinssisi koko pinta kääriytyy kosteustyynyyn – taaten jatkuvasti miellyttävän käyttötunteen.

  HydraGlyde-premiumtuotteet

  Opti-Free PureMoist -piilolinssineste on kehitetty erityisesti silikonihydrogeelilinssien uusimmalle sukupolvelle, sillä Air Optix plus HydraGlyde -linssien kaltaisten linssien kohdalla monitoimidesinfiointinesteen innovatiivinen vaikutustapa voi vaikuttaa täydellisesti: kuukausilinsseissä on sama HydraGlyde Moisture -yhtälö, joka sisältyy myös hoitonesteeseen. Neste tukee siten ihanteellisesti linssin pinnalla olevaa kosteustyynyä ja huolehtii erityisen pitkään säilyvästä käyttömukavuudesta. Tuloksena on päivittäin miellyttävät piilolinssit.

  Yksi hoitoneste kaikkiin tarkoituksiin

  Puhdistukseen, desinfiointiin, huuhteluun ja säilytykseen – Opti-Free PureMoist -hoitonesteellä voit suorittaa kaikki vaiheet, jotka piilolinssiesi ihanteellinen hoito vaatii: yhdistelmäneste toimii all-in-one-järjestelmällä ja huolehtii luotettavasta desinfioinnista ja tehokkaasta puhdistuksesta. Voit valita eri pakkauksista juuri sinulle sopivan: Kaikki vaihtoehdot toimitetaan käytännöllisen säilytysrasian kanssa, 240 ml:n pullo on erityisen litteä, jotta sitä on helppo kuljettaa mukana matkoilla, ja neljän pullon pakkaus on ihanteellinen kuuden kuukauden kuukausilinsseille.

 • Saatavilla olevat mallit

  Toimitus 2-5 arkipäivää

  Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

  Hinta

  Sis. alv

  Ilmainen 3,90 €

  13,50 €

  45,00 € /1l

  Säästät N/A

   

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo