Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Alpina

(38)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 38/38

Alpina-aurinkolasit

Tämä saksalainen Augsburgin lähellä sijaitseva yritys on harjoittanut liiketoimintaa yli 30 vuoden ajan. Se on nykyisellään yksi urheilulasien ja aurinkolasien johtavia valmistajia. Alpina on myös hiihtolasien markkinajohtaja.

Alpinan perustajat Werner Grau ja Rolf Obermeier ovat käyttäneet intoaan ja innovaatiotaan nostaakseen yrityksen korkeuksiin, joista kukaan ei olisi osannut unelmoidakaan. Ja nyt Alpina-aurinkolasimallisto on saatavilla Mister Spex -verkkokaupassa.

Kaikissa Mister Spex -verkkokaupan Alpina-aurinkolaseissa on erityinen keraaminen linssiteknologia. Tämä kestävä polykarbonaattipinnoite tarjoaa täydellisen UV-suojan (jopa UV 400) ja sen sisäosassa on kova pinnoite.

CeramiC Mirror -teknologialla varustetut Alpina-aurinkolasit tarjoavat myös täydellisen suojan. Nämä Alpina-aurinkolasit imevät enemmän infrapunasäteitä ja niissä on peilipinta.

Tämän teknologian ansiosta Alpina Scrimp -malli on yksi ehdottomia suosikkeja Mister Spex -verkkokaupassa. Pyöristetyn etuosan ansiosta nämä Alpina-aurinkolasit lepäävät erittäin lähellä kasvoja liukumatta eri suuntiin varmistaen näin täydellisen istuvuuden. Pyöristetyt linjat ja musta koristekuviointi tekevät Alpina Scrimp-mallista yhden Mister Spex -verkkokaupan Alpina-aurinkolasien suosituimmista malleista.

Myös Alpina Wylder on tutustumisen arvoinen malli. Myös siinä on käytetty CeramiC Mirror -teknologiaa. Läpikuultava ruskea look antaa niille ylimääräistä särmää. Alpina Wylderin ovaalit linssit ja urheilullinen peruslinja mahdollistavat parhaan mahdollisen näkökyvyn.

Mister Spex -verkkokaupan Alpina-aurinkolaseissa on joko koko- tai puolikehykset. Alpina-aurinkolasit säilyvät uskollisina tuotemerkin eetokselle: ne ovat muotokieleltään erittäin sporttiset ja vastaavat täydellisesti aktiivisen käyttäjän tarpeisiin.

Ennen tilaamista voit kokeilla, sopiiko mikään Alpina-aurinkolasimalli kasvoihisi. Verkkopohjaisessa sovituspalvelussamme saat melko hyvän kuvan siitä, miltä ne näyttävät. Jos et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Voit palauttaa Alpina-aurinkolasisi ja vaihtaa ne toiseen malliin tai saada kaikki rahasi takaisin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo